Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Εγω καταλαβα οτι ο ηλιος ειναι η ζωη η ιδια.

Δεν υπαρχει ζωη χωρις ηλιο.Χωρις φως και ζεστη δεν υπαρχει ΤΙΠΟΤΑ.Τιποτα απολυτως.

Comment

• Originally posted by alkis serres View Post
      Χαχαχαχα τέλειο!!! Ε ναι ρε χρειάζεται που και που για τη βιταμίνη d καλές και οι βροχές καλά και τα χιόνια και οι ομίχλες και όλα αλλά τον θέλουμε και τον ήλιο σε δόσεις!
      Δε χρειαζεται που και που!!Χρειαζεται συνεχεια.

Εγω παιρνω βιταμινη d. Αλλα δε ξερω αν κανει καμια δουλεια αυτη σε χαπακια.

Comment

• Originally posted by Χλεμπονιαρης View Post
        Δε χρειαζεται που και που!!Χρειαζεται συνεχεια.

Εγω παιρνω βιταμινη d. Αλλα δε ξερω αν κανει καμια δουλεια αυτη σε χαπακια.

Χαχαχα ναι αλλά πρέπει να ρίχνει κιόλας ο ουρανός κάτι είτε βροχή είτε χιόνι το χρειάζεται κι αυτό η φύση. Καλά τώρα με τα χάπια άλλη συζήτηση αυτή.
        Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

Εγω καταλαβα οτι ο ηλιος ειναι η ζωη η ιδια.

Δεν υπαρχει ζωη χωρις ηλιο.Χωρις φως και ζεστη δεν υπαρχει ΤΙΠΟΤΑ.Τιποτα απολυτως.
          Μια χαρά υπάρχει. Τα μέρη με τη μεγαλύτερη βιοποικιλότητα δεν είναι μέρη που έχει συνέχεια ήλιο αλλά μέρη που βρέχει πολύ συχνά με ζεστές θερμοκρασίες.
          Υιοθέτησε κι εσύ ένα βουνό...μπορείς!

Comment

• 5 χρονια στην ΒΔ Αγγλια δεν αισθανθηκα λεπτο να μου λειπει ο ηλιος!!!! Μαλιστα το 2005 που εκατσα και το καλοκαιρι πανω στο Πρεστον, πραγματικα απολαυσα τις βροχες και τους 10c μεσημεριατικο...! Ειδικα Αυγουστο με παπλωμα εμπειρια ζωης ισως... στα μεσα του Αυγουστου του '05 οταν κατεβηκα Χαλκιδα, ημουν σαν το ψαρι στην στερια!
            Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

• Ρε ποιος ηλιος?????
              Ουστ!!!!!

15 μερες στην ελβετια γεναρη ηταν οι καλυτερες της ζωης μου
              Συνεφια κρυο χιονι
              ΤΕΛΟΣ

Comment

• Δεν είναι ο ήλιος που είναι ανυπόφορος αλλά η ζέστη. Οτιδήποτε πάνω απο 30 βαθμούς είναι ενοχλητικά ζεστό και δυσχεραίνει τη διαβίωση.
                Υιοθέτησε κι εσύ ένα βουνό...μπορείς!

Comment

• Originally posted by giapa View Post
                  Δεν είναι ο ήλιος που είναι ανυπόφορος αλλά η ζέστη. Οτιδήποτε πάνω απο 30 βαθμούς είναι ενοχλητικά ζεστό και δυσχεραίνει τη διαβίωση.
                  Ναι ρε συ! Μέχρι 23 με 25 αντέχω κι εγώ. Παραπάνω υποφέρω!
                  Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

• Originally posted by GiaPa View Post
                    Μια χαρά υπάρχει. Τα μέρη με τη μεγαλύτερη βιοποικιλότητα δεν είναι μέρη που έχει συνέχεια ήλιο αλλά μέρη που βρέχει πολύ συχνά με ζεστές θερμοκρασίες.
                    Δε με νοιαζει η βιοποικιλοτητα.Τι ειμαι;Βατραχι η παπια;

Εγω θελω ηλιο.

Comment

• Originally posted by Dirfis View Post
                      5 χρονια στην ΒΔ Αγγλια δεν αισθανθηκα λεπτο να μου λειπει ο ηλιος!!!! Μαλιστα το 2005 που εκατσα και το καλοκαιρι πανω στο Πρεστον, πραγματικα απολαυσα τις βροχες και τους 10c μεσημεριατικο...! Ειδικα Αυγουστο με παπλωμα εμπειρια ζωης ισως... στα μεσα του Αυγουστου του '05 οταν κατεβηκα Χαλκιδα, ημουν σαν το ψαρι στην στερια!

Αρα δεν μοιαζουμε καθολου.

Αυγουστος και παπλωμα ΙΣΟΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ!!

Comment

• Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ View Post
                        Ρε ποιος ηλιος?????
                        Ουστ!!!!!

15 μερες στην ελβετια γεναρη ηταν οι καλυτερες της ζωης μου
                        Συνεφια κρυο χιονι
                        ΤΕΛΟΣ

Και εγω 5 μερες στο Chamonix με χιονια και συννεφια το απολαυσα.

Αλλα εδω μιλαμε για ΜΗ χιονι,Συννεφια και κρυο.

Αυτος ο συνδυασμος για αρκετο καιρο ειναι αβασταχτος.

Comment

Και εγω 5 μερες στο Chamonix με χιονια και συννεφια το απολαυσα.

Αλλα εδω μιλαμε για ΜΗ χιονι,Συννεφια και κρυο.

Αυτος ο συνδυασμος για αρκετο καιρο ειναι αβασταχτος.
                          Δεν έχει χιόνια το Λονδίνο ε; Πω πω φαντάσου νεύρα όσοι μένουν εκεί και γουστάρουν χιόνι. Να είσαι κάτω από το Βόρειο Πόλο και εξαιτίας του π**** Ατλαντικού να μη βλέπεις χιόνια παρά ελάχιστα!

Comment

• Δεν εισαι κατω απ το Βορειο Πολο .Εχει αρκετο δρομο μεχρι το Βορειο Πολο.
                            Παντως εβλεπα χτες χαρτες και διαπιστωσα οτι ηρεμησε ο ατλαντικος τωρα.Εκεινα τα τερατα ολο το χειμωνα εχουν κοπασει.

Comment

• το κλίμα στην αρχαιότητα ήταν ένας καθοριστικός παράγοντας πολιτισμού και ακμής..όλοι οι αρχαίοι σημαντικοί πολιτισμοί αναπτύχθηκαν σε εύκρατες περιοχές με μεγάλη ηλιοφάνεια...στη σύγχρονη εποχή που ο άνθρωπος επιβλήθηκε στη φύση και προσαρμόζεται παντού πλέον εύκολα, η ανάπτυξη μετακινείται σταδιακά σε ψυχρότερα κλίματα και περιοχές που παλιότερα θεωρούνταν αφιλόξενες για τον άνθρωπο...

Comment

Δεν εισαι κατω απ το Βορειο Πολο .Εχει αρκετο δρομο μεχρι το Βορειο Πολο.
                                Παντως εβλεπα χτες χαρτες και διαπιστωσα οτι ηρεμησε ο ατλαντικος τωρα.Εκεινα τα τερατα ολο το χειμωνα εχουν κοπασει.
                                Ναι ρε ξέρω εννοώ όμως ότι δεν είναι σαν εδώ που απέχουμε πολύ και είναι λογικό να μην έχουμε συνέχεια κρύα εκεί πιο κοντά είναι.

Comment

Working...
                                X