Originally posted by Dirfis
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Δελτία καιρού ΕΜΥ - Σάκης - Ζιακόπουλος κ.τ.λ. No. 4
Collapse
X
-
ενημέρωση από εμένα σίγουρα. Κανονικά θα γυρνούσα Λάρισα, αλλά αν χιονίσει μπορεί να μείνω Γιάννενα. όχι μπορεί θα μείνω. Φωτογραφίες βέβαια δεν έχω την δυνατότητα α πάρω ούτε με το κινητό μου, καθώς δεν έχει κάμεραΤο φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
-
Καλό χιόνι σου εύχομαι Μιχαήλ, αν και δύσκολο το κόβω με τα τωρινά συνολικά δεδομένα για "στρωσίδια" εντός της πόλης των Ιωαννίνων καθότι οι θερμοκρασίες επιφανείας δε φαίνεται να είναι αρκετά χαμηλές και προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι δε προκειται για κάποια σημαντική ψυχρη εισβολή (αυτή της Κυριακής εννοώ και με βάση πάντα ότι το ημερολόγιο θα δείχνει 10/12). Να δούμε και τα ελληνικά περιοχικά τι θα δείξουν τις επόμενες ημέρες. Σε καθε περίπτωση εύχομαι να κάνω λάθος και τα δεδομένα να γίνουν ακόμη καλύτερα τις επόμενες ημέρες και να εχετε ένα καλό χιονάκι.Originally posted by [weathermaniac] View Postενημέρωση από εμένα σίγουρα. Κανονικά θα γυρνούσα Λάρισα, αλλά αν χιονίσει μπορεί να μείνω Γιάννενα. όχι μπορεί θα μείνω. Φωτογραφίες βέβαια δεν έχω την δυνατότητα α πάρω ούτε με το κινητό μου, καθώς δεν έχει κάμερα
Comment
-
Originally posted by [weathermaniac] View Postπεριμένω να δω ποιοι θα δώσουν σημασία στηνν ψυχρή εισβολή που θα αφορά Ήπειρο και δυτική μακεδονία. Πριν κάποιες εβδομάδες, αμέσως πριν το χαμηλό με τους νεκρούς είχαμε μια δυνατή κακοκαιρία Ηπείρου, με γενικευμένες 100αρες, και σχεδόν κανείς δεν αναφέρθηκε σε αυτήν. Περιμένω να δω τι θα γίνει με τα χιόνια εφόσον αυτά έρθουν.
Αυτήν θα εννοείς - εμείς πάντως δώσαμε την δέουσα σημασία:
http://www.youweather.com/el-gr/arti...F%85-2017.htmlwww.YouWeather.com
Life is an adventure!
Comment
-
Γιώργο είναι διάταξη Ηπείρου αυτή. και με 0 στα 850. Κοίτα εδώ με τι θερμοκρασίες το έστρωσε στις 2 φλεβάρη του 15Originally posted by LarissaSnow View PostΚαλό χιόνι σου εύχομαι Μιχαήλ, αν και δύσκολο το κόβω με τα τωρινά συνολικά δεδομένα για "στρωσίδια" εντός της πόλης των Ιωαννίνων καθότι οι θερμοκρασίες επιφανείας δε φαίνεται να είναι αρκετά χαμηλές και προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι δε προκειται για κάποια σημαντική ψυχρη εισβολή (αυτή της Κυριακής εννοώ και με βάση πάντα ότι το ημερολόγιο θα δείχνει 10/12). Να δούμε και τα ελληνικά περιοχικά τι θα δείξουν τις επόμενες ημέρες. Σε καθε περίπτωση εύχομαι να κάνω λάθος και τα δεδομένα να γίνουν ακόμη καλύτερα τις επόμενες ημέρες και να εχετε ένα καλό χιονάκι.
3 ποντάκια στα χόρτα εννοείται, αλλά ακόμα και στον δρόμο π[ρόσκαιρα το έσρωσε, ενώ τώρα αν έβγαινε ο τζίφος
Δεν το λέω για εσένα Δημήτρη.. Το λέω για τα δελτία των τηλεωράσεωνOriginally posted by Kabman View PostΑυτήν θα εννοείς - εμείς πάντως δώσαμε την δέουσα σημασία:
http://www.youweather.com/el-gr/arti...ου-2017.htmlΤο φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Comment
-
Ok Μιχαηλ, ευχομαι να το στρωσει! Μεγαλο ρολο θα παιξει και η ωρα εκδηλωσης του χιονουετου αν θα ειναι δηλ. νυχτα ή νωρις το πρωι, ή εαν θα ειναι μεσημεριOriginally posted by [weathermaniac] View PostΓιώργο είναι διάταξη Ηπείρου αυτή. και με 0 στα 850. Κοίτα εδώ με τι θερμοκρασίες το έστρωσε στις 2 φλεβάρη του 15
3 ποντάκια στα χόρτα εννοείται, αλλά ακόμα και στον δρόμο π[ρόσκαιρα το έσρωσε, ενώ τώρα αν έβγαινε ο τζίφος
Δεν το λέω για εσένα Δημήτρη.. Το λέω για τα δελτία των τηλεωράσεων
Comment
-
Τον σακη τον σεβομουν μεχρι που αραδιασε γεματος ειρωνια στο fb πυρα για οσους λενε οτι ηταν ψυχρη εισβολη το σημερινο. εχασε την σοβαροτητα που του εβρισκα εως τωρα. Επειδη κοιταξει ενδεικτικα σταθμους στην ελλαδα θεωρει οτι δεν υπηρξε κυμα ψυχους. Ρε παιδια τι γινεταιΜ δηλαδη πρεπει να του κανει την χαρη στην βορεια και βορειοδυτικη ελλαδα να ριξει κατω απο 10 τους βαθμους για να το βαφτισει κυμα ψυχους; τι αστεια πραγματα και μικροπρεπειες ειναι αυτα. Θα θιχτουν καποιοι εδω μεσα και δεν με ενδιαφερει αλλα για ευβοια κρητη και κσποια νησια μια χαρα ψυχρη εισβολη ειναι. Γιατι ειναι στον μεσο ορο μας το -4 στα 850 και ειναι κατι "οχι ψυχρο" με βαση καποιους. Φυσικα. Γελανε και οι πετρες. Μ βαζει καλαματα στα παραδειγματα που εξαρχης η ψυχρη εισβολη ηταν για τα ανατολικα... τι βλεπω.... θα σβηστει το μηνυμα αλλα δεν με πειραζει. Αυτο π βλεπω ομως ειναι οτι μηδενισε τα παντα με τα λεγομενα του ακομα και συναδελφους του.9-10/1/2017 ΛΕΜΕΕΕΕΕ :cool:
Comment
-
Ειλικρινά εκπλήσσομαι και λυπάμαι, δεν είναι αυτός ο Σάκης που ξέρω.....τίποτε άλλο....κρίμα....Last edited by beach-snow; 06/12/2017, 06:54 PM.
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Comment
-
[QUOTE=Hlioupolitis98;1762133]Τον σακη τον σεβομουν μεχρι που αραδιασε γεματος ειρωνια στο fb πυρα για οσους λενε οτι ηταν ψυχρη εισβολη το σημερινο. εχασε την σοβαροτητα που του εβρισκα εως τωρα. Επειδη κοιταξει ενδεικτικα σταθμους στην ελλαδα θεωρει οτι δεν υπηρξε κυμα ψυχους. Ρε παιδια τι γινεταιΜ δηλαδη πρεπει να του κανει την χαρη στην βορεια και βορειοδυτικη ελλαδα να ριξει κατω απο 10 τους βαθμους για να το βαφτισει κυμα ψυχους; τι αστεια πραγματα και μικροπρεπειες ειναι αυτα. Θα θιχτουν καποιοι εδω μεσα και δεν με ενδιαφερει αλλα για ευβοια κρητη και κσποια νησια μια χαρα ψυχρη εισβολη ειναι. Γιατι ειναι στον μεσο ορο μας το -4 στα 850 και ειναι κατι "οχι ψυχρο" με βαση καποιους. Φυσικα. Γελανε και οι πετρες. Μ βαζει καλαματα στα παραδειγματα που εξαρχης η ψυχρη εισβολη ηταν για τα ανατολικα... τι βλεπω.... θα σβηστει το μηνυμα αλλα δεν με πειραζει. Αυτο π βλεπω ομως ειναι οτι μηδενισε τα παντα με τα λεγομενα του ακομα και συναδελφους του.[/QUOTE
Για ποιο λόγο να σβήσει το μνμ αυτο;;;;;2002!
Comment

Θα μας τρελάνετε ρε!!!

Comment