Originally posted by Χλεμπονιαρης
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ
Collapse
X
-
Δεν θα δάγκανα. Στο υπογράφω. Δεν μ αρέσει ο ήλιος βρε αδερφέ. Κλειστά παντζούρια μόνιμα. Αν δεν χρειάζεται να κυκλοφορήσω λόγω σχολής ή κάποιας δουλειάς δεν βγαίνω μέρα λέμε.Ω, Πολυπρόσωπε Μεγάλε Αττικέ Χιονιά,
που δημιούργησες την Χιονοκαταιγίδα
και καβαλάς τον Αζορικό ώστε να απωθεί τα χαμηλά του Ατλαντικού,
διώξε τον Ήλιο και φέρε μας Aegean Snow Effect,
το οποίο θρέφει τα προσήνεμα πληρώματα.
-
πρέπει να αγοράσεις ένα σπίτι στη Βουρκωτή της ’νδρου...300-320 μέρες κάθε χρόνο μέσα στη χαμηλή νέφωση και την ομίχλη...εφιαλτικό μέρος ακόμα και για όλους τους υπόλοιπους Ανδριώτες...μόνο που μέσα σε 3 μήνες ακόμα και τα καινούρια σπίτια βγάζουν βρύα και λειχήνες στους τοίχους...Originally posted by Seth13 View PostΔεν θα δάγκανα. Στο υπογράφω. Δεν μ αρέσει ο ήλιος βρε αδερφέ. Κλειστά παντζούρια μόνιμα. Αν δεν χρειάζεται να κυκλοφορήσω λόγω σχολής ή κάποιας δουλειάς δεν βγαίνω μέρα λέμε.
Comment
-
Σου μιλαει καποιος που οταν ηταν στην Ελλαδα εκανε τα εξης
1.Δεν πηγαινε θαλασσα για μπανιο.Οταν πηγαινε καθοταν στον ισκιο και οχι στον ηλιο
2.Χειμωνα οταν εβγαινε ηλιος ημουν μες τη καταθλιψη
3.Συνεχομενες μερες ηλιοφανειας μου ερχοταν να σκυψω να παρω πετρες και να βαραω τον ηλιο.
4.Τα παντζουρια το καλοκαιρι τερμα κατω παντα.
5.Το χειμωνα η μανα μου ελεγε:'Πως ζησεις εδω μεσα,στεναχωρια μ επιασε μονο που μπηκα στο δωματιο σου.Ανοιξε τα παραθυρα να μπει ο ηλιος μεσα".
Και τωρα βλεπω ηλιο και χοροπηδαω απο χαρα.Μ ακουμπαει ηλιος στο δερμα και νομιζω με χαιδευει η ωραιοτερη γυναικα.Βλεπω ηλιο στο βαθος του οριζοντα και θελω να γραψω ΩΔΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ τον αναζωογονητη.
Δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα απ τον ηλιο.Το λεω μετα λογου γνωσης.Ειναι αυτο που δινει ζωη.Ειναι η ζωοφορος δυναμη των παντων.Οπου δεν υπαρχει ηλιος δεν υπαρχει ζωη.Οταν λειπει ο ηλιος ερχονται οι αρρωστιες.Ο ηλιος τα εξαφανιζει ολα.Μυκητες,μυκοβακτηριδια,φυματιωσεις,ολα.Φως.Ολα ειναι Φως.
Γι αυτο και ο Χριστος ειπε "ΕΓΩ ΕΙΜΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ".
Φως,ηλιος και ζεστη ειναι η ευτυχια και η ζωη του κοσμου.
Φως!!
Οπου δεν υπαρχει φως δεν υπαρχει τιποτα.Οι βορειοι πολιτισμοι μες τα σκοταδια εμπνευστηκαν τα τερατομορφα θηρια ,θεους τους.
Στη λεκανη της Μεσογειου με το απλετο φως γεννηθηκαν ΟΛΟΙ οι πολιτισμοι της ανθρωποτητας.Λογω φωτος και ηλιου.
Εδω ολοι παιρνουν βιταμινη D Συμπληρωμα.Τα σκελετικα προβληματα ειναι πιο συχνα.Κατσιαζουν τα κοκκαλα.
Κι εγω πηρα.Σε παταει στο πατωμα η μαυριλα και η γκριζιλα.
ΗΛΙΟΣ.ΦΩΣ.ΑΝΟΙΧΤΩΣΙΑ.Να μην υπαρχει συννεφο ουτε για δειγμα.
Γι αυτο και λεμε "Φως μου!"
Last edited by Κωστας.; 16/03/2014, 08:36 PM.
Comment
-
Εγώ δεν είπα να εξαφανιστεί ο ήλιος. Απλά να κρύβεται πίσω από σύννεφα. ’λλωστε το να βρίσκομαι σε μια συνεχή μουντάδα χωρίς να χιονίζει προφανώς δεν μου είναι ευχάριστο. Απλά θα θυσίαζα όλες τις λιακάδες που έχω ζήσει αν επρόκειτο να ζω έναν πραγματικό χειμώνα στο μέρος που θα βρίσκομαι.
Αλλά βρε γιατρέ και οι αρχαίοι Αιγύπτιοι που εμπνεύστηκαν ζωόμορφους θεούς μήπως δεν είχαν ήλιο;Ω, Πολυπρόσωπε Μεγάλε Αττικέ Χιονιά,
Comment
-
Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Φυσικά ένα μέρος με ήλιο είναι ευλογημένο αλλά πρέπει να υπάρχει ισορροπία. Αλλιώς ασπαζόμαστε ένα κλίμα τύπου Ντουμπάι. Η Ελλάδα έχει απ τα καλύτερα κλίματα στον κόσμο. FactΥιοθέτησε κι εσύ ένα βουνό...μπορείς!
Comment
-
Τυχερέ!Originally posted by Χλεμπονιαρης View PostΕδω εβγαλε εναν αερα , κρυο και συννεφια. Γενικα η κατάσταση εγινε ***** και παλι.
Ω, Πολυπρόσωπε Μεγάλε Αττικέ Χιονιά,
Comment
-
14-22C και βροχές σήμερα στο βόρειο Punjab της Ινδίας, οπου βρίσκομαι εδώ και λίγες ημέρες. Μεγάλη διαφορά σε σχέση με το Δελχί και την ’γκρα (βλ. Ταζ Μαχάλ) που επισκέφθηκα τις προηγούμενες ημέρες, καθώς εκεί η θερμοκρασία έφθασε τους 34C, αν και τα πρωινά ήταν δροσερά. Aύριο αναχωρώ ξανά για τη Βομβάη, οπου μένω από τον Ιανουάριο, οπότε επιστροφή στους μόνιμους 30-35C...
Comment

Comment