Announcement

Collapse
No announcement yet.

μουσικα οργανα.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by MountExplorer View Post
    Εχουν περασει παρα πολλα χρονια και δεν θυμαμαι τι μουσικη επαιζε...
    ’ρα παίζουν κάτι. Πολύ ενδιαφέρον.

Comment

Originally posted by xionoflorina View Post
      Σαν το βιολί δεν υπάρχει.Το υπέρτατο μουσικό όργανο. Το όργανο που η μελωδία του εξημερώνει και τα πιο άγρια θηρία. Δεν έχω ιδιαίτερη συμπάθεια στη μουσική αλλά η μελωδία ενός καλού βιολιστή είναι εντυπωσιακή΄
      Όλα αυτά είναι σε μεγάλο βαθμό υποκειμενικά. Θα ακούσεις παρόμοιες διατυπώσεις από πολλούς μουσικούς, ο καθένας για το όργανο που παίζει. Γι' αυτό υπάρχει και αυτή η ποικιλία μουσικών οργάνων, όπως και διαφορετικοί άνθρωποι για όλα αυτά.

Originally posted by xionoflorina View Post
      Βέβαια είναι δύσκολο όργανο λογικά, δεν ξέρω κανένα φιλο ή γνωστό να παίζει αντίθετα με τη κιθάρα που σχεδόν κάθε φίλος της μουσικής ξέρει να γρατσουνάει έστω
      Η απάντηση σ' αυτό βρίσκεται στο ρεπερτόριο. Το ρεπερτόριο της κιθάρας περιλαμβάνει πολλά προσιτά κομμάτια (από απόψεως ύφους και τεχνικής) και ενδιαφέρει πολύ περισσότερο κόσμο.

Comment

Λοιπόν μιας και εμάς τους μπασίστες μας έχετε πάντα στην "απ' έξω"...

Παίζω.. μ π ά σ ο! 'Οπως επίσης και κιθάρα και όταν τύχει τουμπελέκι.
        Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
        Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

Eπαιζα πιανο χρονια.

Comment

Originally posted by Κατερινα View Post
            πιανο δεν εχει.....:d..... Εγω εκανα 13 χρονια πιανο. Εχω 3 πτυχια.... Αλλα πλεον δεν ασχολουμαι με αυτο. Εχω μια κλαβινοβα (ηλεκτρικο πιανο) και το κλασσικο πιανο. Αυτα .
            Θα μας γράψεις τι ακριβώς μοντέλα έχεις;

Επίσης, όταν λες ότι δεν ασχολείσαι πλέον, εννοείς ότι δεν παίζεις πλέον μουσική, ούτε για προσωπική ευχαρίστηση, παρά το γεγονός ότι έχεις μουσικά όργανα στο σπίτι;

Comment

Originally posted by 1979 View Post
              Eπαιζα πιανο χρονια.
              Και τώρα τι γίνεται; Σταμάτησες; Έχεις κάποιο πιάνο στο σπίτι;

Comment

Working...
              X