Originally posted by MountExplorer
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
μουσικα οργανα.
Collapse
X
-
Όλα αυτά είναι σε μεγάλο βαθμό υποκειμενικά. Θα ακούσεις παρόμοιες διατυπώσεις από πολλούς μουσικούς, ο καθένας για το όργανο που παίζει. Γι' αυτό υπάρχει και αυτή η ποικιλία μουσικών οργάνων, όπως και διαφορετικοί άνθρωποι για όλα αυτά.Originally posted by xionoflorina View PostΣαν το βιολί δεν υπάρχει.Το υπέρτατο μουσικό όργανο. Το όργανο που η μελωδία του εξημερώνει και τα πιο άγρια θηρία. Δεν έχω ιδιαίτερη συμπάθεια στη μουσική αλλά η μελωδία ενός καλού βιολιστή είναι εντυπωσιακή΄
Η απάντηση σ' αυτό βρίσκεται στο ρεπερτόριο. Το ρεπερτόριο της κιθάρας περιλαμβάνει πολλά προσιτά κομμάτια (από απόψεως ύφους και τεχνικής) και ενδιαφέρει πολύ περισσότερο κόσμο.Originally posted by xionoflorina View PostΒέβαια είναι δύσκολο όργανο λογικά, δεν ξέρω κανένα φιλο ή γνωστό να παίζει αντίθετα με τη κιθάρα που σχεδόν κάθε φίλος της μουσικής ξέρει να γρατσουνάει έστω
Comment
-
Λοιπόν μιας και εμάς τους μπασίστες μας έχετε πάντα στην "απ' έξω"...
Παίζω.. μ π ά σ ο! 'Οπως επίσης και κιθάρα και όταν τύχει τουμπελέκι.Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης
Comment
-
Θα μας γράψεις τι ακριβώς μοντέλα έχεις;Originally posted by Κατερινα View Postπιανο δεν εχει.....:d..... Εγω εκανα 13 χρονια πιανο. Εχω 3 πτυχια.... Αλλα πλεον δεν ασχολουμαι με αυτο. Εχω μια κλαβινοβα (ηλεκτρικο πιανο) και το κλασσικο πιανο. Αυτα
.
Επίσης, όταν λες ότι δεν ασχολείσαι πλέον, εννοείς ότι δεν παίζεις πλέον μουσική, ούτε για προσωπική ευχαρίστηση, παρά το γεγονός ότι έχεις μουσικά όργανα στο σπίτι;
Comment

Comment