Announcement

Collapse
No announcement yet.

σχολιασμος χαρτων ονειρωξης cfs

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ακυροι είναι οι χάρτες...δεν μπορεί να είναι μείον Ελλάδα και Αγγλία...

http://weatherparty.blogspot.gr/
    Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• Originally posted by beach-snow View Post
      Ακυροι είναι οι χάρτες...δεν μπορεί να είναι μείον Ελλάδα και Αγγλία...
      γίνεται. πολύ μείον ο μισός μήνας στον έναν και μετά φυσιολογικά και ενναλάξ. το πώς γίνεται να είναι όλη η ευρώπη μείον είναι το θέμα. μάλλον πρέπει να γυρίσουμε πίσω τη δεκαετία του 40...
      μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

• Έχει συμβεί κάποιες φορές να έχουμε και οι δύο χώρες ψύχος 1984-1985, 1962-1963, Φεβρουάριος 2012 και κάποιες άλλες χρονιές που δεν τις θυμάμαι.
        Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

• μπορειτε να ανεβασετε το χαρτη;
          tzelilis

Comment

• Originally posted by tzelilis View Post
            μπορειτε να ανεβασετε το χαρτη;

Comment

• http://www.meteociel.fr/modeles/cfsme_cartes.php

Comment

• Γιαννάκη μας τα χαλάς τώρα άντε!
                Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

• Originally posted by Alkis Serres View Post
                  Γιαννάκη μας τα χαλάς τώρα άντε!
                  Τι να κανω, ο τζεληλης ηθελε το λινκ με τις εικονες!!!...

Comment

• Γιάννη με μαχαίρωσες τώραααααααααααααααααα Μην δικαιολογήσε χαχαχα

Comment

• Originally posted by alkis serres View Post
                      Γιάννη με μαχαίρωσες τώραααααααααααααααααα Μην δικαιολογήσε χαχαχα
                      Αφου ξερεις οτι εδω προβαλλονται μονο χαρτες με βαθυ μπλε χρωματα!!! Δεν μας συμφερουν τα άλλα! Ετσι δεν ειναι? :d

Comment

• Έτσι μπράβο μαθαίνεις!

Comment

• Ο Γεναρης κραταει τα προσχηματα!

Comment

• Να πως μεταφραζεται ο παραπανω χαρτης με τις θερμοκρασιακες ανωμαλιες!
                            Οταν ο μηνας βγαινει 2 και 3 βαθμους κατω απο τα κλιματικα, τετοιες ψυχρες εισβολες, στις οποιες παγωνει και ο Θερμαϊκος, (που λεει ο λογος) ειναι εφικτες...

Comment

• Ευλογημένοι χάρτες αν και αυτό το πολύ κρύο δεν ξέρω αν πρέπει να παρακαλάω να έρθει στις μέρες μας. Ένα -4 ρε ****τι να έρχεται συχνά!

Comment

• Originally posted by Alkis Serres View Post
                                Ευλογημένοι χάρτες αν και αυτό το πολύ κρύο δεν ξέρω αν πρέπει να παρακαλάω να έρθει στις μέρες μας. Ένα -4 ρε ****τι να έρχεται συχνά!
                                Ναι ναι καλα! Ολο ετσι λεμε,(φοβομαστε δλδ τετοιο κρυο) αλλα στο τελος οχι απλα δεν ερχεται, αλλα μας πλακωνει θερμη εισβολη!

Comment

Working...
                                X