Originally posted by giannis.mar
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
σχολιασμος χαρτων ονειρωξης cfs
Collapse
X
-
Originally posted by salonikatasos View Postθα πάρεις μεταγραφή στην αθήνα? αν όχι,τσάμπα χαίρεσαι
Χαχαχαχα όχι βέβαια αν έπαιρνα μεταγραφή θα έπαιρνα για Σαλόνικα αλλιώς δεν αλλάξω τα Γιάννενα.
Μ' αρέσει όμως και το ψύχος ρε συ!
Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!
Comment
-
ε τότε μη διαμαρτύρεσαι που δε χιονίζει στη βόρεια ελλάδα όπως παλιά. μια χαρά ψύχος μας ερχόταν στους προσήνεμους χιονιάδες. μέχρι και -20 στα 850 έχουμε φτάσειOriginally posted by Alkis Serres View PostΧαχαχαχα όχι βέβαια αν έπαιρνα μεταγραφή θα έπαιρνα για Σαλόνικα αλλιώς δεν αλλάξω τα Γιάννενα.
Μ' αρέσει όμως και το ψύχος ρε συ!
μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...
Comment
-
Χαχαχαχα κοίτα εγώ έχω παράπονο τα τελευταία χρόνια από 2009 και μετά που δεν έρχεται κρύο καθόλου με εξαίρεση έναν χειμώνα. Εμένα και η παγωνιά μ αρέσει πολύ με ήλιο. Αλλά σαν το χιόνι με ήλιο δεν έχει!Originally posted by salonikatasos View Postε τότε μη διαμαρτύρεσαι που δε χιονίζει στη βόρεια ελλάδα όπως παλιά. μια χαρά ψύχος μας ερχόταν στους προσήνεμους χιονιάδες. μέχρι και -20 στα 850 έχουμε φτάσει
Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!
Comment
-
http://meteociel.fr/modeles/cfsme_cartes.php
Δυνατός Νοέμβριος
Εφιαλτικός Φεβρουάριος
mix and much δηλαδή
Comment

Κανά κλικ νοτιοανατολικοτερα και ειμαστε κομπλε!

Comment