Καλημέρα σε όλους εδώ και πολύ καιρό με διακατέχει το μεράκι όχι μονο να κάνω το αγαπημένο μου άθλημα αλλα και να δημιουργώ τις προυποθέσεις ωστε η σανίδα μου και των φίλων μου να έχουν άψογη συμπεριφορά στο βουνό!!Κοινώς ασχολούμαι με service και waxing snowboard!Από τα αποτελέσματα δουλειάς μου έχουν μείνει όλοι ικανοποιημένοι έτσι είπα και γώ να κάνω το hobby μου πιο επαγγελματικό! Όχι κυρίως για τα φράγκα όσο για την ενασχόληση!Όποιος γουσταρει service and waxing η τιμή είναι 12ευρα και η παράδοση σανίδας γίνεται αυθημερόν! Αυτο που θέλω να τονίσω είναι η χρήση υλικών canles black and white swix,wax swix universal racing and iron wax toko..!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Service Snowboard Athens Petralwna
Collapse
X
-
Πολύ σωστός ο Γιώργος. Επαγγελματική δουλειά για πολύ λιγότερα απ'όσα ζητάνε οι "επαγγελματίες". Τελευταία φορά που η σανίδα μου είχε τέτοια αίσθηση ήταν όταν βγήκε από το εργοστάσιο... Εκτός της ποιοτικής δουλειάς, αψήφησε κλειστή Μεσογείων για να μου τη φέρει! Τσίμπησα και μερικά tips για tuning και συντήρηση. 10/10.
Comment
-
η αλήθεια ειναι οτι έψαχνα καταστήματα για να φτιάξω το σανίδι και παντού έπαιρνα αρνητική είκονα, είτε γιατί θα το έκανε καποιος ΄ασχετος που βλέπει βίντεο στο youtube για το << how to.. >> είτε θα κανε προχειροδουλεία να σου αρπάξει τα φράγκα.
πολλα πολλα ευχαριστω στο nitrosnb για την επαγγελματικη δουλεία που έκανε στο σανιδι μου. με λιγοτερα χρημάτα προσεγμένη, σωστη, εμπειρικη δουλειά κατ οίκον απο κάποιον που το γουστάρει!!
υ.γ. ¨: σορρυ γιωργο αλλα ετρεχα δουλειες τελευταία!:weather_14::weather_14:
Comment
-
Σανιδοεργασια και χαρα:
IMGP0424.jpg
before after
IMG_3721.jpggone.jpg
before after
IMG_3718.jpgIMGP0408.jpg
Comment
-
λιγες ακομα:
before after
IMG_3714.jpgIMGP0413.jpg
το burtonaki δεν ειχε τοσο ουσιαστικα προβληματα..
IMGP0422.jpg
και τελος γενικη αποψη:
IMGP0423.jpgIMGP0419.jpg
Comment
-
Πηρα το σανιδι μου χτες.Πολυ καλη δουλεια.Δεν καθυστερησες καθολου και
ησουνα πραγματικα πολυ εξυπηρετικος.Η αληθεια ειναι οτι η μονη καθυστερηση ητανε απο
την πλευρα μου να την παραλλαβω .Δουλεια με μερακι οπως περιμενα αλλωστε απο εναν
σωστο χομπιστα.Ετσι ειναι αυτα τα πραγματα.οταν αγαπαμε κατι κανουμε πολυ
αξιολογα πραγματα.Και φυσικα και στο επομενο service θα σε προτιμησω γιατι
θελω να στηριζω τετοια παιδια που αγαπανε το αθλημα παρα μεγαλες επιχειρησεις
που κοιτανε μονο να ξεμπερδεψουνε στα μπαμ και να σε γδαρουνε με δουλειες
μαλιστα πολλες φορες πολυ κατωτερες και αρπα-κολλα.
Σε ευχαριστω και παλι George!!!
Comment

Comment