Announcement

Collapse
No announcement yet.

Απίστευτο βίντεο από το λιμάνι της Κιμώλου όταν φυσάει νοτιάς!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by beach-snow View Post
    Φίλε λες ασυναρτησίες στο ένα σκέλος...Πήγαινε πες τα στους νησιώτες αυτά, που διαμαρτύρονται όταν δεν πιάνουν τα καράβια από τον αέρα...Και πολλές φορές καπετάνιοι με τεράστιο κίνδυνο καταφέρνουν να πιάσουν και με 9 και με 10 μποφόρ, για να μπορούν να ζήσουν τα νησιά...Εεεεεε ξυπνάτε μερικοί....μην σας πιάνει το αντί-εθνικό σας μένος...Γνώρίζουμε όλοι ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα ακόμη, όμως εδώ εμάς προτιμούνε ακόμη αυτοί οι ξένοι που λες και ερχονται στα νησιά μας και ξανάρχονται και θα ξανάρχονται...
    Συνήθως οι ξένοι έρχονται στα νησιά μας το Καλοκαίρι που οι καιρικές συνθήκες είναι καλές και το μελτεμάκι που έχει δε δημιουργεί ιδιαίτερα προβλήματα. Αλλά και το Χειμώνα να έρχονται δε νομίζω να τους ευχαριστούν ιδιαίτερα σκηνές σαν αυτές που είδαμε στο βίντεο. Που κολλάει ότι οι ξένοι θα έρχονται και θα ξανάρχονται, αυτό εξυπακούεται, είπα εγώ το αντίθετο; Αλλά οι ξένοι αφού μας προτιμούνε και έρχονται στα νησιά μας και θα ξανάρχονται και θα ξανάρχονται, μένουμε απλά στο ότι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν προβλήματα χωρίς να κάνουμε κάτι για να τα λύσουμε, βολευόμαστε και προσαρμοζόμαστε δηλαδή με σκηνές όπως αυτές που είδαμε στο βίντεο, να γινόμαστε λούτσα, να κάνουμε σπρίντάκια κλπ. Φίλε είσαι λίγο εκτός θέματος, εγώ μίλησα για το γεγονός ότι κινδύνεψαν άνθρωποι και εσύ με τον Χλεμπονιάρη κολλήσατε στους ξένους. Όσο για τις ασυναρτησίες που είπα, αν μπορείς γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος.

Υ.Γ. Οι καπετάνιοι είναι πραγματικοί ήρωες, γιατί παλεύουν για να βγάλουν το ψωμί τους κάτω από αντίξοες συνθήκες, τις οποίες το Κράτος δεν φρόντισε να κάνει ανθρώπινες και πιο ασφαλείς, δε μιλώ απαξιωτικά για τους καπετάνιους.
    Last edited by Μεσσήνιος; 30/03/2013, 07:55 PM.
    sigpic

Comment

Ρε παιδιά οι ξένοι μας πειράξανε τώρα? Το θέμα είναι ότι πολλά λιμάνια στα νησιά του Αιγαίου είναι ακατάλληλα και
      επικίνδυνα και δεν υπάρχει μέριμνα απ το κράτος για να βελτιωθούν οι υποδομές τους, ώστε να είναι ασφαλή σε κακοκαιρίες και
      για τους Έλληνες και για τους ξένους επιβάτες!
      ciao!!!

Comment

και εδώ το blue star naxos να προσπαθεί να δέσει εν μέσω θαλασσοταραχής στην Τήνο το καλοκαίρι που μας πέρασε αλλά δεν μπόρεσε τελικά...

Γνωστος αγνωστος αναρχοακροδεξιος μελος γνωστης κλικας που λυμαινει τους κολπους του snowreport!!

Comment

21-22 ώρες Πειραιάς - Λέρος το 90κάτι με το Δημητρούλα ή το Αγία Μαρίνα με μία μηχανή και 6 μποφόρ.
          Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
          Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

Originally posted by Morpheas View Post
            21-22 ώρες Πειραιάς - Λέρος το 90κάτι με το Δημητρούλα ή το Αγία Μαρίνα με μία μηχανή και 6 μποφόρ.

Comment

Originally posted by MageSnow View Post
              και εδώ το blue star naxos να προσπαθεί να δέσει εν μέσω θαλασσοταραχής στην Τήνο το καλοκαίρι που μας πέρασε αλλά δεν μπόρεσε τελικά...

ο τσικνιάς δίνει ρέστα...είναι ο γνωστός καταβάτης βοριάς "οff shore wind" που σαρώνει τις δυτικές ακτές της Τήνου όταν έχει μελτέμι..το ίδιο γίνεται και στην ’νδρο και στην Κάρυστο..θυμάμαι παλιά όταν φεύγαμε πολλές φορές από ’νδρο φοβόμασταν ότι θα έχει απαγορευτικό με αυτή την κατάσταση που βλάπαμε και οι ντόπιοι ήταν πάντα καθησυχαστικοί και μας έλεγαν μη φοβάστε είναι στεριανός ο αέρας..και ειχαν δικιο ..με το που απομακρυνόταν το καράβι 100-200 μέτρα από το Λιμάνι σταμάταγε αυτός ο ορμητικός αέρας και άλλαζε κατευθυνση και γινόταν πιο χαλάρός βοριάς όπως ακριβώς τον προέβλεπε η ΕΜΥ την προηγούμενη ημέρα στο δελτίο...
              Last edited by geornik2004; 31/03/2013, 09:19 AM.

Comment

ενα ακομα βιντεακι βγηκε στην φορα αυτη την φορα απο την Σικινο

Γνωστος αγνωστος αναρχοακροδεξιος μελος γνωστης κλικας που λυμαινει τους κολπους του snowreport!!

Comment

Working...
                X