Announcement

Collapse
No announcement yet.

σχολιασμος χαρτων ονειρωξης cfs

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Τάσο μου, αυτό ούτε εσένα δεν ξέρω αν θα σε ικανοποιούσε αν συνέβαινε
    ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
    DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.

Comment

• Εννοείται αυτό. Απ'το cfs, ψηφίζω μερομήνια χαλλλαρα.

Originally posted by stathis2b View Post
      Όσο άκυροι μπορούν να θεωρηθούν οι ψηφιακοί χιονιάδες που μας έταζε άλλο τόσο άκυρες είναι και οι μουφες που δείχνει τώρα.Και μην μου πείτε το σταθερότατο Cfs μπορεί να πίασει την μούφα στις 2000+ ώρες
      ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
      DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.

Comment

• Originally posted by BrainA View Post
        Τάσο μου, αυτό ούτε εσένα δεν ξέρω αν θα σε ικανοποιούσε αν συνέβαινε
        το προηγούμενο ήταν
        μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

• Tελικά οι χάρτες ονείρωξης cfs είναι νομίζω το πιό πετυχημένο και το πιό αντικαταθλιπτικό θέμα σε αυτή την τραγωδία που ζούμε φέτος. Μπράβο ρε snowjohn για την ιδέα σου και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους. Εγώ απο δω και μπρός μόνο αυτούς τους χάρτες θα κυττάω

Comment

• Originally posted by yakutia View Post
            tελικά οι χάρτες ονείρωξης cfs είναι νομίζω το πιό πετυχημένο και το πιό αντικαταθλιπτικό θέμα σε αυτή την τραγωδία που ζούμε φέτος. Μπράβο ρε snowjohn για την ιδέα σου και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους. Εγώ απο δω και μπρός μόνο αυτούς τους χάρτες θα κυττάω
            Ακριβώς..πάλι καλά που υπάρχει και αυτό για παρηγοριά!

Comment

• Ιστορική εισβολή δίνει το cfs αρχές Φλεβάρη μετά απο πολύ καιρό.

Comment

• Παπατζα θα βγει κ αυτό! :banghead:

Comment

• ετοιμαστείτε για τις 9 Φλεβάρη..

Comment

• Originally posted by geornik2004 View Post
                    ετοιμαστείτε για τις 9 Φλεβάρη..

αλλο ένα υποθετικό σενάριο..Σαν αυτό του Νοεμβρίου για τον ιστορικό χιονια
                    Χιόνια που δε λιώνουν κι άλλα περιμένουν

Comment

• Με αυτό σίγουρα θα χιόνιζε και στο κέντρο της Αθήνας...
                      18/02/08 - 10/1/17
                      9ετία, Στα τσακίδια και να μην ξανάρθεις

-2/2/1882-

sigpic

Comment

• Θα έρθει κάποια στιγμή κάτι χοντρό και εμείς θα κάνουμε όπως με το βοσκό και τα πρόβατα. Απο τις πολλές απογοητεύσεις στους χάρτες, δεν θα το πιστεύουμε και θα λέμε ' σιγά τελικά μη συμβεί'. όμως η στατιστική είναι αμείλικτη. Δεν είναι θέμα τύχης το να χιονίσει. Σύμφωνα με τη στατιστική αυτό πλησιάζει, αλλά είναι θέμα συγκυριών το πότε ακριβώς θα χιονίσει και αν το μεθεπόμενο χιόνι θα έρθει κοντά στο προηγούμενο ή θα αργήσει. Εμείς οι Αθηναίοι, δεν έχει νόημα να ευχόμαστε και να εκλιπαρούμε για το χιόνι. Την ευχή πρέπει να την κάνεις για κάτι που δεν είσαι σίγουρος οτι θα συμβεί, όπως ας πούμε το λαχείο.

Comment

• ΚΑΛΑ προσεχεται μη σκισετε κανενα καλσον
                          mountain

Comment

• Originally posted by mountain View Post
                            ΚΑΛΑ προσεχεται μη σκισετε κανενα καλσον
                            Αχαχαχα
                            Μετεωρολογικός σταθμός Ανατολικού Ηρακλείου: http://penteli.meteo.gr/stations/heraclioneast/

Μετεωρολογικός σταθμός Πυραθίου: http://penteli.meteo.gr/stations/pyrathi/

Comment

• Στο τελος του χειμωνα η σουμα γέροντα.
                              Originally posted by mountain View Post
                              ΚΑΛΑ προσεχεται μη σκισετε κανενα καλσον

Comment

• Originally posted by braina View Post
                                Στο τελος του χειμωνα η σουμα γέροντα.

kρυβε λογια κρυβε λογια μεχρι τωρα μας σκιζεται αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια.(Σαν τον μπαρμπα στρουμφ αρχισα και μιλαω μπας και γερασα χαχχαχαχαχα)
                                mountain

Comment

Working...
                                X