Announcement

Collapse
No announcement yet.

Δελτία καιρού ΕΜΥ - Σάκης - Ζιακόπουλος κ.τ.λ. No. 4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ωραια και ρομαντικα ολα αυτα με την διαφορα οτι πολυς κοσμος δεν εχει ουτε ενα ευρω για εναλακτικη θερμανση,εαν ειχε δεν θα αναβε τζακι η ξυλοσομπα.
    Στην κατοχη ετρωγαν την φλουδα απο τις πατατες και ας ηξεραν οτι θα τους πιασει το στομαχι τους.
    Η αναγκη οδηγει τον κοσμο σε λυσεις ανεξαρτητου κοστους υγειας.
    >απο κρητη οπως ειχα υποσχεθει τωρα αναφορα απο τους συγγενεις μου αλλα και την ομαδα μας στο φβ που εχει 1200μελη!
    >χανια ,στο βορειοτερο κομματι επεσαν 26μμ που ηταν και τα περισσοτερα,,κανενα προβλημα βεβαα με τετοια χιλιοστακια ουτε τα μισα απο οσα διαβαζα,,τα φαλασαιρνα που ανηκουν στον νομο χανιων βεβαια ειναι στην δυτικη και οχι β κρητη,εκει επεσαν 33μμ
    ρεθυμνο.τα ιδια και λιγοτερα...στην περιοχη του ρεθυμνου τα περισσοτερα επεσαν στο οροπεδιο στα ανωγια στα 750μ (50μμ)και τα οποια για την περιοχη ειναι αστειο νουμερο..ετσι και αλλιως εχουν 145για τον μηνα...μιλαμε για βουνα εκει πανω για οποιον δεν εχει παει κρητη να παει ειναι ωραια.
    Ηρακλειο..ακομη λιγοτερα//
    Τελικα πολυ κακο για το απολυτο τιποτα οι μο ουτε καν στα 20μμ...
    Και απολυτα λογικο αφου το νεφικο συστημα οπςω ειχε αναφερθει θα εμπαινε απο δυτικα οποτε θα εχανε πολυ γρηγορα την δυναμικη του χωρις ανατροφοδοτηση
    Προτεινω για οποιον θελει να μαθει τι καιρο θα κανει στην Κρητη με πολυ μεγαλη ακριβεια αφου οι ντοπιοι τα ξερουν πολυ καλα,,να γραφτει στην ομαδα στο φβ <Μετεοκρητες>ΕΚΕΙ υπαρχουν μερικοι πραγματικα πολυ καλοι προγνωστες που και χτες τα πηγαν αριστα!δεν μπορει κανεις να ξερει τι καιρο θα κανει σε ενα νησι που δεν το ξερει..για να μαθεις την κρητη πρεπει να μεινεις εκει μηνες..εδω εμεις που ζησαμε εκει και παμε καθε χρονο δεν την ξερουμε καλα ακομη,με χαρτες θα την ξεραμε?
    >>Αντιθετα στην Λακωνια επεσαν περισσοτερα μμ και δυστιχως για εκει δεν διαβασαμε τιποτα,αλα δεν εχουμε και καποιον να τα ξερει καλα..
    Πολλα μπραβο να δωσω στον μαθηματικο Καλλιανο που εχει κανει με την ολη σταση του την διαφορα φετος.Στον ελευθερο χρονο του βιντεοσκοπει και παρουσιαζει το δελτιο καιρου καθε ημερα!και γενικα εχει παει ενα βημα μπροστα και ο χρονος δουλευει υπερ του!
    ειναι πολυ ωραιο οτι ο απλος κοσμος τον εχει αγγαλιασει επειδη βλεπει ποσο απλος ειναι καιτι προσπαθεια καταβαλει καθημερινα!και ανεξαρτητος αποτελεσματος και μονο οτι ασχολειτε τοσο ζεστα με αυτο δειχνει την αγαπη του για τον καιρο
    εδω μπορειτε να βλεπετε πατωντας play την εκτιμηση του χωρις να ψαχνετε απο εδω και απο εκει http://meteostar.blogspot.gr/2013/12/18.html
    Last edited by ΓΙΑΝΝΗΣ; 17/12/2013, 12:49 PM.
    καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

• Originally posted by SUMMERSNOW View Post
      το θεμα κυριως ειναι τι καινε στα τζακια .και εκτος των αλλων το πετρελαιο ειναι πανακριβο ,συν ολ ατα αλλα χαμηλοι μισθοι πολλοι ανεργοι ,κομμενο ρευμα κτλ κτλ
      Για αυτό λέω ότι δεν έχει καταλάβει ο κόσμος όπως και εσύ. Νομίζεις ότι αν καίνε καθαρό ξύλο δεν είναι βλαβερή η αιθαλομίχλη?Μιλάμε για θέμα μικροσωματίδιων και όχι για την χημική συστασή τους! Αυτό που λες είναι άλλο καπέλο που είναι ακόμη πιο σοβαρό.
      Last edited by civilathens; 17/12/2013, 12:49 PM.
      ΜΟΝΟ ΧΙΟΝΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ!

Comment

• Originally posted by civilathens View Post
        Για αυτό λέω ότι δεν έχει καταλάβει ο κόσμος όπως και εσύ. Νομίζεις ότι αν καίνε καθαρό ξύλο δεν είναι βλαβερή η αιθαλομίχλη?Μιλάμε για θέμα μικροσωματίδιων και όχι για την χημική συστασή τους! Αυτό που λες είναι άλλο καπέλο που είναι ακόμη πιο σοβαρό.
        Συμφωνώ και επαυξάνω!

Comment

• Originally posted by SUMMERSNOW View Post
          το θεμα κυριως ειναι τι καινε στα τζακια .και εκτος των αλλων το πετρελαιο ειναι πανακριβο ,συν ολ ατα αλλα χαμηλοι μισθοι πολλοι ανεργοι ,κομμενο ρευμα κτλ κτλ
          Ηρθε φιλος υδραυλικος προχθες και μου ειπε, πως εννοειτε οτι δεν εχει αγοριασει ξυλα! Καιει οτι βρει...απο παλια ξυλα απο τα καρναγια της περιοχης, μεχρι καναπεδες!
          Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

• Originally posted by civilathens View Post
            φιλε μου ,εσυ δεν καταλαβες τα λεγομενα μου ...λες να μην ξερω οτι η ανεξελεγκτη καυση εστω και καθαρου ξυλου κανει βλαβερη?ομως οι βλαβες του ειναι μικροτερες απο το να καις οτι να ναι .ελπιζω τωρα να συνενοηθηκαμε

Comment

• Originally posted by Dirfis View Post
              Ηρθε φιλος υδραυλικος προχθες και μου ειπε, πως εννοειτε οτι δεν εχει αγοριασει ξυλα! Καιει οτι βρει...απο παλια ξυλα απο τα καρναγια της περιοχης, μεχρι καναπεδες!
              ετσι ακριβως φιλε μου .οτι μπορει ν απαρει φωτια το καινε !!!,να τους κατηγορησω ?οχι ,δεν μπορω ,δεν μπορω να κατηγορησω καποιον που θελει να ζεστανει τα παιδια του .
              αν εχει λεφτα και μπορει να παρει καθαρο ξυλο ,η ακομα και πετρελαιο ,τοτε ναι αυτον να τον κατηγορησω.

Comment

• απο οδα διαβαζω διαπιστωνω ποσο στον κοσμο της ειναι μια συγκεκριμενη ομαδα ανθρωπων.εγω πετρελαιο εβαλα και δεν εχω ουτε σομπα ουτε τζακι..αλλα για τον θεο..ξερω και βλεπω καθε μερα τι γινεται διπλα μου.
                και τα χειροτερα ερχονται ακομη δεν ειδατε τιποτα.
                οι σημερινοι νεοι των 380ε βασικο ειναι οι αυριανοι καταναλωτες..τωρα μια χαρα ειμαστε οσο υπαρχουν τα ετοιμα και τα τρωμε..οταν με τα 380 θα υπαρχουν ανθρωποι που πρεπει να ζησουν και να καταναλωνουν για να ζουν και αλλοι τοτε θα κλαψει κοσμος που σημερα ειναι στην καρακοσμαρα του
                καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

• παιδιά λέτε το ίδιο πράγμα.. Συμφωνώ Σάμερσνοου
                  Originally posted by SUMMERSNOW View Post
                  φιλε μου ,εσυ δεν καταλαβες τα λεγομενα μου ...λες να μην ξερω οτι η ανεξελεγκτη καυση εστω και καθαρου ξυλου κανει βλαβερη?ομως οι βλαβες του ειναι μικροτερες απο το να καις οτι να ναι .ελπιζω τωρα να συνενοηθηκαμε

Comment

• Originally posted by Dirfis View Post
                    Ακομα και τα ξύλα που είναι για τζάκι , μεσές και οξια, βγάζουν καπνό και αυτός ο καπνός είναι πρόβλημα! Αλλα δεν γίνεται και με το πετρέλαιο ρε παιδια... οσο για το ρεύμα δυστηχώς δεν εχω μπαμπά στην ΔΕΗ ούτε τα κονομοισα στα καλά χρόνια. Με το ξύλο και αεροδυναμικό τζακι ζεσταίνω στο μισό κόστος 200τμ σπίτι , και μιλάμε για ζεστη!
                    Κατα την άποψη μου μπορεί ο καθένας μας να μετριάσει την ζημιά στην ατμόσφαιρα όπως για παράδειγμα αν και καις ''φρεσκα'' ξύλα βγαζουν την διπλάσια κάπνα σε σχέση με τα ξηρά !

Comment

• Originally posted by _jimmakos_ View Post
                      παράδειγμα αν και καις ''φρεσκα'' ξύλα βγαζουν την διπλάσια κάπνα σε σχέση με τα ξηρά !
                      ναι αλλα καιγοντε στον μισο χρονο...δεν ειναι τυχαιο οτι καινε πιο χλωρα και το ξερεις...ο τονος τα ξυλα πηγε 40%ακριβοτερα απο την ημερανπου ο κοσμος στραφηκε εκει,ειμαστε το μεγαλυτερο ********* στην Ευρωπη και ο Ελληνας ποτε δεν θα στρωσει.ολοι ειναι της αρπαχτης

Comment

• Originally posted by Σάκης Αρναούτογλου View Post
                        παιδιά λέτε το ίδιο πράγμα.. Συμφωνώ Σάμερσνοου
                        με αλλα λογια χαχαχααχ ελληνικη συνηθεια η μηπως συμβαινει και αλλου?

Comment

• χα,χα.χα.χα.χα οταν "φορτίζεται" το κλίμα έτσι γίνεται.. είναι λογικό!

Originally posted by SUMMERSNOW View Post
                          με αλλα λογια χαχαχααχ ελληνικη συνηθεια η μηπως συμβαινει και αλλου?

Comment

• Απο την αλλη η παράνομη υλοτομία ειδικα στην περιοχη της Διρφυς, εχει παρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις! Παει ο αλλος μεσα στην νυχτα, κόβει εναν έλατο και κατεβαίνουν σε Στενή και Στρόπωνες με αγροτικά σκεπασμένα με μουσαμάδες και έλεγχος κανένας! Χαμός, μιλαμε! Αφανίζονται δάση...

Γενικα η κατάσταση ειναι τραγικη παντου...στην πολυκατοικία που μενει η κοπελα μου, Πειραια, πιάστηκαν στα χερια, γιατι ο διαχειριστής αναψε το καλοριφέρ και ένοικοι δεν ήθελαν! Εχουν γεματη δεξαμενή απο πρόπερσι και περιμένουν το πολικό ψύχος!! Προτιμάει η αλλη με μωρά παιδιά, να ανάβει μπουκάλα υγραερίου, παρά να ανάψει καλοριφέρ, για 1-2 ωρες και ολα αυτά σε πολύ καλη περιοχή του Πειραιά!
                            Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

• Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View Post
                              ναι αλλα καιγοντε στον μισο χρονο...δεν ειναι τυχαιο οτι καινε πιο χλωρα και το ξερεις...ο τονος τα ξυλα πηγε 40%ακριβοτερα απο την ημερανπου ο κοσμος στραφηκε εκει,ειμαστε το μεγαλυτερο ********* στην Ευρωπη και ο Ελληνας ποτε δεν θα στρωσει.ολοι ειναι της αρπαχτης
                              Ισχύει καιγονται πιο γρήγορα αλλα με εναν συνδιασμό οξια για να ανάψει η φωτια και μεσε για να την διατηρήσεις, παρατείνεις σχετικά την διαρκεια! Τα χλωρά δεν συμφερουν και στο ζύγισμα ομως είναι πολυ πιο βαρια! Η λύση είναι το φυσικό αέριο σε νορμαλ τιμή, είναι τρελό να έχεις και πετρελαιο στα ύψη και φυσικο αεριο, το οποιο δεν είναι και σε μεγάλο μερος της Ελλάδας προσβάσιμο!

Comment

• αυτο με την παρανομη υλοτομια ,νομιζω ελαχιστοι το εχουν θιξει και ειναι ενα σοβαροτατο θεμα ...εδω θεσ/νικη να δεις τι γινεται απο το ζαγκλιβερι και πανω ...σε λιγο φαλακρο θα το κανουν ...για ελεγχο..ποιον ελεγχο?να ελεγξουν ποιον?τον εαυτο τους?τον γειτονα τους ?τον αδελφο τους?

Comment

Working...
                                X