-40 στα 500 στη σκωτία με -10 στα 850
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΝΟΕΜΒΡΗ(ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ) ΕΞΙΛΕΩΣΗΣ 2013
Collapse
X
-
Εγώ επιμένω ότι μην απορέσεις καθόλου αν ο Νοέμβρης 2013 βγει ο ζεστότερος μήνας όλων των εποχών της 100ετιας όσο υπάρχουν στοιχεία στη Θεσσαλονίκη. Μιλάμε το 3το δεκαήμερο φαίνεται πιο ζεστό και από το πρώτοOriginally posted by borios_polos View Postτρελλα μπλοκαρισματα βγαζει ο ατλαντικος μετα απο αυτο το υπερευρωπαικο σουπερ ντουπερ εξτρα λαρτζ χαμηλο.....κατι θα παιξει πολυ δυνατο εκει μετα τις 25 αλλα που θα παιξει ειναι το θεμαΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!
Comment
-
Για κανένα 7ήμερο μάλλον θα πρέπει να ασχοληθούμε με κάτι άλλο...ο καιρός δεν φαίνεται να δίνει κάτι το αξιόλογο . Τουλάχιστον θα έχουμε ένα ΠΣκ σχεδόν χειμωνιάτικο (λέμε τώρα )στα προσηνεμα .Αέρα να `σαι τιμωρός, να `σαι και παιχνιδιάρης κι αν βαρεθεί η ψυχούλα μου, να `ρθεις να μου την πάρεις, για να κοιτάει από ψηλά,του κόσμου τη ραστώνη, να ξεχαστεί σαν των βουνών το περσινό το χιόνι.
Comment
-
24 νοέμβρη αν και μακρινό πολύ πιθανό σενάριο. σε όλη τη βαλκανική χερσόνησο και τη ρωσία(εκτός της σιβηρίας) θερμοκρασίες ρεκόρ. δυτική ευρώπη κρύο,σκανδιναβία φυσιολογικά πράγματα και ενώ περιμένεις να δεις στη βόρεια αφρική τις θερμοκρασίες να πέφτουν βλέπεις τα 20αρια(!!!!!!) στα 850 να επιστρέφουν και το +16 να μπαίνει στην ελλάδα. όλα τα έχουμε δει,λέτε να γίνει κι αυτό?
μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...
Comment
-
Αυτή την εβδομάδα είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ ολόκληρη την δυτική Μακεδονία ,εκτός Καστοριάς. Ειναι απίστευτο το ότι όχι μόνο δεν έχουν πέσει τα φύλλα από τα πλατάνια αλλά αντιθέτως βγάζουν και νέα φύλλα! Η θ με την συννεφιά στους 14-16 βαθμούς και κουνούπια και μύγες να κόβουν βόλτες στην Πτολεμαϊδα !Originally posted by xionoflorina View PostΕγώ επιμένω ότι μην απορέσεις καθόλου αν ο Νοέμβρης 2013 βγει ο ζεστότερος μήνας όλων των εποχών της 100ετιας όσο υπάρχουν στοιχεία στη Θεσσαλονίκη. Μιλάμε το 3το δεκαήμερο φαίνεται πιο ζεστό και από το πρώτο
Αρχές Οκτώβρη θύμιζε το σκηνικό .Υπομονή...τι να πω .Αέρα να `σαι τιμωρός, να `σαι και παιχνιδιάρης κι αν βαρεθεί η ψυχούλα μου, να `ρθεις να μου την πάρεις, για να κοιτάει από ψηλά,του κόσμου τη ραστώνη, να ξεχαστεί σαν των βουνών το περσινό το χιόνι.
Comment
-
Originally posted by philip View Post-40 στα 500 στη σκωτία με -10 στα 850
Ξεροκρυο με ηλιοφανεια .Μεγιστη +1.Ελαχιστη -3.
Mην μπερδευεστε με τα -10 στην Ελλαδα που φερνουν εντυπωσιακες θερμοκρασιες.Η Ελλαδα ειναι ορεινη χωρα και εχουμε φαινομενα και καταγραφες απο υψομετρα,οποτε ενα -10 αν φτασει στην Ελλαδα θα δωσει τρελες θερμοκρασιες (οχι παραδοξως φυσικα) τις οποιες θα μαθουμε.-10 στην Ελλαδα θα δωσει στα Χανια του Πηλιου -10 ,(κατοικημενη περιοχη).
Ασε που στο Αιγαιο προκαλει πολλες φορες συννεφια τετοια εισβολη αν εχει ΒΑ συνιστωσα μαζι και με φαινομενα.
Σε αλλες περιοχες δεν ειναι τοσο εντυπωσιακα τα πραγματα.Δεν ξερω.Δεν εχω παει στη Σκωτια.Φανταζομαι θα εχει τρελους ανεμους παγωμενους και πολυ χαμηλη την αισθηση του κρυου,αλλα δεν σημειωνονται υπερβολικα χαμηλες θερμοκρασιες.Τουλαχιστυον στα γνωστα μερη.Διοτι δεν εχουν υψομετρο.
Comment
-
Εδω απ οτι καταλαβα απο περυσι ,λενε οτι χιονιζει με τον εξης τροπο.Πρεπει να ερθει ο αυλωνας λουκανικο που ειπε ο Τασος,απο τη πλευρα της Σκανδιναβιας,να φτιαξει χαμηλο στον ατλαντικο ανοιχτα της Γαλλιας ,κι αυτο να κινηθει ανατολικα γλειφωντας με υετο τη νοτια Αγγλια.
Ετσι χιονισε περυσι.
Κι απ οτι μου ειχαν πει οι ντοπιοι εδω,(και με εντυπωσιασε αυτο) οταν ειδαν αυτον τον καιρο μου ειπαν οτι δεν ειναι για μια μερα αυτο.Οταν ερχεται ετσι μενει αρκετες μερες.Κι ειχαν δικιο.10 μερες ειχαμε αυτη τη διαταξη και χιονισε 3 φορες.Μια ελαχιστα,μια μετρια και μια το πολυ που ηταν 10 εκ.
Comment
-
Θα δει χιόνι η Μαδρίτη τόσο νωρίς στη σεζόν. Νομίζω είναι σε παρόμοιο υψόμετρο με τη Δυτική Μακεδονία η Μαδρίτη 650 κάπου εκεί. Δεν παίρνω όρκο αλλά νομίζω ότι δεν βλέπει το χιόνι που βλέπουν τα 650 της Μακεδονίας. Αυτό το συμπεραίνω γτ δεν έχω δει 1 φορά στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου ή το Βιθέντε Καλντερόν να χει στιβαγμένο χιόνι ή να χιονίζει δεν το θυμάμαι ποτέ αυτό. ’ρα μάλλον βλέπει λιγότερα χιόνια από μας αυτή η ημιορεινή πρωτεύουσαOriginally posted by Doomer View PostΚαι αυτά είναι τα ensembles της Μαδριτης...
ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!
Comment

Comment