Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by beach-snow View Post
    Mα δεν περιμέναμε κάτι στην Αττιλ κή, πλην κάποιων ψεκάδων...τα μοντέλα από χθες είχαν αρχίσει να το λένε, με αποκορύφωμα σήμερα...
    Ε, όχι ρε φίλε ! Δηλαδή οι 10.000.000 Ελληνες που δεν ειναι στο forum ,είδαν "καιρό " χθες το βράδυ η ' σημερα το πρωί (!) και άκουσαν "πιθανώς τοπικές βροχές " ;;; Εγω άκουσα το μεσημέρι ραδιόφωνο και ζωντανά άκουσα μετεωρολόγο να λέει οτι θα βρέξει σε δυο ώρες...τωρα άμα εγω μπήκα στους χάρτες και έψαξα και βρήκα τι θα γίνει δεν σημαίνει οτι δεν ηταν φόλα η πρόβλεψη .η πρόβλεψη προφανώς ηταν και απο τα μοντέλα πρόγνωσης φόλα .δεν βγήκαν στο μπαλκόνι οι μετεωρολόγοι είδαν τον καιρό
    Αέρα να `σαι τιμωρός, να `σαι και παιχνιδιάρης κι αν βαρεθεί η ψυχούλα μου, να `ρθεις να μου την πάρεις, για να κοιτάει από ψηλά,του κόσμου τη ραστώνη, να ξεχαστεί σαν των βουνών το περσινό το χιόνι.

Comment

• Αθηνα τπτ προς το παρον

Comment

• Λετε να δουμε τπτ αργοτερα????

Comment

• Originally posted by oldboy332 View Post
          Τι φόλα ηταν αυτή για την Αττική ( και όχι μόνο ) ! Η πρώτη κακοκαιρία της χρονιάς και η επιτυχία πρόβλεψης ηταν σχεδόν μηδενική .τι φταίει ;τα μοντέλα πρόγνωσης η' τα "μοντέλα"που κάνουν προγνωσεις;
          Μεγάλη φόλα και στη περιοχή τηs Χαλκίδαs με μόλιs ένα ψιχάλισμα. Κακή αρχή. Κακό ποδαρικό μαs έκανε.
          Ελπίζω για την συνέχεια να μην επιβεβαιωθεί η παροιμία " Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται " ή το " Η αρχή είναι το ήμισυ του παντόs ".
          ΛΗΛΑΝΤΙΟ

Comment

• Καταιγίδα τώρα στην ανατολική Λήμνο.

Comment

• Ένα αρκετά ισχυρό κύμα καταιγίδων πλησιάζει από δυτικά τη Λέσβο! Ήδη το βορειοδυτικό της τμήμα, άρχισε να επηρεάζεται.

Comment

• ΟΠΙΚΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ
                ΑΤΤΙΚΗ
                ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΙΣΧΥΡΕΣ. ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ.
                ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ.

Comment

• Originally posted by Giannisg89 View Post
                  Λετε να δουμε τπτ αργοτερα????
                  Οποίος μένει πάνω απο 3ο όροφο ,με λίγη τύχη ,θα δει το φεγγάρι...
                  Αέρα να `σαι τιμωρός, να `σαι και παιχνιδιάρης κι αν βαρεθεί η ψυχούλα μου, να `ρθεις να μου την πάρεις, για να κοιτάει από ψηλά,του κόσμου τη ραστώνη, να ξεχαστεί σαν των βουνών το περσινό το χιόνι.

Comment

• Το συστημα που μπηκε απο νδτικα βαρεσε μπιελα στα μισα και αδειασε οτι ειχε στη δυτικη πελοππονησο και φτυνει τωρα στη δυτικη Κρητη. Μας εκανε την ζημια εδω η πολυ δυτικη συνιστωσα και ετσι δεν παιρνει μπρος ο Σαρωνικος.

Comment

• Τελικα βραχηκε καλα ολη η Ελλαδα εκτος απο ΑττικΗ !!!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΜΟΥΦΑΡΑ ηταν αυτη, κριμα....ΟΚ στα μοντελα φανηκε απτο πρωι οτι θα μας προσπερναγε απο εξω Νοτια-Ανατολικα το συστημα, οπως κι εγινε...

Αλλα η βαρια συννεφια και μουνταδα ολη την ημερα, σε προδιεθεταν οτι δεν μπορει, ΚΑΤΙ θα ριξει κι εδω να φυγει η σαπιλα του καλοκαιριου....

Μειναμε με την ορεξη, αυτη τη στιγμη εχει παρει ΦΩΤΙΑ ο ΒΒΑ οριζοντας λογικα προς Ευβοια και Αιγαιο πισω απο αυτην....μιλαμε 1 λαμψη ανα 3 δευτερολεπτα, ε ρε, τι χασαμε για λιγες δεκαδες χιλιομετρα....
                      ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

• Πωπω μιλαμε ΤΡΕΛΕΣ εκκενωσεις, δειτε προς ΒΒΑ οι Αθηναιοι !!!!!! τα ψαρακια του Αιγαιου σας ευχονται καλο φθινοπωρο, οι λαμψεις φωτιζουν ενα τεραστιο αμονι....

Το μονο καλο, η φθινοπωρινη δροσουλα πλεον, δεν αντεχει αλλο το καλοκαιρι και αποχαιρετα...

Ελαχιστη 19,7 και μεγιστη 26,5 στο Χαλανδρι.....στους 23,8 ηδη με μετριο Δυτικο ανεμο
                        ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

• Το ραντάρ της Κωνσταντινούπολης για όσους δεν το ξέρουν

http://www.mgm.gov.tr/sondurum/radar...=34&rU=ppi#sfB

DON'T FEED THE TROLLS

Comment

• και εγω που νομιζα οτι κανουν πουλακια τα ματια μου..οντως πισω απο πεντελη φωτιζει ο ουρανος..

Comment

• Ξαστερια...Η λαμπροτατη Αφροδιτη ετοιμαζεται να δυσει.Κατα τ αλλα, ΝΔ αερακι 4-5 bf και την τ στους 24.5c. 92η μερα με μη μετρησιμο υετο.
                              Φανατικός θαυμαστής ακραίων καιρικών φαινομένων.
                              http://gr-news-365.blogspot.gr/
                              http://penteli.meteo.gr/stations/perama/

Comment

• πηραμε τα φρυδια μας...
                                ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

Working...
                                X