Announcement

Collapse
No announcement yet.

Δελτία καιρού ΕΜΥ - Σάκης - Ζιακόπουλος κ.τ.λ. No. 4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Απο fb Καλλιανος τωρα

Εκτιμώ πως μέχρι και τώρα δεν έχει αλλάξει κάτι το ιδιαίτερο για την Αττική. Δηλαδή η ευρύτερη περιοχή των ανατολικών, βορειο-ανατολικών και βορείων τμημάτων του νομού είναι αυτή η οποία θα επηρεαστεί κατα διαστήματα απο πυκνές χιονοπτώσεις αλλά και πολύ πιθανές χιονοστρώσεις και στα παραθαλάσσια. Ειδικά στα τμήματα του νομού που έχουν απέναντί τους της Εύβοια οι χιονοπτώσεις κατα περιόδους θα είναι σφοδρές και οι χιονοστρώσεις πολύ μεγάλες.
    Στον υπόλοιπο νομό θα εκδηλώνονται κατα διαστήματα χιονοπτώσεις (απο πολύ εξασθενημένες εως και ισχυρές) αλλά θα υπάρχουν και περίοδοι με βελτιωμένο καιρό (μεγάλα ανοίγματα στον ουρανό). Δεν μπορεί κανείς να πεί αυτη τη στιγμή με απόλυτη ασφάλεια-σιγουριά εαν θα υπάρξουν και εκεί χιονοστρώσεις. Μέχρι και την τελευταία στιγμή το γεγονός αυτό θα παίζεται στο νήμα.
    Εμμένω στην άποψη που έχω εκφράσει εδώ και ημέρες, οτι ο συγκεκριμένος χιονιάς ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ (και το τονίζω) να κρύβει πολλές εκπλήξεις και να έχουμε δυνατές εξάρσεις των χιονοπτώσεων και σε περιοχές κεντρο-δυτικές.
    Υ.Γ : Όσο και αν θέλω να ενημερώσω τους πάντες, αυτό είναι αδύνατο λόγω του τεράστιου όγκου μηνυμάτων που δέχομαι. Μην με ρωτάτε απο κάτω για συγκεκριμένες περιοχές γιατί το να απαντήσω σε έναν σημαίνει οτι θα πρέπει να απαντήσω σε όλους. Δεν υπάρχει χρόνος όμως παιδιά! Ο,τι νεότερο θα το ανεβάζω εδώ... Σας ευχαριστώ πολύ!

Comment

• ειναι η ωρα 2 σχεδόν, απεχουμε από το φαινομενο λιγοτερο απο ενα 24ωρο και η ΕΜΥ δεν εχει ακομα εκδωσει εκτακτο. Ανησυχητικό αυτό. περιμενω...
      "Στα κορφοβούνια είναι η πηγή κάθε φυλής καθάριας''

Comment

• ΕΜΥ για αύριο!

ΑΤΤΙΚΗ
        ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ. ΧΙΟΝΙΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΡΕΙΝΑ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ.
        ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
        ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 8 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

Τι πίνουν και δε μας δίνουν; Διόνυσος, Δροσιά, Πεντέλη, ’νω Μελίσσια θεωρούνται ορεινά;
        Γιατί λογικά θα χιονίζει από το πρωί ή το αργότερο από το μεσημέρι!
        Το ίσως χιονίσει και στα βόρεια προάστεια το αφήνω ασχολίαστο!

Ο Κολυδάς τα γράφει;
        Μετεωρολογικός σταθμός ’νω Μελίσσια
        http://whoisthis.no-ip.info:8080/index.htm

Comment

• Originally posted by basetman View Post
          ΕΜΥ για αύριο!

ΑΤΤΙΚΗ
          ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ. ΧΙΟΝΙΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΡΕΙΝΑ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ.

Τι πίνουν και δε μας δίνουν; Διόνυσος, Δροσιά, Πεντέλη, ’νω Μελίσσια θεωρούνται ορεινά;

Ο Κολυδάς τα γράφει;

ΑΠΛΑ ΞΕΦΤΙΛΑ!!!!!
          ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

• http://www.meteoclub.gr/prognosi/ell...owgreece4-6-15
            ΘΕΛΩ 2 ΜΕΤΡΑ ΧΙΟΝΙ ΣΤΑ ΒΙΛΛΙΑ..ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ??!!

Comment

• Ακομα και εγω που κατηγορηθηκα (λεμε τωρα ) οτι κανω σα τρελαμενος για χιονια στον Πειραια..και ειμαι ασχετος με ολα αυτα μοντελα..καταλαβαινω πως το Cavo D'Oro θα γινει Cavo de Blanco :P
              Ιστορικός Χιονιάς - Θαμμένος Πειραιάς !! :cool:
              http://www.pireaspiraeus.com/2008snowpiraeus/

Comment

ΕΜΥ για αύριο!

ΑΤΤΙΚΗ

Ο Κολυδάς τα γράφει;
                ΑΙΣΧΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ Η ΕΜΥ! ΤΡΑΓΙΚΟ -ΑΠΕΙΡΟ!!!!!!
                Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
                Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• Ρε λες τι ειναι αυτα...??

Comment

• ναι ρε ειναι απιστευτα φειδωλή η ΕΜΥ: ''ΤΟ βραδυ πιθανως να χιονισει στα ΒΠ...''... Πιο φειδωλή δεν γίνεται...

Comment

ΕΜΥ για αύριο!

ΑΤΤΙΚΗ

Ο Κολυδάς τα γράφει;
                      Η ΕΜΥ το τερμάτησε το κοντέρ της χειρότερης πρόγνωσης..
                      Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
                      Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

• ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΜΥ ΑΣΧΕΤΟΙ ΟΛΟΙ..που διναν για το βολο πριν 4 μερες χιονια μεχρι τα ημιορεινα...και φτασαμε να ειχαμε μισο μετρο στην παραλια!!!...ανικανοι οχι τιποτα αλλο πληροφορουσαν και τις δημοτικες αρχες..με αποτελεσμα ολοι να ηταν απροετοιμαστοι ...και σχεδον ΟΛΗ η πολη να ειναι εγκλωβισμενη για 2 μερες!!αν ειναι δυνατον!!! ασχετοι ολοι ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ.....Α ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΗ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ!
                        ΠΑΝΟΣ

Comment

• Και εγώ απορώ... Πολλοί στην Αθήνα που δεν ασχολούνται με τον καιρό θα βρεθούν προ εκπλήξεως το πρωί της Τρίτης αν διαβάζουν τις προγνώσεις της ΕΜΥ.
                          Ας ενημερώσει τον κόσμο για ενδεχόμενο χιονόστρωσης και πάγου τουλάχιστον στα ΒΠ (κατ' εμέ και σε όλη την ανατολική και κεντρική Αττική) για να λάβει ο καθένας τα μέτρα του και ας την κράζουν ότι δεν το έστρωσε μετά αν στραβώσει κάτι π.χ. δεν υπάρξει υετός.
                          Μετεωρολογικός σταθμός ’νω Μελίσσια
                          http://whoisthis.no-ip.info:8080/index.htm

Comment

Και εγώ απορώ... Πολλοί στην Αθήνα που δεν ασχολούνται με τον καιρό θα βρεθούν προ εκπλήξεως το πρωί της Τρίτης αν διαβάζουν τις προγνώσεις της ΕΜΥ.
                            Ας ενημερώσει τον κόσμο για ενδεχόμενο χιονόστρωσης και πάγου τουλάχιστον στα ΒΠ (κατ' εμέ και σε όλη την ανατολική και κεντρική Αττική) για να λάβει ο καθένας τα μέτρα του και ας την κράζουν ότι δεν το έστρωσε μετά αν στραβώσει κάτι π.χ. δεν υπάρξει υετός.
                            μα ο ρολος της ειναι ν προλαβει υποτιθεται το χειροτερο που μπορει ν συμβει ...δεν απευθυνεται σε χιονοτρελαμενους..οι οποιοι σε περιπτωση μη χιονοστρωσης θα απογοητευτουν!!!...προφανως οι τυποι εκει μεσα εχουν ξεχασει σε ποιους απευθυνονται και ποιος ειναι ο ρολος-σκοπος τους(προβλεψης-προληψης του χειριστου σεναριου ειδικα οταν μιλαμε για κακοκαιρια!)
                            ΠΑΝΟΣ

Comment

• Τραγικο αν μη τι αλλο αυτο που λεει ο φιλος βολος.....καλα δεν καταλαβαινω το αλλο ...ο καλιανος που λεει το δελτιο στην νεριτ γραφει συνεχεια χιονια παντου κτλ..και ο εργοδοτης του λεει αλα για αλλα....απο εκει να καταλαβεις τι γινεται!!!!
                              Με λες επίθεση καταστροφή αποσύνθεση
                              με λέω άμυνα φωτιά και σύνεση

Comment

• χαλαρωστε λιγο.....

Η ΕΜΥ δινει αυτά που βλέπει, δεν κάνει εμπειρικές προγνώσεις. Και επειδη έχω την εντύπωση ότι εχουμε γνωρίσει ανθρωπους της ΕΜΥ κ από κοντά (νομίζω και στη συναντηση στο Κρυονέρι) κάλό ειναι να ειστε προσεκτικοί στις εκφρασεις σας. Ειναι αξιολογοι ανθρωποια αλλά προφανώς εδώ κατι αλλο συμβαίνει.

Comment

Working...
                                X