Announcement

Collapse
No announcement yet.

Χιονιάς Βορείου Ελλάδος,το δεύτερο δεκαήμερο του Νοέμβρη?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

κάπου στη δυτική μακεδονία. ακόμα και στο κύριο αμφιβάλλω αν θα χιόνιζε ακόμα και με το 6αρι. στο πικ του κρύου ο υετός δεν υπάρχει

πολύ το κουράσαμε βέβαια το θέμα και στο 12αρι κατά 90% δε θα υπάρχει ούτε υποψία για χιόνι,οπότε εγώ το αφήνω και περιμένω να δω έστω και κάποιες ενδείξεις ότι ίσως και να έρχεται ο χειμώνας
    μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

ο χιονοφλωρινα μου θυμίζει τους τύπους που δινουν μάθημα κι ενω τα εχουν γραψει ολα βγαινουν και λενε '' ε εντάξει ειμαι στο οριο για το 5 , θα δειξει αν θα περασω'' και μολις βγαινει η βαθμολογια βλεπουμε 9-10. Φωτια και τσεκουρι λεω απο μέσα μου σε κάτι τετοιες περιπτωσεις
      ~χιονι~

Comment

Originally posted by salonikatasos View Post
        άμα θέλει χιονίζει και νοέμβριο χωρίς να έχει γίνει τίποτα στα βουνά προηγουμένως. δε λέω να το στρώσει ή να κάνε κάτι τρομερό από τώρα,αλλά όχι και να ρίχνει στα βουνά μισό μέτρο(τυχαίο νούμερο) και εδώ να ρίχνει 30 χιλιοστά βροχή και να χαίρομαι κιόλας.
        κακος!!!!!!!!...θα επρεπε να χαιρεσαι...η θεσσαλονικη δεν ειναι φλωρινα και το φυσιολογικο ειναι αυτο να γινεται σταδιακα...οσο πιο συχνα και πολυ βρεχει απ εδω και περα και οσο πιο πολυ γεμιζουν τα βουνα με χιονι και σταδιακα πιο χαμηλα τοσο πλησιαζει η ωρα για τα δικα μας πεδινα
        ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!

Comment

Originally posted by xionoflorina View Post
            Αν έβγαινε το 06ρι λέμε τώρα και έκανε το 2ο χιόνι το μεγάλο εκεί 14-16 μετά από το πρώτο θα μουν ο πιο ευχαριστημένος άνθρωπος του κόσμου. Πάντως η δικαίωση έρχεται. Τι λέγαμε 2 μήνες; μούφα Οκτώβριος άνυδρος κατάξερος για να αλλάξει 15 Νοέμβρη....
            τωρα μαλιστα επανηλθες....αυτο ακριβως προσπαθω να πω και στο τασο...γινεται αυτο που θελατε (εγω οχι ετσι ακριβως) και παει να γινει αυτο που θελουμε ολοι...ενας φυσιολογικος νοεμβριος...κανε λιγο υπομονη κι εσυ...τωρα αρχιζει το πανυγηρι και τα στοιχεια δεν ειναι ασχημα...φαντασου να βλεπαμε τα χαμηλα τερατα σαν προοπτικη και εναν αζορικο να παλευει καπου στην δυτικη αφρικη
            ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

Η φλώρινα,παίζει με το 50%Απλά τα πράγματα!!!Το υπόλοιπο 50%,πάει σε χίονι 1000 με 1200μέτρων!!!Τώρα,αν επιμένετε να βλέπετε άλλα εσείς,τότε δεν υπάρχει λογος,να το συνεχίζουμε!!
              Μήπως,ο κακός μας ο καιρός,ήταν μέχρι χτες???

Comment

και το ούκμο καλό!!!Ο ευρωπαίος λίγο τα χαλάει!!!Για να δούμε!!!
                Μήπως,ο κακός μας ο καιρός,ήταν μέχρι χτες???

Comment

Originally posted by borios_polos View Post
                  τωρα μαλιστα επανηλθες....αυτο ακριβως προσπαθω να πω και στο τασο...γινεται αυτο που θελατε (εγω οχι ετσι ακριβως) και παει να γινει αυτο που θελουμε ολοι...ενας φυσιολογικος νοεμβριος...κανε λιγο υπομονη κι εσυ...τωρα αρχιζει το πανυγηρι και τα στοιχεια δεν ειναι ασχημα...φαντασου να βλεπαμε τα χαμηλα τερατα σαν προοπτικη και εναν αζορικο να παλευει καπου στην δυτικη αφρικη
                  Η δικαίωση θα ρθει με χιόνι. Και αν είναι την ιερή ημερομηνία 21-23 ακόμα καλύτερα. Δεν θα δω χάρτες για 1 μέρα πλέον. Ούτε το 12ρι ούτε το 18ρι ούτε το 0. Αύριο το πρωί στο 06ρι που θα σβήσει τα όνειρα μας μάλλον

Comment

Originally posted by Felix View Post
                    ο χιονοφλωρινα μου θυμίζει τους τύπους που δινουν μάθημα κι ενω τα εχουν γραψει ολα βγαινουν και λενε '' ε εντάξει ειμαι στο οριο για το 5 , θα δειξει αν θα περασω'' και μολις βγαινει η βαθμολογια βλεπουμε 9-10. Φωτια και τσεκουρι λεω απο μέσα μου σε κάτι τετοιες περιπτωσεις
                    Συμφωνώ και επαυξάνω!!!

Comment

• Ισχύει αυτό?

Υιοθέτησε κι εσύ ένα βουνό...μπορείς!

Comment

• απο νωρις μπηκατε στα βασανα φετος...
                        αυτοι οι χιονιαδες ειναι καταδικασμενοι να μενουν στα χαρτια.
                        το να χιονησει στα ορεινα στην δυτικη μακεδονια νοεμβρη μηνα οταν εχει χιονησει 6νοεμβριου ακομη και στα 200 μετρα στην ΑΘΗΝΑ αυτο ειναι κατι που το περιμενουν ακομη και οι πετρες.
                        καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

• Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ετοιμάζεται να ανοίξει τόπικ σε 2 μέρες για τη φοβερή καταιγίδα που θα έχει πλήξει την Αθήνα, ενώ παράλληλα θα τις συγκρίνει με τις φθινοπωρινού τύπου βροχές στη Θεσ/νίκη. Θα ισχυρίζεται ότι τα μοντέλα έπνιγαν τη Θεσ/νίκη ενώ έδιναν ψίχουλα στην Αθήνα. Προετοιμάζει το έδαφος προς το παρόν

Comment

• Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View Post
                            απο νωρις μπηκατε στα βασανα φετος...
                            αυτοι οι χιονιαδες ειναι καταδικασμενοι να μενουν στα χαρτια.
                            το να χιονησει στα ορεινα στην δυτικη μακεδονια νοεμβρη μηνα οταν εχει χιονησει 6νοεμβριου ακομη και στα 200 μετρα στην ΑΘΗΝΑ αυτο ειναι κατι που το περιμενουν ακομη και οι πετρες.
                            Πολυ ωραία.. και? χμ?

Απο την μία θα μείνουν στα χαρτιά όπως λες και απο την αλλη το να χιονίσει Νοεμβρη μήνα στα ορεινά της Δυτικής Μακεδονίας οταν έχει χιονίσει στην υπερτιτανοχιονομάνα ΑΘΗΝΑ Νοέμβρη μήνα το ξέρουν και οι πέτρες... ουτε καποια πρόγνωση δλδ! Αναρωτιέμαι τι ακριβώς προσφέρεις σε αυτην την συζήτηση τωρα? Τιποτα...

Δεν βρίσκω κακό να συζητάμε και να αναλυουμε τετοια ενδιαφέροντα συστήματα και ας μείνουν στα χαρτιά! Πρακτική και μάθηση είναι... και απο ένα μέλος σαν εσένα που έχει μια σχετική γνώση της μετεωρολογιας θα ήταν πολυ πιο χρήσιμο να αναφέρεις του λόγους που θεωρεις άκυρο αυτο το σύστημα παρά άστοχα και άτοπα σχόλια!

Comment

• Δεν κλειδώνεται σιγά σιγά αυτό το θέμα; Σχόλασε το εικονικό γλέντι..... Αν βγει κάτι στο 3ο δεκαήμερο στις παραδοσιακές χιονονοημερομηνίες 20-25 Νοεμβρίου είναι πολύ νωρίς να το πούμε ακόμα και μπορεί να ανοίξει άλλο θέμα τότε

Comment

• Originally posted by Philip View Post
                                Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ετοιμάζεται να ανοίξει τόπικ σε 2 μέρες για τη φοβερή καταιγίδα που θα έχει πλήξει την Αθήνα, ενώ παράλληλα θα τις συγκρίνει με τις φθινοπωρινού τύπου βροχές στη Θεσ/νίκη. Θα ισχυρίζεται ότι τα μοντέλα έπνιγαν τη Θεσ/νίκη ενώ έδιναν ψίχουλα στην Αθήνα. Προετοιμάζει το έδαφος προς το παρόν
                                παιρνεις καποια αγωγη?????βλεπω η φαντασια σου ειναι καπως μικροτερη απο τα προηγουμενα χρονια.αμα πας για καφε παρε ντεκαφεινε γιατι σε πειραζει.ασχολησου με τιποτα αλλο/
                                εχω μετρησει πανω απο 100 ποστ σου τα τελευταια χρονια με χιονια να ερχοντε..δεν πας καλυτερα εσυ σε αυτα??????
                                οι εκτιμησεις για χιονια β ελλαδος που εχουμε διαβασει σε αυτο το φορουμ ειναι σαν την δευτερα παρουσια που διαρκως αλλαζουν ημερομηνια οι μαρτυρες του ιαχωβα.
                                καταντησατε κουραστικοι.οταν ειναι να χιονησει θα συμβει δεν χρειαζεται να γραφετε ορισμενοι σαχλαμαρες που οχι εγω αλλα η ιστορια το δειχνει οτι ηταν ολες σαχλαμαρες!!!
                                θα ανοιγα ποστ σημερα με τις φθινοπωρινου τυπου βροχες στην θεσσαλονικη λες ε?χαχαχαχχα παλι μεσα επεσες.παρε ομπρελα ειναι της μοδας χαχαχχαχαχαχαχαα
                                Last edited by ΓΙΑΝΝΗΣ; 06/11/2013, 01:35 PM.
                                καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Working...
                                X