Announcement

Collapse
No announcement yet.

σχολιασμος χαρτων ονειρωξης cfs

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by giannis.mar View Post
    Tα Θεοφανεια καποιοι θα κρυωσουν...
    εμείς θα κρυώσουμε,οι προσήνεμοι θα χιονιστούν
    μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

• Originally posted by Alkis Serres View Post
      Μακάριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! Εγώ πάντως με τέτοιους χάρτες έχω φτάσει σε πολλαπλό οργασμό μόνο που τους βλέπω.
      θα πάρεις μεταγραφή στην αθήνα? αν όχι,τσάμπα χαίρεσαι

Comment

• Originally posted by salonikatasos View Post
        θα πάρεις μεταγραφή στην αθήνα? αν όχι,τσάμπα χαίρεσαι

Χαχαχαχα όχι βέβαια αν έπαιρνα μεταγραφή θα έπαιρνα για Σαλόνικα αλλιώς δεν αλλάξω τα Γιάννενα. Μ' αρέσει όμως και το ψύχος ρε συ!
        Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

• Originally posted by Alkis Serres View Post
          Χαχαχαχα όχι βέβαια αν έπαιρνα μεταγραφή θα έπαιρνα για Σαλόνικα αλλιώς δεν αλλάξω τα Γιάννενα. Μ' αρέσει όμως και το ψύχος ρε συ!
          ε τότε μη διαμαρτύρεσαι που δε χιονίζει στη βόρεια ελλάδα όπως παλιά. μια χαρά ψύχος μας ερχόταν στους προσήνεμους χιονιάδες. μέχρι και -20 στα 850 έχουμε φτάσει

Comment

• Originally posted by salonikatasos View Post
            ε τότε μη διαμαρτύρεσαι που δε χιονίζει στη βόρεια ελλάδα όπως παλιά. μια χαρά ψύχος μας ερχόταν στους προσήνεμους χιονιάδες. μέχρι και -20 στα 850 έχουμε φτάσει
            Χαχαχαχα κοίτα εγώ έχω παράπονο τα τελευταία χρόνια από 2009 και μετά που δεν έρχεται κρύο καθόλου με εξαίρεση έναν χειμώνα. Εμένα και η παγωνιά μ αρέσει πολύ με ήλιο. Αλλά σαν το χιόνι με ήλιο δεν έχει!
            Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

• Κανά κλικ νοτιοανατολικοτερα και ειμαστε κομπλε!

Comment

• Originally posted by giannis.mar View Post
                Κανά κλικ νοτιοανατολικοτερα και ειμαστε κομπλε!
                έχουμε δει όλους τους πιθανούς συνδυασμούς για κάθε μήνα...στο τέλος δεν θα θυμόμαστε ποιος θα έχει πιάσει την εξέλιξη...

Comment

• Originally posted by geornik2004 View Post
                  έχουμε δει όλους τους πιθανούς συνδυασμούς για κάθε μήνα...στο τέλος δεν θα θυμόμαστε ποιος θα έχει πιάσει την εξέλιξη...
                  Αμα βλεπεις καθε τρεξιμο μπορεις να βγαλεις καποια συμπερασματα.....

Comment

• Νοεμβριακη Ονειρωξη δεν το λες...

Comment

• http://meteociel.fr/modeles/cfsme_cartes.php

Δυνατός Νοέμβριος
                      Εφιαλτικός Φεβρουάριος
                      mix and much δηλαδή

Comment

• giannis.mar μην τα κοιτας αυτα ειναι τερμα οτι νανε μεσα σε μια μερα απο το +5 το παει στο -5
                        δεν θα σπασει με 5αρακι....

Comment

• Originally posted by sotospao13 View Post
                          giannis.mar μην τα κοιτας αυτα ειναι τερμα οτι νανε μεσα σε μια μερα απο το +5 το παει στο -5
                          Το ξέρω, κουβέντα να γίνεται.
                          Να χαμε να λέγαμε.
                          ’λλωστε δεν τα ποστάρω για να δείξω την σταθερότητα τους :-p

Comment

• Που σαι Αλκηηη?!?!

Comment

• Θα μας ζωσουν τα μπλεμωβ φετος! Ξεχαστε τα πορτοκαλοκοκκινα!!!

Comment

• Χαχαχαχα ο Δεκέμβρης μου η αγάπη μου κρύωσεεεεεεεεεεε!

Comment

Working...
                                X