Announcement

Collapse
No announcement yet.

Απίστευτο βίντεο από το λιμάνι της Κιμώλου όταν φυσάει νοτιάς!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Απίστευτο βίντεο από το λιμάνι της Κιμώλου όταν φυσάει νοτιάς!!!

Γνωστος αγνωστος αναρχοακροδεξιος μελος γνωστης κλικας που λυμαινει τους κολπους του snowreport!!

Τι να πει κανείς για τους ανθρώπους που εργάζονται και είναι πάνω στον προβλήτα του "λιμανιού", αλλά και για τους καπετάνιους που προσεγγίζουν τα νησιά μας...
    Κωνσταντίνος, Πάτημα Χαλανδρίου (246m)
    Αθήνα
    https://www.flickr.com/photos/ndimensi/sets/

Comment

κάνανε όλοι το πρώτο τους μπάνιο στη θάλασσα για το 2013...

Comment

τα κύματα σκάνε στα βράχια και φτάνουν μέχρι το βάθος του που περιμένουν οι επιβάτες και αυτοκίνητα για κυματοθραύστες σε αυτά τα λιμάνια ούτε καν....
        Γνωστος αγνωστος αναρχοακροδεξιος μελος γνωστης κλικας που λυμαινει τους κολπους του snowreport!!

Comment

γενικά τα λιμάνια στις Κυκλάδες είναι σχεδόν παντού υπήνεμα στο βοριά...αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο σπανιότερος νοτιάς να δημιουργεί πολύ σοβαρά προβλήματα όταν επικρατεί..φέτος με τους συνεχόμενους νοτιάδες έγινε της κακομοίρας γενικά...

Comment

Ωραίο βίντεο...Δείχνει γιατί οι Έλληνες είναι ναυτικός λαός και τι αξίζουν στα δύσκολα του επαγγέλματος αυτού.
            Επίσης δείχνει και τις δυσκολίες που οι κάτοικοι των νησιών αυτών αντιμετωπίζουν κατά το χειμώνα σε θέματα ανεφοδιασμού και συγκοινωνίας με τον ηπειρωτικό κορμό.
            Ένθερμος Θεσσαλονικιός εγκλωβισμένος στην Αθήνα!!!:p
            sigpic

Comment

Εκπληκτικό βίντεο...εντυπωσιακά τα στοιχεία της φύσης!!!

http://weatherparty.blogspot.gr/
              Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Λαβρακολίμανο φαίνεται. Ωραίο βίντεο. Ωραιος και αυτός με το φιατ 500 το ασπρο που μπαίνει με παντιλίκια μέσα, μολις βλεπει το κυμα να ρχεται, παραλιγο να πατησει τον τύπο με τα λαχανι.
                http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.

Comment

Ο συγκεκριμένος καπετάνιος του Αδαμάντιου Κοραή (δεν θυμάμαι όνομα) είναι ιδιαίτερα έμπειρος αν και νεαρός, πραγματικά αξιόλογος ναυτικός!
                  Υ/Γ: Εγώ την Τετάρτη ταξίδεψα με το συγκεκριμένο πλοίο, ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα, ευτυχώς, αν και χρειάστηκα να πάρω ένα χαπάκι δραμαμίνης!

Comment

και κάτι που δεν το σκέφτηκε κανείς...δεν είχε απαγορευτικό εκείνη την ημέρα..δηλαδή υπάρχουν και πολύ χειρότερες καταστάσεις κάθε χρόνο από αυτό...
                    Last edited by geornik2004; 29/03/2013, 08:11 PM.

Comment

Originally posted by geornik2004 View Post
                      και κάτι που δεν το σκέφτηκε κανείς...δεν είχε καν απαγορευτικό εκείνη την ημέρα..δηλαδή υπάρχουν και πολύ χειρότερες καταστάσεις κάθε χρόνο από αυτό...
                      Βασικά, ένας ναύτης που μιλήσαμε για το σκηνικό αυτό μου είπε οτι είχε απαγορευτικό και ίσως ακούγεται και προς το τέλος στο βίντεο να φωνάζει κάποιος, δεν θυμάμαι, αλλά ο καπετάνιος αποφάσισε οτι "το είχε" και προσέγγισε το λιμάνι αυτό από το να φύγει κατευθείαν για Μήλο όπου μπορούν να δέσουν πιο εύκολα.

Comment

Φοβερα κυματα! πριν το εδειξε στον ΑΝΤ1 αλλα γι αυτους εκει θα πρεπει να ειναι ενα συνηθισμενο φαινομενο.
                        athens snow 2008

Comment

Πολύ επικίνδυνα πράγματα... νομίζω ότι όταν έχει απαγορευτικό ο καπετάνιος δε μπορεί να πάρει επάνω του τίποτα! Ετσι κιαλλιώς το απαγορευτικό γαιυτό το λόγο δημιουργήθηκε.
                          ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ...
                          ΠΑΛΙ ΔΙΩΞΙΜΟ ΘΕΛΟΥΝΕ

Comment

Originally posted by stelios-salonik View Post
                            Πολύ επικίνδυνα πράγματα... νομίζω ότι όταν έχει απαγορευτικό ο καπετάνιος δε μπορεί να πάρει επάνω του τίποτα! Ετσι κιαλλιώς το απαγορευτικό γαιυτό το λόγο δημιουργήθηκε.
                            στις γραμμές των Κυκλάδων υπάρχουν πάντα ορισμένοι πολύ έμπειροι καπετάνιοι που με δική τους ευθύνη παίρνουν το πλοίο και φεύγουν άσχετα τι λέει η ΕΜΥ...αν και μετά το Σάμινα γενικά έγιναν πιο δύσκολα αυτά...
                            στη δική μας γραμμή τουλάχιστον (Ραφήνα-’νδρος-Τήνος-Μύκονος)υπήρχε ένας συγκεκριμένος καπετάνιος που νομίζω ΔΕΝ είχε κομπλάρει σε κανένα απαγορευτικό που του έτυχε...δηλαδή με 9 μποφόρ έφευγε πάντα κανονικά...έχω ακούσει πολλούς που ταξίδεψαν με απαγορευτικά να μου λένε τρελλά σκηνικά-να κάθονται όλοι οι επιβάτες οκλαδόν στο σαλόνι, να βγαίνουν ανακοινώσεις να μη βγαίνει έξω και να μην κυκλοφορεί κανείς στο πλοίο και να φεύγουν οι καρέκλες και τα τραπέζια και να πηγαινοέρχονται...)
                            Last edited by geornik2004; 29/03/2013, 10:18 PM.

Comment

Απ αυτο το βιντεο επιβεβαιωσα για αλλη μια φορα οτι σιχαινομαι τη θαλασσα και τα ψαρια.

Να τη χαιρονται οσοι τους αρεσει,αλλα δεν θελω να τη δω στα ματια μου.Με 40 βαθμους θερμοκρασια ,λαδι μπορει (ΜΠΟΡΕΙ,δεν ειναι σιγουρο) να μπω μεσα.Αλλιως την απεχθανομαι .Βουνα.βουνα,βουνα και ξανα βουνα.

Comment

Working...
                              X