Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΜΑΙΝΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013-2014

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Τόσο ξεκάθαρος που κανείς δέν κατάλαβε κάτι...

Έλα, ας είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας... Σου βγαίνει αυθόρμητα ;

Comment

• Είναι ακόμα υπεύθυνος επικοινωνίας του διπλανού χκ;

Comment

• Πολύ καλή η δουλειά των ανθρώπων που καθαρίζουν τους δρόμους. πάντα τέτοια

Comment

• Originally posted by arcadas View Post
          Είναι ακόμα υπεύθυνος επικοινωνίας του διπλανού χκ;
          Οχι φίλε μου, δεν εργάζομαι εκεί φέτος

Comment

• Originally posted by KAPTEN View Post
            Οχι φίλε μου, δεν εργάζομαι εκεί φέτος
            Τί δουλειά έκανες εκεί αν επιτρέπεται?

Comment

• Originally posted by denis1 View Post
              Τί δουλειά έκανες εκεί αν επιτρέπεται?
              το έγραψε παραπάνω ο arcadas τι έκανα μιας και απ ότι φαίνεται είναι γνώστης

Comment

• Originally posted by KAPTEN View Post
                το έγραψε παραπάνω ο arcadas τι έκανα μιας και απ ότι φαίνεται είναι γνώστης

Το κατά δύναμην αγαπητέ .

Comment

• Ήμουν χτες στο χιονοδρομικό! Συγχαρητήρια για τον καθαρισμό του δρόμου, πραγματικά τέλειος!!!!! Το σαλέ πολύ όμορφο μέσα και πάλι συγχαρητήρια στην διοίκηση!!!!! Θα ήθελα τις πίστες πατημένες όμως. Πήγα πάλι σήμερα!!!!! Όλες οι πίστες πατημένες, πολύ κόσμος!!!! Όλα καλά, το μόνο που ήταν πολύ άσχημο σαν εικόνα και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο έγινε, ήταν ότι βρήκα μπροστά στην είσοδο της αριστερής σχολής ενοικιάσεων παρακαρισμένα δύο φορτηγάκια του χιονοδρομικού επάνω στο χιόνι. Μία τέτοια εικόνα δεν είναι καθόλου ωραία για την είσοδο του χιονοδρομικού και ακόμα περισσότερο το θεωρώ αντιεπαγγελματικό.

Comment

• Χαίρομαι ν'ακούω ότι γίνονται προσπάθειες για δρόμους ανοικτούς , πίστες πατημένες , καθαρό και οργανωμένο σαλέ και σχολές στο Μαίναλο , γιατί πραγματικά είναι ένα απο τα πιο όμορφα απο τα λίγα που έχω πάει και κοντά στην Αθήνα γιατί με τα παιδιά δεν είναι και για μακρινά ταξίδια .
                    Σκεφτόμαστε μάλιστα να το επισκεφτούμε αυτό το Σ/Κ 14-16/2 και θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει να μου πεί για την ποσότητα και ποιότητα χιονιού , αν θα είναι ανοικτή καμιά σχολή για τα πιτσιρίκια μου .Μην ερχόμαστε τζάμπα και στο τέλος ακούσω και τις γκρίνιες . Σας ευχαριστώ εκ των πρωτέρον .
                    ΣΤΟΥ ΧΙΟΝΙΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΔΡΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΟΥΤΑΑΑΑΑΑ !!!

Comment

• [QUOTE=unknown-X;1389162]Χαίρομαι ν'ακούω ότι γίνονται προσπάθειες για δρόμους ανοικτούς , πίστες πατημένες , καθαρό και οργανωμένο σαλέ και σχολές στο Μαίναλο , γιατί πραγματικά είναι ένα απο τα πιο όμορφα απο τα λίγα που έχω πάει και κοντά στην Αθήνα γιατί με τα παιδιά δεν είναι και για μακρινά ταξίδια .
                      Σκεφτόμαστε μάλιστα να το επισκεφτούμε αυτό το Σ/Κ 14-16/2 και θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει να μου πεί για την ποσότητα και ποιότητα χιονιού , αν θα είναι ανοικτή καμιά σχολή για τα πιτσιρίκια μου .Μην ερχόμαστε τζάμπα και στο τέλος ακούσω και τις γκρίνιες . Σας ευχαριστώ εκ των πρωτέρον .[/QU
                      Tα πράγματα φέτος είναι καλύτερα στο Μαίναλο. Χιόνι έχει ακόμα ...πρέπει να έριξε και λίγο σήμερα το βράδυ...το σαλέ είναι καινούργιο και ευτυχώς δεν καπνίζουν οπότε για τα πιτσιρίκια μια χαρά...και έχει δασκάλους για μαθήματα...για οικογένεια είναι πού καλό..και πιστεύω από του χρόνου θα γίνει ακόμα καλύτερο...

Comment

• σαν να επιστρεφει ο χειμωνας.........για να δουμε αν μας κραταγε τπτ για το τελος!
                        Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
                        Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
                        Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!

Comment

• Originally posted by notis_tripoli View Post
                          σαν να επιστρεφει ο χειμωνας.........για να δουμε αν μας κραταγε τπτ για το τελος!
                          Που τον είδες γιατί εγώ σήμερα φόραγα κοντομάνικο

Comment

• Σοβαρός χειμώνας , μπορεί και να ρίξει λίγο χιόνι την άλλη εβδομάδα και κάτι έγινε. Ευτυχώς έχει χιόνι στα Καλάβρυτα.
                            Πολλοί νόμιζαν ότι ο χειμώνας στο Μαίναλο είναι συνεχεια όπως τα προηγούμενα δύο χρόνια. Αμ δε.........

Comment

• Originally posted by notis_tripoli View Post
                              σαν να επιστρεφει ο χειμωνας.........για να δουμε αν μας κραταγε τπτ για το τελος!
                              Δεν είναι Χειμώνας αυτός.
                              Ωστόσο μακάρι να ρίξει λίγο μπας και προλάβουμε να δούμε φέτος το πολωνέζικο.

Comment

• Καλησπέρα Μαιναλόπαιδα!

Λίγα λογια για το καιρό.
                                Σάββατο δεν εχει κατι Μαιναλο ,βροχές μονο . Χιονι μονο Χελμο το Σαββατο 1600-1700 μετρα και πάνω ,στο Μαιναλο το χιονι θα ειναι 1700-1800 αλλα γενικώς δεν βαζει χιονι με τετοιες θερμοκρασίες.

Πάμε στην Κυριακή τώρα όπου τα στοιχεια δινουν πανικό ,φαινονται σιγουρα χιονοθερμοκρασίες και υποστηριξεις ακομα και για χιονι και πάνω από τα 1300-1400 προσκαιρα ισως και 1200-1300 ,οπότε το χιονοδορμικό είναι οκ.
                                Ευτυχώς εχουμε διάλειμμα απογευματοβραδο Κυριακής με δευτερα ξημερωματα γιατι ανεβαινει λιγο η θερμοκρασια ψηλα επειδη ερχεται το δευτερο χαμηλο (προσκαιρη ανοδος στα 850hpa λογω θερμου τομέα χαμηλού).
                                Καθαρά Δευτέρα μέσα στο πρωί της πόπης ,πάμε για καλο χιονι οχι μονο χιονοδρομικο αλλα και 1100-1200 μετρα και πανω .

Συμπέρασμα μπορει να βαλει και μισο μέτρο άνετα το χιονοδρομικό

Αν αλλάξει κάτι δραματικά τις επομενες ωρες θα τα ξαναπούμε ,τι να πω να πεσει μαζεμα της τελευταίας στιγμης? όταν παιζεις πάντως με +2 και +4 στα 850hpa αυτα γίνονται ,με το ενα θαβεται το χιονοδρομικο και με το αλλο βρέχει στην βάση. Το καλο ειναι οτι εχουμε δυναμικο χαμηλο και υποστηριξη στα 500hpa.

Ante nα δουμε!

Υ.Π Οτι χιονι δεν εριξε ολο το χειμωνα θα το ριξει το Μαρτιο στο χιονοδρομικο χαχαχα
                                http://www.weather-in-greece.gr/
                                http://www.weather-in-greece.gr/webcam/dionysos-live-weather-camera.html : Κάμερα Διονύσου
                                http://dionysos-penteli.meteoclub.gr/ : Μετεωρολογικός σταθμός Διονύσου

Comment

Working...
                                X