επειδη θα τριζουν τα κοκκαλα του αγιου Παντελεημονο βοηθεια μας και προς αποκατασταση της αληθειας...ειδαμε εδω μεσα φωτογραφια με χιονια στον αγιο Παντελεημονα περιγραφη στα 590μετρα Διονυσου!!!!...η πραγματικοτητα ειναι οτι δεν εχει μεταφερθει χαμηλοτερα και οτι βρισκεστε σχεδον στα 800μ της Πεντελης και το σειμειο το ξυριζουν ανεμοι ολη μερα αφου ειναι απροστατευτο και δεν ειναι πανω στην πλαγια αλλα φλατ.
ανθρωποι που ανεβαινουν εκει χρονια δεν γνωριζουν καν το υψομετρο ..εδω η Σεμελη ειναι 500 μετρα και μονο απο αυτο δεν θελει πολυ μυαλο οταν ακομη και η Λ.Διονυσου απο απο οπου ξεκιναει η αναβαση προς την μονη ειναι 463μετρα..τοση αναβαση και ο αλλος νομιζε οτι ανεβαινε 130 μετρακια μονο χχαχαχαχαχχαχαα
καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Τι μου θύμισες φίλε μου... Η τελευταία χιονόπτωση στις 2/2/2012 ήταν ότι καλύτερο έχω ζήσει στο Βόλο την 7ετία που έζησα - ζώ (μερικώς) εκεί. Εκεί που έμενα, στον Γκλαβάνη με Ερμού, παίζει να είναι η πιο άχιονη περιοχή της πόλης. Ακόμα και η πλατεία Ελευθερίας που απέχει περίπου 400 μέτρα στην ευθεία, μοίάζει αλπικό τοπίο μπροστά στον ’γιο Νικόλαο!!! Βέβαια θα μου πεις, στον ’γιο Νικόλαο είναι σαν να ζείς μέσα σε γεμάτη μπετονιέρα!!! Τόσο τσιμέντο έχει η περιοχή και φυσικά επηρρεάζεται και το στρώσιμο του χιονιού λόγω θερμοκρασίας.
Τι μου θύμισες φίλε μου... Η τελευταία χιονόπτωση στις 2/2/2012 ήταν ότι καλύτερο έχω ζήσει στο Βόλο την 7ετία που έζησα - ζώ (μερικώς) εκεί. Εκεί που έμενα, στον Γκλαβάνη με Ερμού, παίζει να είναι η πιο άχιονη περιοχή της πόλης. Ακόμα και η πλατεία Ελευθερίας που απέχει περίπου 400 μέτρα στην ευθεία, μοίάζει αλπικό τοπίο μπροστά στον ’γιο Νικόλαο!!! Βέβαια θα μου πεις, στον ’γιο Νικόλαο είναι σαν να ζείς μέσα σε γεμάτη μπετονιέρα!!! Τόσο τσιμέντο έχει η περιοχή και φυσικά επηρρεάζεται και το στρώσιμο του χιονιού λόγω θερμοκρασίας.
τι εχετε να πειτε για τον χιονια του δεκεμβριου του 2007??
στον αλμυρό είχε βάλει κάπου 3-5 πόντους πάνω στα γρασίδια όλη νύχτα και το μεσημέρι της επόμενης μέρας,15 δεκεμβρίου αν θυμάμαι καλά,το είχε λιώσει όλο.
Πολύ πρόσκαιρο θα το έλεγα,αλλά ευχάριστο χιονάκι.
Εντωμεταξύ στο βόλο είχε απλή υγρή νιφαδόπτωση. . .
στον αλμυρό είχε βάλει κάπου 3-5 πόντους πάνω στα γρασίδια όλη νύχτα και το μεσημέρι της επόμενης μέρας,15 δεκεμβρίου αν θυμάμαι καλά,το είχε λιώσει όλο.
Πολύ πρόσκαιρο θα το έλεγα,αλλά ευχάριστο χιονάκι.
Εντωμεταξύ στο βόλο είχε απλή υγρή νιφαδόπτωση. . .
Comment