Announcement

Collapse
No announcement yet.

Service Snowboard Athens Petralwna

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

τιποτα ρε maik αντε με το καλο το bataleon!!!

Comment

με μεγάλη καθυστέρηση (φίλε άργησα πολύ να τα τσουλήσω) και στα πλαίσια του απολογισμού της σεζόν, ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μπράβο στον Γιώργο για την άψογη δουλειά που έκανε υπεύθυνα και γρήγορα σε δύο ζευγάρια πέδιλα στο φόρτε της περιόδου.τώρα που αρχίζουν οι ζέστες είναι η κατάλληλη στιγμή να σκεφτούμε πως, που και σε ποια κατάσταση θα αποθηκευθούν για να ξεκαλοκαιριάσουν τα εργαλεία.το κεράκι ας προστατεύσει μαχαίρια και πάτους στη θερινή νάρκη τους και εύχομαι να περάσει όμορφα ο καιρός μέχρι να ξαναζωγραφίσουν.καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση

Comment

Καλησπερίζω ολο το forum και ευχομαι οτι πιο τελειο για φετος το χειμωνα αλλα ας μην το καντεμιαζω! Για εμας τους βιαστικους η σεζον ανατελλει εγω μεσα στον αυγουστο εκανα το nitraki μου χαρτι θα ανεβασω και φωτογραφιες.. Να ενημερωσω οτι ισχυουν τα ιδια με περσι απλα φετος εχω αρχισει και ρισκαρω πιο πολυ και σε μεγαλητερες ζημιες αρα οσοι πιστοι προσελθετε να μιλησουμε να το συζητησουσε και να δουμε αν μπορει να βγει κατι... Οσοι μεινατε ευχαριστημενοι περσι ελπιζω και φετος στην προτιμηση σας!! Να στε καλα.

Comment

Η χρονια ανοιξε γερα με 2 σανιδια απο το μελος El_Griego ενα palmer και ενα nitro δεν ανεβαζω φωτογραφιες γιατι δεν ειχαν ιδιαιτερες ζημιες! Σε λιγες μερες θα ανεβασω και το δικο μου σανιδι. Σας περιμενω ολους..

Comment

Καλησπερα snowreportsters 2 σανιδαρες ετοιμες για φαπες στα βουνα απο το μελος JohnSnow8!IMG_0362.jpgIMG_0365.jpgIMG_0366.jpgIMG_0367.jpgIMG_0368.jpg

Comment

Καλησπέρα και πάλι σε όλο το forumκαι καλή χρονιά!Όσοι μου έστειλαν pm έχω απαντήσει..Λοιπόν νέα 3πλη δουλειά:IMG_0380.jpg

Comment

Καλή χρονία και απο εμένα.
                Καταπληκτικη δουλεια απο το Γιώργο αν και του πηγαμε τα αποπανω σανιδια παραμονη πρωτοχρονιας μας τα ειχε ετοιμα στην ωρα που του τα ζητησαμε.Super επαγγελματικη δουλεια !!!!
                thanx Γίωργο

Comment

Λοιπον παιδες εχω καιρο να μπω αλλα σας εχω νεα φωτοενημερωση με δουλεια:
                  IMG_0392.jpgIMG_0393.jpgIMG_0394.jpgIMG_0398.jpgIMG_0399.jpg

Comment

Επισης ενα ομορφο rockabilaδικο nidecker :IMG_0401.jpgIMG_0402.jpgIMG_0403.jpg

Comment

Τριπλη σανιδοεργασια:
                      IMG_0404.jpgIMG_0405.jpgIMG_0407.jpgIMG_0408.jpg

Comment

Είχα υποσχεθει φωτο και απο το δικο μου το κοριτσι:
                        IMG_0427.jpg

Comment

Λοιπόν το κόβω αυτή τη βδομάδα να γίνεται χαμός στα χιονοδρομικά γιαυτό μην περιμένετε τελευταία στιγμή για service...Αντε guys σας περιμένω!

Comment

Καλησπέρα και συγνώμη για τον χρόνο σου αλλά θα ήθελα αν μπορείς να μου δώσεις μια συμβουλή καθώς είμαι Θεσ/νίκη. Σήμερα έφυγα κάθετα σε ένα δέντρο με την καινούργια μου σανίδα (2η φορά τσουλούσε σήμερα) και τα αποτελέσματα τα βλέπεις στις φωτό. Από κάτω δεν έχει το παραμικρό σημάδι, προφανώς όλη η ένταση βγήκε στο πάνω μέρος. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω (όχι απαραίτητα εγώ, κάποιος μάστορας)?

20150128_184719.jpg20150128_184747.jpg20150128_184757.jpg20150128_184806.jpg20150128_184819.jpg

Comment

Ρε συ kpapageo ακομα δεν την πηρες?! Δεν μπορεις να κανεις τιποτα... Να ευχεσαι να μην εχει ραγισει ο πυρήνας (ξυλο)..Αν και απο τις φωτογραφιες φαινεται να εχει επηρεαστει το topsheet μονο που δεν παιζει κανενα ρολο εκτος απο την εμφανιση και δεν επιδιορθωνεται. Στο πλαϊ (sidewall) εαν εχει ανοιξει να πας σε καποιον να στο κλεισει (λιγη κολλα και μια τσιμπιδα να ασκει πιεση μεχρι να στεγνωσει) μην παρει νερα σου φουσκωσει τ ξυλο και ξεκολλησουν τα layers, τα μαχαιρια μια χαρα τα βλεπω.

Ps. Εντυπωσεις απο το σανιδι δεν μας ειπες?!
                              detox

Comment

Ασε μεγαλη πικρα... Αν ειναι μονο αισθητικο το θεμα δεν με νοιαζει, για το ξυλο φοβαμαι και εγω. Anyway θα την παω καπου να την κολλησουν για να αποφυγω την υγρασια και οσο κρατησει. Στην τελικη αφου η ρωγμη εγινε στο σανιδι και οχι στο κεφαλι μου ολα καλα!

ps. Η σανιδα πεταει ειναι ακριβως οτι εψαχνα. Εχει φοβερο pop και σε ταχυτητες (τις οποιες αναπτυσει για πλακα) δεν φλαπαρει καθολου. Ευκολο edge to edge επισης. Χτες που την δοκιμασα και σε πουδρα δεν ειχε κανενα προβλημα, αν και αν ηταν λιγο παραπανω rocker στο nose θα ηταν το ιδανικο.

Comment

Working...
                                X