Originally posted by Larissa_Trophy
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Δελτία καιρού ΕΜΥ - Σάκης - Ζιακόπουλος κ.τ.λ. No. 4
Collapse
X
-
θεωρώ ότι είσαι λίγο άδικος Χάρη! Ο Σάκης έγινε ιδιαίτερα γνωστός στη Θεσσαλονίκη και στην κεντρική Μακεδονία για την ακρίβεια που είχε στις προγνώσεις χιονιού στη Θεσ/νικη και την ευρύτερη περιοχή ΟΤΑΝ αυτές σημειώνονταν... Από το 2007 και μετά σταμάτησε να χιονίζει στη Θεσ/νίκη.... Και δεν νομίζω να έχει ασχοληθεί κανένας με τη Θεσ/νίκη τόσο οσο αυτος για να υπάρχει ανάλογη με την παραπάνω συγκριση.....Originally posted by SUMMERSNOW View Postο ζιακο δεν εχει δωσει σχεδον ποτε χιονια στην θεσ/νικη ,φοβαται μην εκτεθει ,κακως για μενα ,και αν εκτεθει μια φορα δεν εγινε και τιποτα .
ο Σακης στο αλλο ακρο εδωσε πολλες φορες χιονια και επεσε εξω ,κακως εδινε τοσες πολλες φορες χιονια .Θεσ/νικη ειναι οχι στοκχολμη .
πιο σωστη μου φαινεται η Σουζη ,ενδιαμεση γραμμη και οταν δει κατι στανταρακι θα το δωσειΜετεωρολογικός Σταθμός Μακροχωρίου:
http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/
Κάμερες Μακροχωρίου:
http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/makrohori.jpg
http://www.stravon.gr/makrochori/
Comment
-
με την Θεσ/νικη σιγουρα δεν εχει ασχοληθει αλλος οσο ο Σακης ,απλα ο Σακης απο την αγαπη του για το χιονι στην πολη μας αρκετες φορες υπερεβαλε καπως .Originally posted by sotos*snow View Postθεωρώ ότι είσαι λίγο άδικος Χάρη! Ο Σάκης έγινε ιδιαίτερα γνωστός στη Θεσσαλονίκη και στην κεντρική Μακεδονία για την ακρίβεια που είχε στις προγνώσεις χιονιού στη Θεσ/νικη και την ευρύτερη περιοχή ΟΤΑΝ αυτές σημειώνονταν... Από το 2007 και μετά σταμάτησε να χιονίζει στη Θεσ/νίκη.... Και δεν νομίζω να έχει ασχοληθεί κανένας με τη Θεσ/νίκη τόσο οσο αυτος για να υπάρχει ανάλογη με την παραπάνω συγκριση.....
ισως να φαινομαι αδικος γιατι εχω ακομα πιο υψηλες απαιτησεις απο τον Σακη(τον οποιο να ευχαριστησω που μου εδωσε την ευκαιρια πριν 2-3 χρονια να επισκεφτω το στουντιο της ετ-3 και να παρακολουθησω το δελτιο καιρου με την οικογενεια μου ,οι πιτσιρικαδες ακομα το θυμουνται )γιατι ξερει την Θεσ/νικη μετεωρολογικα οσο κανεις αλλος .
του αναγνωριζω ομως πως δεν φοβαται να ρισκαρει σε προγνωση ,η να πει το κατι παραπανω απο οτι λενε τα μοντελα
τον προτιμω απο Ζιακο που ειναι πολυ πολυ φειδωλος στις κακοκαιριες .
τελος να συμπληρωσω ενα πολυ σημαντικο προσον του ,οταν κανει λαθος το παραδεχεται .Last edited by SUMMERSNOW; 23/12/2014, 03:49 PM.
Comment
-
Ετσι ακριβως. Γενικως και εμενα μου αρεσουν τα ρισκα στην προγνωση ειδικα οταν εμπεριεχουν προειδοποιησεις προς τους πολιτες. Καλυτερα να εχεις προειδοποιησει για πολυ ασχημο και επικινδυνο καιρο και να πεσεις εξω, παρα να το περασεις στο ντουκου με "ισως" και "αν".Originally posted by SUMMERSNOW View Postμε την Θεσ/νικη σιγουρα δεν εχει ασχοληθει αλλος οσο ο Σακης ,απλα ο Σακης απο την αγαπη του για το χιονι στην πολη μας αρκετες φορες υπερεβαλε καπως .
ισως να φαινομαι αδικος γιατι εχω ακομα πιο υψηλες απαιτησεις απο τον Σακη(τον οποιο να ευχαριστησω που μου εδωσε την ευκαιρια πριν 2-3 χρονια να επισκεφτω το στουντιο της ετ-3 και να παρακολουθησω το δελτιο καιρου με την οικογενεια μου ,οι πιτσιρικαδες ακομα το θυμουνται )γιατι ξερει την Θεσ/νικη μετεωρολογικα οσο κανεις αλλος .
του αναγνωριζω ομως πως δεν φοβαται να ρισκαρει σε προγνωση ,η να πει το κατι παραπανω απο οτι λενε τα μοντελα
τον προτιμω απο Ζιακο που ειναι πολυ πολυ φειδωλος στις κακοκαιριες .
Παντως και ο Σακης εχω σχηματισει την εντυπωση οτι ηταν εκνευρισμενος και στενοχωρημενος οπως εμεις με την κατασταση στην Θεσσαλονικη οσο αφορα στις χιονοπτωσεις/χιονοστρωσεις. Ηταν πολλες και εξαιρετικα εκνευριστικες οι περιπτωσεις "μουφας τελευταιας στιγμης".Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.
Comment
-
θεωρω (ο ιδιος ξερει καλυτερα )πως ηταν εκνευρισμενος λιγο ,που δεν προβλεψε πως θα ηταν μουφα .οχι για να μη του την πει καποιος ,εννοω δηλαδη πως τα ειχε πιο πολυ με τον εαυτο του .Originally posted by fear777 View PostΕτσι ακριβως. Γενικως και εμενα μου αρεσουν τα ρισκα στην προγνωση ειδικα οταν εμπεριεχουν προειδοποιησεις προς τους πολιτες. Καλυτερα να εχεις προειδοποιησει για πολυ ασχημο και επικινδυνο καιρο και να πεσεις εξω, παρα να το περασεις στο ντουκου με "ισως" και "αν".
Παντως και ο Σακης εχω σχηματισει την εντυπωση οτι ηταν εκνευρισμενος και στενοχωρημενος οπως εμεις με την κατασταση στην Θεσσαλονικη οσο αφορα στις χιονοπτωσεις/χιονοστρωσεις. Ηταν πολλες και εξαιρετικα εκνευριστικες οι περιπτωσεις "μουφας τελευταιας στιγμης".
Comment
-
Πραγματι μπορει να ειναι και ετσι, αλλα μερικες περιπτωσεις μονο σε nowcasting φαινοταν. Διχως τα καταλληλα μεσα π.χ. ειναι εξαιρετικα δυσκολο να προβλεψεις απο πριν ακριβες σημειο συγκλισης θερμου/ψυχρου τομεα και ειναι αδυνατη η προβλεψη/προγνωση για αποστασεις 10χλμ.Originally posted by SUMMERSNOW View Postθεωρω (ο ιδιος ξερει καλυτερα )πως ηταν εκνευρισμενος λιγο ,που δεν προβλεψε πως θα ηταν μουφα .οχι για να μη του την πει καποιος ,εννοω δηλαδη πως τα ειχε πιο πολυ με τον εαυτο του .Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.
Comment
-
Ιδεολογικα ειμαι εναντιον αυτης της αποψεως καθως ειμαι εναντιον και της αποψεως της κλιματικης αλλαγης. Θεωρω οτι υπαρχουν αλλαγες στο μικροκλιμα πολεων λογω ρυπανσης, υπερβολικης δομησης κτλ αλλα οχι κλιματικη αλλαγη.Originally posted by SUMMERSNOW View Postγια τα χιονια εδω ειπε ''οπως στο Λονδινο εκανε 15 χρονια να χιονισει σοβαρα ,το ιδιο πιθανον να συμβει και εδω ,οσο πιο πολυ αργει να χιονισει καλα εδω ,τοσο δυνατοτερο θα ειναι το ξεσπασμα''Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.
Comment
-
Δικός μου είσαι κι εσύ κυρ fear777? Μπράβο!!!
Πάντως αίσθηση μου κάνει ότι όσοι πάτε έξω ή για μεταπτυχιακά, ή για άλλες δουλειές, μαθαίνετε πιο πολλα πράγματα στο θέμα της κλιματικής αλλαγής και είστε περισσότερο σκεπτικιστές...
Που είσαι ωρέ Χρήστο από Στοκχόλμη? Που είσαι και πιο κοντά από τον καθένα μας στο αντικείμενο?!!!
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Comment
-
Originally posted by SUMMERSNOW View Postγια τα χιονια εδω ειπε ''οπως στο Λονδινο εκανε 15 χρονια να χιονισει σοβαρα ,το ιδιο πιθανον να συμβει και εδω ,οσο πιο πολυ αργει να χιονισει καλα εδω ,τοσο δυνατοτερο θα ειναι το ξεσπασμα''
καλα και μετα ηρθε ο οργασμοσ αυτα ειναι μακακιεσ οσο και αν αγαπω τον Σακη.mountain
Comment
-
ιδεολογικα συμπιπτω με αυτο που ειπε ο Σακης ,για κλιματικη αλλαγη θα συμφωνησω με σενα ,πως υπαρχει στο μικροκλιμα ,οπως οι ρυποι στις πολεις ,η και απο καψιμο δασων κοντα στην ποληOriginally posted by fear777 View PostΙδεολογικα ειμαι εναντιον αυτης της αποψεως καθως ειμαι εναντιον και της αποψεως της κλιματικης αλλαγης. Θεωρω οτι υπαρχουν αλλαγες στο μικροκλιμα πολεων λογω ρυπανσης, υπερβολικης δομησης κτλ αλλα οχι κλιματικη αλλαγη.
Comment
-
Originally posted by SUMMERSNOW View Postιδεολογικα συμπιπτω με αυτο που ειπε ο Σακης ,για κλιματικη αλλαγη θα συμφωνησω με σενα ,πως υπαρχει στο μικροκλιμα ,οπως οι ρυποι στις πολεις ,η και απο καψιμο δασων κοντα στην πολη
Χαρη αντε στον πεθερο ......ξερεισ εσυ πιεστικο χαμηλεσ Τ μπεκακι ψιλο .........και καλεσ γιορτεσ φιλε χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχmountain
Comment
-
αχαχχαχαχαχαχα το θυμασαι ακομα το πιεστικο εεε?θα τον κανω κανα τετοιο παλι ....αυτη την φορα θα βγω γι ακανα ποτο θα γυρισω στις 4,30 και μιση ωρα θα βαραω το πιεστικο χαχαχαχαχαχαχα ,ξυπναει και 5 η ωρα ρε παιδι μου ...Originally posted by mountain View PostΧαρη αντε στον πεθερο ......ξερεισ εσυ πιεστικο χαμηλεσ Τ μπεκακι ψιλο .........και καλεσ γιορτεσ φιλε χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Comment
-
Originally posted by SUMMERSNOW View Postαχαχχαχαχαχαχα το θυμασαι ακομα το πιεστικο εεε?θα τον κανω κανα τετοιο παλι ....αυτη την φορα θα βγω γι ακανα ποτο θα γυρισω στις 4,30 και μιση ωρα θα βαραω το πιεστικο χαχαχαχαχαχαχα ,ξυπναει και 5 η ωρα ρε παιδι μου ...
χαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχα ΚΑΙ παλι καλεσ γιοτρτεσ φιλε και θαναι

mountain
Comment

Comment