Announcement

Collapse
No announcement yet.

μουσικα οργανα.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• μουσικα οργανα.

Τι μουσικό όργανο παίζετε;;;;Πόσα χρόνια;(συγνώμη για τα λάθη στην δημοσκόπηση.Την εκανα βιαστικα)
    10
    κιθάρα
    40.00%
    4
    μπουζουκι,μπαγλαμας
    10.00%
    1
    βιολί
    0.00%
    0
    αρμονιο,πιανο
    20.00%
    2
    φλαουτο
    30.00%
    3
    βιολι
    0.00%
    0
    νουμπερλεκι,ντραμσ κλπ
    0.00%
    0

The poll is expired.

Last edited by SnowLover; 05/09/2013, 08:29 PM.
    Χιόνια που δε λιώνουν κι άλλα περιμένουν

Το "τιποτα" που ειναι;

Comment

Originally posted by Χλεμπονιαρης View Post
      Το "τιποτα" που ειναι;
      Αυτό έψαχνα κι εγώ...
      sigpic​

Comment

Ρωτάω αυτούς που παίζουν κάποιο μουσικό οργανο....

Comment

Originally posted by SnowLover
          Τι μουσικό όργανο παίζετε;;;;Πόσα χρόνια;
          Εκκλησιαστικό όργανο (ή απλά όργανο). Έχω ηχογραφήσεις στο κανάλι μου.

Μερικά παραδείγματα:

Εναρμονισμός μπάσου (από τις τελευταίες εξετάσεις στο μάθημα της Αρμονίας)

M. Reger: Τοκκάτα σε ρε ελάσσονα, Op. 59.

M. Dupre: χορικό πρελούδιο No LXXIII (πενταφωνικό (!) με την Tuba Mirabilis σε σολιστικό ρόλο)

Στην περιγραφή των περισσότερων βίντεο συμπεριλαμβάνω και τους συνδυασμούς «μουσικών οργάνων» (συστοιχιών) που χρησιμοποιώ, όπως και το συγκερασμό (όταν δεν είναι ίσος).

Μόλις αυτή την εβδομάδα ξεκίνησα το ένατο (και τελευταίο, προσφορά της Ακαδημίας) έτος σπουδών.

Comment

Λιγο κιθαρα..Αυτοδιδακτος ωθουμενος απο την αγαπη για τη σκληρη μουσικη!

Το ΑΠΟΛΥΤΟ μουσικο οργανο...

Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

Originally posted by Vox_Balenae View Post
              Εκκλησιαστικό όργανο (ή απλά όργανο). Έχω ηχογραφήσεις στο κανάλι μου.

Μερικά παραδείγματα:

Εναρμονισμός μπάσου (από τις τελευταίες εξετάσεις στο μάθημα της Αρμονίας)

M. Reger: Τοκκάτα σε ρε ελάσσονα, Op. 59.

M. Dupre: χορικό πρελούδιο No LXXIII (πενταφωνικό (!) με την Tuba Mirabilis σε σολιστικό ρόλο)

Στην περιγραφή των περισσότερων βίντεο συμπεριλαμβάνω και τους συνδυασμούς «μουσικών οργάνων» (συστοιχιών) που χρησιμοποιώ, όπως και το συγκερασμό (όταν δεν είναι ίσος).

Μόλις αυτή την εβδομάδα ξεκίνησα το ένατο (και τελευταίο, προσφορά της Ακαδημίας) έτος σπουδών.
              Επρεπε να παιξεις εκκλησιαστικο οργανο στον Καθεδρικο Ναο του Λινκον της Αγγλιας, οταν αποφοιτουσα!

Comment

πιανο δεν εχει.....:d..... Εγω εκανα 13 χρονια πιανο. Εχω 3 πτυχια.... Αλλα πλεον δεν ασχολουμαι με αυτο. Εχω μια κλαβινοβα (ηλεκτρικο πιανο) και το κλασσικο πιανο. Αυτα .
                καιρομανια!!!!!

Comment

στην δημοσκόπηση έχει πιάνο

Comment

Originally posted by SnowLover View Post
                    στην δημοσκόπηση έχει πιάνο

Δεν έχει,έχει 2 φορές βιολί..
                    Beati Paoli.........

Comment

4 γραμμη λεει αρμονιο πιανο

Comment

Σαν το βιολί δεν υπάρχει.Το υπέρτατο μουσικό όργανο. Το όργανο που η μελωδία του εξημερώνει και τα πιο άγρια θηρία. Δεν έχω ιδιαίτερη συμπάθεια στη μουσική αλλά η μελωδία ενός καλού βιολιστή είναι εντυπωσιακή΄Βέβαια είναι δύσκολο όργανο λογικά, δεν ξέρω κανένα φιλο ή γνωστό να παίζει αντίθετα με τη κιθάρα που σχεδόν κάθε φίλος της μουσικής ξέρει να γρατσουνάει έστω
                        ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!

Comment

Το μεσημερι που μπηκα δεν ειχε.... Τωρα ομως εχει και το ψηφισα!!!!
                          καιρομανια!!!!!

Comment

Originally posted by MountExplorer View Post
                            Επρεπε να παιξεις εκκλησιαστικο οργανο στον Καθεδρικο Ναο του Λινκον της Αγγλιας, οταν αποφοιτουσα!
                            Αυτό εδώ εννοείς; Στη διάταξη των συστοιχιών φαίνεται ότι πρόκειται για ένα πραγματικά μεγάλο όργανο σχεδιασμένο σύμφωνα με την κλασική αγγλική τεχνοτροπία. Είμαι βέβαιος ότι είναι μοναδική εμπειρία να διευθύνεις αυτή την τεράστια «ορχήστρα» από την κονσόλα με τα τέσσερα πληκτρολόγια και το ένα ποδοπληκτρολόγιο!

Παίζουν κάτι στο όργανο αυτό με αφορμή την τελετή αποφοίτησης; Δε γνωρίζω καλά το αγγλικό ρεπερτόριο αλλά αυτή τη στιγμή μού έρχεται στο νου η μεταγραφή για όργανο του πασίγνωστου Rondeau από το Abdelazer του H. Purcell:

Υπάρχουν και διάφορα trumpet voluntaries.

Comment

Εχουν περασει παρα πολλα χρονια και δεν θυμαμαι τι μουσικη επαιζε...

Comment

Working...
                              X