Τάσο μου, αυτό ούτε εσένα δεν ξέρω αν θα σε ικανοποιούσε αν συνέβαινε
ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη" DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.
Όσο άκυροι μπορούν να θεωρηθούν οι ψηφιακοί χιονιάδες που μας έταζε άλλο τόσο άκυρες είναι και οι μουφες που δείχνει τώρα.Και μην μου πείτε το σταθερότατο Cfs μπορεί να πίασει την μούφα στις 2000+ ώρες
ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη" DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.
Tελικά οι χάρτες ονείρωξης cfs είναι νομίζω το πιό πετυχημένο και το πιό αντικαταθλιπτικό θέμα σε αυτή την τραγωδία που ζούμε φέτος. Μπράβο ρε snowjohn για την ιδέα σου και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους. Εγώ απο δω και μπρός μόνο αυτούς τους χάρτες θα κυττάω
tελικά οι χάρτες ονείρωξης cfs είναι νομίζω το πιό πετυχημένο και το πιό αντικαταθλιπτικό θέμα σε αυτή την τραγωδία που ζούμε φέτος. Μπράβο ρε snowjohn για την ιδέα σου και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους. Εγώ απο δω και μπρός μόνο αυτούς τους χάρτες θα κυττάω
Ακριβώς..πάλι καλά που υπάρχει και αυτό για παρηγοριά!
Ιστορική εισβολή δίνει το cfs αρχές Φλεβάρη μετά απο πολύ καιρό.
Θα έρθει κάποια στιγμή κάτι χοντρό και εμείς θα κάνουμε όπως με το βοσκό και τα πρόβατα. Απο τις πολλές απογοητεύσεις στους χάρτες, δεν θα το πιστεύουμε και θα λέμε ' σιγά τελικά μη συμβεί'. όμως η στατιστική είναι αμείλικτη. Δεν είναι θέμα τύχης το να χιονίσει. Σύμφωνα με τη στατιστική αυτό πλησιάζει, αλλά είναι θέμα συγκυριών το πότε ακριβώς θα χιονίσει και αν το μεθεπόμενο χιόνι θα έρθει κοντά στο προηγούμενο ή θα αργήσει. Εμείς οι Αθηναίοι, δεν έχει νόημα να ευχόμαστε και να εκλιπαρούμε για το χιόνι. Την ευχή πρέπει να την κάνεις για κάτι που δεν είσαι σίγουρος οτι θα συμβεί, όπως ας πούμε το λαχείο.
kρυβε λογια κρυβε λογια μεχρι τωρα μας σκιζεται αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια.(Σαν τον μπαρμπα στρουμφ αρχισα και μιλαω μπας και γερασα χαχχαχαχαχα)
Comment