Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΜΑΙΝΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013-2014

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Δεν πατήθηκαν οι πίστες την κυριακή? Θυμάμαι παλιά δεν τις πατάγαν καθημερινές εκτος αν περίμεναν τίποτα λεωφορεία χαχα. Πάντως στα γκρουπάκια στο facebook λένε ότι οι πίστες πατιούνται χμμ...

Eπίσης είδα και εγώ αυτό το χάλι με την σχολή του Βύρλου. Γιατί έχουν πετάξει όλα τα χιόνια μπροστά του και έχουν κρύψει την σχολή ?

Βιντεο απο Θ.Χρονοπουλο με δηλώσεις

Στα σχέδια μας η λειτουργία του χιονοδρομικού όλο το χρόνο με διάφορες δραστηριότητες

Last edited by MisterEsko; 03/02/2014, 11:49 AM.

Comment

• Originally posted by notis_tripoli View Post
      http://www.drt915.gr/index.php/arcad...ainalou-vid-ph

στο σαλε σημερα δεν καπνιζε κανεις ουτε πανω,ουτε κατω,ουτε πουθενα!
      Μπορώ να έχω ενα αυτόγραφο

Comment

• Τρύφωνα, νομίζω οτι το θέμα πατήματος των πιστών θα λυθεί. Σήμερα για παράδειγμα, ο πρωϊνός πελάτης δέν ήθελε πατημένες πίστες. Οι επόμενοι που ήθελαν τον έψησαν τον χειριστή και πάτησε την περιφερειακή. A la carte εξυπηρέτηση λίγα χ/κ προσφέρουν...

Όσο περνούσε η ημέρα χιόνιζε όλο και περισσότερο, με αποτέλεσμα το μεσημέρι ο δρόμος να έχει ασπρίσει, χωρίς όμως κίνδυνο για τα οχήματα.
        Attached Files

Comment

• Αλέξη σήμερα ήταν Δευτέρα, ζήτημα αν θα κόπηκαν 10 εισιτήρια και το όλο φιλικό κλίμα μεταξύ χειριστών και πελατών το έχουμε ζήσει και μας αρέσει. Χθες όμως ήταν η πρώτη Κυριακή λειτουργίας του ΧΚ και οι πίστες θα έπρεπε να ήταν πατημένες στην εντέλεια.
          www.exploremessinia.com

Comment

• Σήμερα ήταν πατημένες?

Comment

• Originally posted by ΑΛΕΞΗΣ View Post
              Τρύφωνα, νομίζω οτι το θέμα πατήματος των πιστών θα λυθεί. Σήμερα για παράδειγμα, ο πρωϊνός πελάτης δέν ήθελε πατημένες πίστες. Οι επόμενοι που ήθελαν τον έψησαν τον χειριστή και πάτησε την περιφερειακή. A la carte εξυπηρέτηση λίγα χ/κ προσφέρουν...

Όσο περνούσε η ημέρα χιόνιζε όλο και περισσότερο, με αποτέλεσμα το μεσημέρι ο δρόμος να έχει ασπρίσει, χωρίς όμως κίνδυνο για τα οχήματα.

ο πρωινός ηταν ο <σημαδεμένος>?
              ΜΙΖΕΡΙΑΣ ...καί σαπιοκοιλιάς(by Makaka)

Comment

• Ποιός είναι ο σημαδεμένος;

Comment

• o MIK απο το snowclub... τον τυχεράκια, χαρα που θα κάναν οι νοσοκόμες στο παναρκαδικο...επεσε ραψιμο...

απο οτι μου λεει μια ρίζα του βγηκε αποτομα και δεν μπορεσε να φρενάρει εγκαίρως, με αποτέλεσμα να πεσει στο προπορευόμενο...σκι

σε καλό μας, πολύ πονος και δακρυ πεφτει φέτος...
                  ΜΙΖΕΡΙΑΣ ...καί σαπιοκοιλιάς(by Makaka)

Comment

• Originally posted by Nikos01 View Post
                    Μπορώ να έχω ενα αυτόγραφο
                    γνωριζομαστε???
                    Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
                    Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
                    Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!

Comment

• Originally posted by vro View Post
                      o MIK απο το snowclub... τον τυχεράκια, χαρα που θα κάναν οι νοσοκόμες στο παναρκαδικο...επεσε ραψιμο...

απο οτι μου λεει μια ρίζα του βγηκε αποτομα και δεν μπορεσε να φρενάρει εγκαίρως, με αποτέλεσμα να πεσει στο προπορευόμενο...σκι

σε καλό μας, πολύ πονος και δακρυ πεφτει φέτος...
                      μάλλον τον γλωσσόφαγα....

vro, κακές παρέες κάνεις με θεσμικούς...

Comment

• θεσμικοί, παραθεσμικοί,ο vro με το ΜΙΚ από το snowclub , αλήθεια το snowclub εδώ που κολάει; αυτόγραφα, μίση, κακίες, μπιχτές, μοντεράτορες, α ρε μαιναλάκι είσαι το πιο μικρό χιονοδρομικό αλλά έχεις τις πιο μεγάλες ιντριγκες.

Comment

• Originally posted by notis_tripoli View Post
                          γνωριζομαστε???
                          Δεν σου ζήτησα ραντεβού αυτόγραφο ζήτησα για την συλλογή μου.

Comment

• Originally posted by Wipika View Post
                            Γιατί δεν πατήθηκαν; Προτίμησαν να τις αφήσουν χωράφι από το Σάββατο. Μικτό επικίνδυνο χιόνι για όλους, αρχάριους ή προχωρημένους. Είχαμε και τραυματισμούς σε γόνατα. Η Σαββατιάτικη βροχούλα έφτιαξε ένα παγωμένο υπόστρωμα και η φρέσκια Κυριακάτικη πασπάλα απλά το έκρυψε. Όλα αυτά μαζί με τα bumps τις προηγούμενης ημέρας έφτιαξαν ένα κακό πεδίο ιδανικό για τραυματισμούς !!!

Πατάτε τις πίστες κάθε μέρα αν θέλετε να είστε χιονοδρομικό και όχι απλά ένα καφενείο στο βουνό !
                            μικτό χιόνι? περίμενες κάτι άλλο με αυτές τις θερμοκρασίες? στο Θεό πές το όχι στο forum
                            Οι άνθρωποι κάνουν ότι μπορούν επάνω και κάποιοι ακόμα γκρινιάζουν!
                            έλεος ρε παιδιά.. όλοι παντογνώστες εδω.. αφού είστε τόσο καλοί στα χειμερινά σπορ γιατι δεν πάτε στις ’λπεις? Να δηλώσετε συμμετοχή και στους Ολυμπιακούς που είναι σε λίγες ημέρες
                            Last edited by donnie; 04/02/2014, 09:55 AM.

Comment

• ο wipika που γραφει γνωρίζει και από ότι φαίνεται περισσότερο από εσένα . Αναγνωρίστε τα λαθη σας, οι πίστες επρεπε να πατηθούν το πρωί και ας χιόνιζε μετά.

Comment

Working...
                              X