Όπως όλα δείχνουν,μπαίνουμε σε ένα ενδιαφέρον δεύτερο δεκαήμερο,που υπάρχει και μεγάλη πιθανότητα,για χιόνια,ακόμη και σε χαμηλά υψόμετρα!!!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Χιονιάς Βορείου Ελλάδος,το δεύτερο δεκαήμερο του Νοέμβρη?
Collapse
X
-
-
Originally posted by snowjohn View Postσορρυ ρε γιαννη αλλα που το βλεπεις??
Όσο βλέπουμε τον άζωρ,να προσπαθεί να πάρει καλή θέση,οι πιθανότητες υπάρχουν!!!Αυτό βλέπω,αυτό λέω!!Νομίζω,ελεύθερα μπορούμε να εκφράζουμε την γνώμη μας,χωρίς να προσβάλουμε,όπως το κάνουν κάποιοι,αλλά δεν άλλαξε κάτι εδώ μέσα!!Μήπως,ο κακός μας ο καιρός,ήταν μέχρι χτες???
Comment
-
Απλά,μου αρέσει,να παίζουμε με τα μακροπρόθεσμα,και το θέμα,το άνοιξα με ερωτηματικό,και με πιθανότητες,γιατί ξέρω,ότι υπάρχουν πολλά παιδιά εδώ μέσα,που γουστάρουν να αναλύουν τις πιθανότητες,και αυτό μας αρέσει,αυτό κάνουμε.Σε καιρικό καφενείο είμαστε,αλλά τα ίδια,και τα ίδια κάθε φορά,και μετά λες,ποιος ο λόγος να γράψεις πραγματικά εδώ μέσα βρε παιδιά!!!Μήπως,ο κακός μας ο καιρός,ήταν μέχρι χτες???
Comment
-
Αν δε κάνω ένα πράγμα, αυτό είναι να βλέπω χιόνια να έρχονται. Για την ακρίβεια, κάνω παρατηρήσεις όταν κάποια άτομα έχουν απατηλά όνειρα για χιόνια.Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View Postπαιρνεις καποια αγωγη?????βλεπω η φαντασια σου ειναι καπως μικροτερη απο τα προηγουμενα χρονια.αμα πας για καφε παρε ντεκαφεινε γιατι σε πειραζει.ασχολησου με τιποτα αλλο/
εχω μετρησει πανω απο 100 ποστ σου τα τελευταια χρονια με χιονια να ερχοντε..δεν πας καλυτερα εσυ σε αυτα??????
οι εκτιμησεις για χιονια β ελλαδος που εχουμε διαβασει σε αυτο το φορουμ ειναι σαν την δευτερα παρουσια που διαρκως αλλαζουν ημερομηνια οι μαρτυρες του ιαχωβα.
καταντησατε κουραστικοι.οταν ειναι να χιονησει θα συμβει δεν χρειαζεται να γραφετε ορισμενοι σαχλαμαρες που οχι εγω αλλα η ιστορια το δειχνει οτι ηταν ολες σαχλαμαρες!!!
θα ανοιγα ποστ σημερα με τις φθινοπωρινου τυπου βροχες στην θεσσαλονικη λες ε?χαχαχαχχα παλι μεσα επεσες.παρε ομπρελα ειναι της μοδας χαχαχχαχαχαχαχαα
Από την άλλη έχουμε εσένα, τον μετά χριστόν προφήτη, που κάνεις τις προβλέψεις μια μέρα μετά την κακοκαιρία. Από το ποστ σου όμως φαίνεται πως ούτε αυτό δε κάνεις σωστά...
Comment
-
τι λες ρε συ γιαννη τωρα?...σε οποιον αρεσεις για τους αλλους δεν θα μπορεσεις...και πιο γενικα σε οποιον αρεσουμε για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε!!!...παει να βγει ενας ωραιος νορμαλ μηνας και παλι μιζερια???Originally posted by ΧΕΙΜΩΝΑΣ View PostΑπλά,μου αρέσει,να παίζουμε με τα μακροπρόθεσμα,και το θέμα,το άνοιξα με ερωτηματικό,και με πιθανότητες,γιατί ξέρω,ότι υπάρχουν πολλά παιδιά εδώ μέσα,που γουστάρουν να αναλύουν τις πιθανότητες,και αυτό μας αρέσει,αυτό κάνουμε.Σε καιρικό καφενείο είμαστε,αλλά τα ίδια,και τα ίδια κάθε φορά,και μετά λες,ποιος ο λόγος να γράψεις πραγματικά εδώ μέσα βρε παιδιά!!!ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ
Comment
-
Σορυ για την παρεμβαση,αλλα οσο καιρο παρακολουθω τον φιλιππα εδω μεσα,ποτε δεν ητανε υπερβολικος στις εκτιμησεις,και ποτε δεν προτρεχε να αναφερθει σε εικονικους χιονιαδες.Μηπως ο γιαννης σε μπερδευει με αλλον?χαχαχαχαχαχαOriginally posted by Philip View PostΑν δε κάνω ένα πράγμα, αυτό είναι να βλέπω χιόνια να έρχονται. Για την ακρίβεια, κάνω παρατηρήσεις όταν κάποια άτομα έχουν απατηλά όνειρα για χιόνια.
Από την άλλη έχουμε εσένα, τον μετά χριστόν προφήτη, που κάνεις τις προβλέψεις μια μέρα μετά την κακοκαιρία. Από το ποστ σου όμως φαίνεται πως ούτε αυτό δε κάνεις σωστά...
Comment
-
μαλλον εμενα ηθελε να πει ο γιαννης...Originally posted by Spartan View PostΣορυ για την παρεμβαση,αλλα οσο καιρο παρακολουθω τον φιλιππα εδω μεσα,ποτε δεν ητανε υπερβολικος στις εκτιμησεις,και ποτε δεν προτρεχε να αναφερθει σε εικονικους χιονιαδες.Μηπως ρε γιαννη τον μπερδευεις με αλλον?χαχαχαχαχαχα
..ο φιλιπας ειναι πραγματιστης και οχι ονειρο-βορειος-πολος...
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ
Comment
-
Χαχαχαχαχα!!!δεν πειραζει ρε βαγγο!!μακαρι να ειμασταν ολλοι μας ετσι!!!γουσταρουμε χιονια ρε αδερφε(και ας ειναι μερικες φορες μονο εικονικα)αυτο γουτσαρουμε,και το λεμε χωρις φοβο(δεν το καταλαβα μας κυνηγαει κανεις εδω μεσα,και δεν μπορουμε να εκφρασουμε αυτο που θελουμε)Οπωτε ο καθενας εχει το δικαιωμα εδω μεσα να εκφραζεται ετσι οπως θελει αυτος στα προγνωστικα μοντελα,δεν ειμαστε επαγγελματιες,ερασιτεχνικες εκτιμησεις κανουμε βαση χαρτων.Originally posted by borios_polos View Postμαλλον εμενα ηθελε να πει ο γιαννης...
..ο φιλιπας ειναι πραγματιστης και οχι ονειρο-βορειος-πολος...
Comment
-
Originally posted by borios_polos View Postτι λες ρε συ γιαννη τωρα?...σε οποιον αρεσεις για τους αλλους δεν θα μπορεσεις...και πιο γενικα σε οποιον αρεσουμε για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε!!!...παει να βγει ενας ωραιος νορμαλ μηνας και παλι μιζερια???
Οι γνωστοί άγνωστοι βαγγέλη μου,καραδωκούν για να σου την μπούν!!Δεν άλλαξε,και ούτε θα αλλάξει!!!Ειλικρηνά πόσες φορές,μας έχουν στήσει στα 6 μέτρα??Χαχαχααχαα.Αμέτρητες!!!Μήπως,ο κακός μας ο καιρός,ήταν μέχρι χτες???
Comment
-
Originally posted by Spartan View PostΧαχαχαχαχα!!!δεν πειραζει ρε βαγγο!!μακαρι να ειμασταν ολλοι μας ετσι!!!γουσταρουμε χιονια ρε αδερφε(και ας ειναι μερικες φορες μονο εικονικα)αυτο γουτσαρουμε,και το λεμε χωρις φοβο(δεν το καταλαβα μας κυνηγαει κανεις εδω μεσα,και δεν μπορουμε να εκφρασουμε αυτο που θελουμε)Οπωτε ο καθενας εχει το δικαιωμα εδω μεσα να εκφραζεται ετσι οπως θελει αυτος στα προγνωστικα μοντελα,δεν ειμαστε επαγγελματιες,ερασιτεχνικες εκτιμησεις κανουμε βαση χαρτων.
Γειά σου Σπύρο,εραστή των μακροπρόθεσμων εκτιμήσεων
Μήπως,ο κακός μας ο καιρός,ήταν μέχρι χτες???
Comment
-
o philip απο οτι ειδα περιμενε χτες να ανεβασω ποστ λεει με τις καταιγιδες τις Αττικης σε συγκριση με τις τυπικες(εδω γελαμε)φθινoπωρινες βροχες της θεσσαλονικης!
ειπα να μην του χαλασω το χατηρι αλλα οσο και αν εψαξα ηλιο βρηκα χτες στην Θεσσαλονικη οποτε τι ποστ να κανω ρε?κατιαγιδες vs φραπεδια???
ΑΚΟΜΗ και στην σαχλαμαρα που ειπες ησουν ατυχος!ουτε και στις <<τυπικες>βροχες για χτες δεν επεσες μεσα στην Θεσσαλονικη..και παντα καθεσε και γραφεις για χιονια 7 μερες πριν....παρακολουθω τις εκτιμησεις του Φωκιονα και φετος τα εχει παει αριστα στην Θεσσαλονικη και πολυ καλα για την Αθηνα..αφου δεν το εχεις γιατι δεν καθεσε να διαβασεις το παιδι που ξερει τι γραφει να μην περιμενεις αδικα ρε philip???κριμας ...καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Comment

μη θυμωνεις..πλακιτσα.
Comment