Announcement

Collapse
No announcement yet.

Δελτία καιρού ΕΜΥ - Σάκης - Ζιακόπουλος κ.τ.λ. No. 4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by [weathermaniac] View Post
    Ο Σάκης μίλησε για 800 μέτρα υψόμετρο χιονοπτώσεις το Σάββατο στην κεντρική και βόρεια χώρα ενώ στην ΒΔ Μακεδονία πιστεύει ότι θα έχουμε από 600 μέτρα και επάνω χιονοπτώσεις. Μου φαίνονται κάπως μεγάλα αυτά τα υψόμετρα με τα σημερινά δεδομένα.
    εφ οσον αλλαξουν τα δεδομενα αλλαζουν και οι προβλεψεις...μιλαμε για 5 μερες πριν
    ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

• ΜΕΤΑ ΤΟ 6ο ΛΕΠΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΧΕΙ ΧΙΟΝΟΓΥΡΙΣΜΑΤΑ

Comment

• Originally posted by [weathermaniac] View Post
        Ο Σάκης μίλησε για 800 μέτρα υψόμετρο χιονοπτώσεις το Σάββατο στην κεντρική και βόρεια χώρα ενώ στην ΒΔ Μακεδονία πιστεύει ότι θα έχουμε από 600 μέτρα και επάνω χιονοπτώσεις. Μου φαίνονται κάπως μεγάλα αυτά τα υψόμετρα με τα σημερινά δεδομένα.
        Κεντρική Ελλάδα βλέπω 1000άρι έδωσε...κατά την ταπεινή μου άποψη, στην Ευρυτανία τα χιόνια θα πέσουν πιθανόν σε χαμηλότερα υψόμετρα...γύρω στα 700-800μ.
        Last edited by beach-snow; 22/12/2014, 10:47 PM.

http://weatherparty.blogspot.gr/
        Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• Originally posted by beach-snow View Post
          Ευρυτανία πάντως θα πέσουν πιθανόν χαμηλότερα...γύρω στα 600-700μ.
          Ας ελπίσουμε Κώστα να πέσουν ποιο κάτω από ότι φαίνεται παντού στην χώρα όπως γίνεται άλλωστε στις τελευταίες κακοκαιρίες, που έχουμε χιονοεκπλήξεις.
          Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
          Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• Originally posted by frozen-drama View Post
            ΜΕΤΑ ΤΟ 6ο ΛΕΠΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ

πραγματικα για μενα εδω δινει πυκνες χιονοπτωσεις ολο το σαββατο.....600 μετρα που πιστευω κ χαμηλοτερα.....μπραβο και στον εβρο......

Comment

• πολυ σωστο ειναι το σημερινο δελτιο του Σακη ο οποιος ειν αι αναγκασμενος να πει αυτα που δειχνουν τα μοντελα και οχι αυτο που θα ηθελε και ο ιδιος.
              >αν αυριο το αλλαξουν τοτε σιγουρα και εκεινος θα πει αυτα που πρεπει
              καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

• Παντως δε νομιζω να τολμησει ποτε κανενας μετεωρολογος να δωσει χιονι στο κεντρο της Θεσσαλονικης ποτε.

Ο Ζιακο το ακολουθει αυτο απ οτι εχω παρατηρησει.
                Ο Σακης την εχει πατησει καμποσες φορες κι εχει δωσει.
                Η Σουζη ακολουθει γραμμη ενδιαμεση.

Comment

• Originally posted by Κωστας. View Post
                  Παντως δε νομιζω να τολμησει ποτε κανενας μετεωρολογος να δωσει χιονι στο κεντρο της Θεσσαλονικης ποτε.

Με τα όσα έγιναν τ τελευταία χρόνια δεν είναι να δώσει ούτε ο θεός εκτίμηση για χιόνια στη Σαλόνικα και ας έχουν οι προγνωστικοί χάρτες 6 ώρες πριν -10 στα 850 βαρδάρη και φουλ υετό....!!!!!! χαχαχα
                  Μετεωρολογικός Σταθμός Μακροχωρίου:
                  http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/
                  Κάμερες Μακροχωρίου:
                  http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/makrohori.jpg
                  http://www.stravon.gr/makrochori/

Comment

• ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΕΜΥ!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΘΑΡΡΑΛΕΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ!!!! Μου προκαλει εντυπωση το γεγονος οτι γραφει πως απο την Δευτέρα προβλεπει ΝΕΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ!!!!!!!
                    ΣΑΒΒΑΤΟ 27-12-2014
                    ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ, ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΗΜΙΟΡΕΙΝΕΣ
                    ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ
                    ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ-ΠΑΡΑΚΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.
                    ΑΝΕΜΟΙ: ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ. ΣΤΙΣ
                    ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΤΟΠΙΚΑ 7
                    ΜΠΟΦΟΡ.
                    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΒΟΡΡΑ ΠΡΟΣ ΝΟΤΟ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28-12-2014 ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ 29-12-2014
                    ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ, ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΑΙ
                    ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ, ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΑ
                    ΘΑΛΑΣΣΙΑ-ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ
                    ΗΜΙΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΧΩΡΑΣ. ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ
                    ΠΑΡΟΔΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΣΠΟΡΑΔΙΚΩΝ ΒΡΟΧΩΝ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
                    ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΚΑΘΩΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΕΑ
                    ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ.

ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΜΕ 7 ΜΠΟΦΟΡ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ
                    ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΝΟΤΙΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ.
                    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ.
                    Θεσσαλονικη μου.....ποτε δεν ειναι αργα!!

Comment

• Nαι αλλα οχι με χιονια. ...Νοτιαδες λεει.
                      Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Comment

• Originally posted by Κωστας. View Post
                        Παντως δε νομιζω να τολμησει ποτε κανενας μετεωρολογος να δωσει χιονι στο κεντρο της Θεσσαλονικης ποτε.

ο ζιακο δεν εχει δωσει σχεδον ποτε χιονια στην θεσ/νικη ,φοβαται μην εκτεθει ,κακως για μενα ,και αν εκτεθει μια φορα δεν εγινε και τιποτα .
                        ο Σακης στο αλλο ακρο εδωσε πολλες φορες χιονια και επεσε εξω ,κακως εδινε τοσες πολλες φορες χιονια .Θεσ/νικη ειναι οχι στοκχολμη .
                        πιο σωστη μου φαινεται η Σουζη ,ενδιαμεση γραμμη και οταν δει κατι στανταρακι θα το δωσει

Comment

• Originally posted by Larissa_Trophy View Post
                          Nαι αλλα οχι με χιονια. ...Νοτιαδες λεει.
                          αυτο μεχρι τοτε μπορουμε να το αλλαξουμε!!! υετο ναχουμε να παμε σε κανα κοντινο βουνο τουλαχισχτον, τωρα αν ειναι ναρθει στο σπιτι μας, καλοδεχουμενο!!!
                          Θεσσαλονικη μου.....ποτε δεν ειναι αργα!!

Comment

• Originally posted by SUMMERSNOW View Post
                            ο ζιακο δεν εχει δωσει σχεδον ποτε χιονια στην θεσ/νικη ,φοβαται μην εκτεθει ,κακως για μενα ,και αν εκτεθει μια φορα δεν εγινε και τιποτα .
                            ο Σακης στο αλλο ακρο εδωσε πολλες φορες χιονια και επεσε εξω ,κακως εδινε τοσες πολλες φορες χιονια .Θεσ/νικη ειναι οχι στοκχολμη .
                            πιο σωστη μου φαινεται η Σουζη ,ενδιαμεση γραμμη και οταν δει κατι στανταρακι θα το δωσει
                            θεωρώ ότι είσαι λίγο άδικος Χάρη! Ο Σάκης έγινε ιδιαίτερα γνωστός στη Θεσσαλονίκη και στην κεντρική Μακεδονία για την ακρίβεια που είχε στις προγνώσεις χιονιού στη Θεσ/νικη και την ευρύτερη περιοχή ΟΤΑΝ αυτές σημειώνονταν... Από το 2007 και μετά σταμάτησε να χιονίζει στη Θεσ/νίκη.... Και δεν νομίζω να έχει ασχοληθεί κανένας με τη Θεσ/νίκη τόσο οσο αυτος για να υπάρχει ανάλογη με την παραπάνω συγκριση.....
                            Μετεωρολογικός Σταθμός Μακροχωρίου:
                            http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/
                            Κάμερες Μακροχωρίου:
                            http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/makrohori.jpg
                            http://www.stravon.gr/makrochori/

Comment

• Originally posted by sotos*snow View Post
                              θεωρώ ότι είσαι λίγο άδικος Χάρη! Ο Σάκης έγινε ιδιαίτερα γνωστός στη Θεσσαλονίκη και στην κεντρική Μακεδονία για την ακρίβεια που είχε στις προγνώσεις χιονιού στη Θεσ/νικη και την ευρύτερη περιοχή ΟΤΑΝ αυτές σημειώνονταν... Από το 2007 και μετά σταμάτησε να χιονίζει στη Θεσ/νίκη.... Και δεν νομίζω να έχει ασχοληθεί κανένας με τη Θεσ/νίκη τόσο οσο αυτος για να υπάρχει ανάλογη με την παραπάνω συγκριση.....
                              με την Θεσ/νικη σιγουρα δεν εχει ασχοληθει αλλος οσο ο Σακης ,απλα ο Σακης απο την αγαπη του για το χιονι στην πολη μας αρκετες φορες υπερεβαλε καπως .
                              ισως να φαινομαι αδικος γιατι εχω ακομα πιο υψηλες απαιτησεις απο τον Σακη(τον οποιο να ευχαριστησω που μου εδωσε την ευκαιρια πριν 2-3 χρονια να επισκεφτω το στουντιο της ετ-3 και να παρακολουθησω το δελτιο καιρου με την οικογενεια μου ,οι πιτσιρικαδες ακομα το θυμουνται )γιατι ξερει την Θεσ/νικη μετεωρολογικα οσο κανεις αλλος .
                              του αναγνωριζω ομως πως δεν φοβαται να ρισκαρει σε προγνωση ,η να πει το κατι παραπανω απο οτι λενε τα μοντελα
                              τον προτιμω απο Ζιακο που ειναι πολυ πολυ φειδωλος στις κακοκαιριες .
                              τελος να συμπληρωσω ενα πολυ σημαντικο προσον του ,οταν κανει λαθος το παραδεχεται .
                              Last edited by SUMMERSNOW; 23/12/2014, 03:49 PM.

Comment

• Originally posted by SUMMERSNOW View Post
                                με την Θεσ/νικη σιγουρα δεν εχει ασχοληθει αλλος οσο ο Σακης ,απλα ο Σακης απο την αγαπη του για το χιονι στην πολη μας αρκετες φορες υπερεβαλε καπως .
                                ισως να φαινομαι αδικος γιατι εχω ακομα πιο υψηλες απαιτησεις απο τον Σακη(τον οποιο να ευχαριστησω που μου εδωσε την ευκαιρια πριν 2-3 χρονια να επισκεφτω το στουντιο της ετ-3 και να παρακολουθησω το δελτιο καιρου με την οικογενεια μου ,οι πιτσιρικαδες ακομα το θυμουνται )γιατι ξερει την Θεσ/νικη μετεωρολογικα οσο κανεις αλλος .
                                του αναγνωριζω ομως πως δεν φοβαται να ρισκαρει σε προγνωση ,η να πει το κατι παραπανω απο οτι λενε τα μοντελα
                                τον προτιμω απο Ζιακο που ειναι πολυ πολυ φειδωλος στις κακοκαιριες .
                                Ετσι ακριβως. Γενικως και εμενα μου αρεσουν τα ρισκα στην προγνωση ειδικα οταν εμπεριεχουν προειδοποιησεις προς τους πολιτες. Καλυτερα να εχεις προειδοποιησει για πολυ ασχημο και επικινδυνο καιρο και να πεσεις εξω, παρα να το περασεις στο ντουκου με "ισως" και "αν".
                                Παντως και ο Σακης εχω σχηματισει την εντυπωση οτι ηταν εκνευρισμενος και στενοχωρημενος οπως εμεις με την κατασταση στην Θεσσαλονικη οσο αφορα στις χιονοπτωσεις/χιονοστρωσεις. Ηταν πολλες και εξαιρετικα εκνευριστικες οι περιπτωσεις "μουφας τελευταιας στιγμης".
                                Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.

Comment

Working...
                                X