Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Κωστας. View Post
    Είναι χαμηλό το υψόμετρο ρε ****το. 770 μέτρα μόνο.
    To 12αρι του gfs θαβει τα Midlands την Πεμπτη οποτε λογικα θα απολαυσεις το χιονι στην Αυστρια αν βγει ετσι η κατασταση.
    Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.

Comment

• Δε φτάνει τον υετό μέχρι εδώ πάνω περνάει το χαμηλό νότια. Αλλά είναι πολύ νωρίς γιαυτό. Εγώ θέλω το χαμηλό να περάσει πάνω από το Λονδίνο.

Πάντως μακάρι να μη χιονισει όσο θα λειπω... Δε θέλω να το χάσω. Οι ντόπιοι εδώ λένε απίστευτες ιστορίες για χιόνια μέχρι το γόνατο και περισσότερο
      Κι όχι το 1960 αλλά σχετικά πρόσφατα.

Comment

• Απίστευτες χιονοπτώσεις προβλέπονται στις δυτικές ’λπεις την επόμενη βδομάδα. Δυστυχώς διάλεξα ανατολικές ο βλάκας. Λάθος επιλογή. Αλλά που να το ξέρεις. Για δυτικά που βλέπω προβλέπεται ένα μέτρο χιόνι με ασταμάτητες χιονοθύελλες
        Κι όχι ψηλά στα βουνά. Αλλά μέσα στα θέρετρα τα χιονοδρομικά.

Μου έρχεται να βαρεσω το κεφάλι μου στο τοίχο.

Τι ατυχια.!!!!!

Comment

• Εκεί που ήταν 85 τοις 100 οι πιθανότητες για δυνατό μπάσιμο του χειμώνα εδώ στο Μόναχο τα ψιλό άλλαξαν τα τελευταία ραν και οι πιθανότητες πλέον στο 70 αν μπορεί κάποιος να το μετρήσει ετσι,,,
          Πάντως φαίνεται τουλάχιστον 1 βδομαδα με αρνητικές θερμοκρασίες και χιονοπτώσεις. ....

Comment

• Ευρωπαϊκό πρωινό και το Ουκμο το 12αρι είναι πολύ καλα....Είναι ότι πρέπει για εδώ. ..

Comment

• Δύο μέρες θα μείνω Μόναχο αλλά προφανώς χωρίς χιόνι. Θα είμαι εκεί Σάββατο και Κυριακή. Και μετά θα πάρω το τραίνο για τα βουνά.

Comment

• Τα όποια χιόνια η πόλη θα τα δει από 13 του μηνα....

Comment

• Ε ρε θα το χάσω το χιόνι έτσι που το πάει. Και το 12 ’ρι του ευρωπαίου δίνει τα ίδια..... Ωρε ζημεια!!!!

Comment

Ε ρε θα το χάσω το χιόνι έτσι που το πάει. Και το 12 ’ρι του ευρωπαίου δίνει τα ίδια..... Ωρε ζημεια!!!!
                    Υπάρχουν και άλλοι χειμώνες, υπομονή!!
                    Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
                    Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• Αρχιζουν και με ζώνουν φίδια

Comment

• Heavy SNOW and COLD now looks inevitable next week, many areas seeing a decent covering - Locked in the freezer thereafter .

Comment

• 100 χιλιοστά χιονιού προβλέπονται στο Chamonix.

Με ασφαλείς χιονοθερμοκρασιες.

Τα γαμας όλα τη μάνα τώρα να πας εκει χάνωντας 500 ευρώ; Ιδού η απορία!!!!!!

100χιλιοστα.

Μιλάμε για τη χιονοκακοκαιρια της ζωής σου!!!!!

Comment

100 χιλιοστά χιονιού προβλέπονται στο Chamonix.

Με ασφαλείς χιονοθερμοκρασιες.

Τα γαμας όλα τη μάνα τώρα να πας εκει χάνωντας 500 ευρώ; Ιδού η απορία!!!!!!

100χιλιοστα.

Μιλάμε για τη χιονοκακοκαιρια της ζωής σου!!!!!
                            μην το σκέφτεσαι, φύγε!
                            2002!

Comment

• Ο γιατρός είδε τις φώτο μου πέρσι και έσκασε απ την ζήλια του.. Έκλεισε ταξίδι σαν το δικό μου Γιατρέ ξέχνα το χιόνι δεν έχουμε όλοι την ίδια τύχη..χαχαχαχαχ
                              10.1.17 Τα πήγαμε καλά, περιμένουμε τα καλύτερα!!!

Comment

• Originally posted by JohnyWalker View Post
                                Ο γιατρός είδε τις φώτο μου πέρσι και έσκασε απ την ζήλια του.. Έκλεισε ταξίδι σαν το δικό μου Γιατρέ ξέχνα το χιόνι δεν έχουμε όλοι την ίδια τύχη..χαχαχαχαχ
                                Και μια υπενθύμηση...
                                Salzburg...
                                View Raw Image" height="789" width="1052">

Ασταμάτητα όλη μέρα με φόντο το κάστρο...

Kαι μέχρι το βράδυ ήταν κάπως έτσι...
                                10.1.17 Τα πήγαμε καλά, περιμένουμε τα καλύτερα!!!

Comment

Working...
                                X