Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΜΑΙΝΑΛΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2012-2013

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by ORESIVIOS View Post
    eχουν μεινει χιονουρες πανω απο τα 1800μ περιπου. Η ψηλοτερη κορυφη ειναι καλυμμενη με χιονι, (1980μ). Και η κορυφη ακριβως πανω απο τον Κατω καρδαρα, (καπου 1850μ) κρατα ακομα αλλα μονο χιονουρες.
    Πράγματι υπήρχαν χιονούρες στο δρόμο προς Αλογόβρυση...και μετά με αρκετό χιόνι και γενικά ο αγώνας έγινε με καταπληκτικές συνθήκες.. Αντε και στον άθλο τον Οκτώβρη..

Comment

• Originally posted by donnie View Post
      Τελικά δεν μάθαμε τι έγινε στα δικαστήρια.
      epica θα μας πείς όλα όσα έπρεπε να ξέρουμε, και τις δικαστηκές αποφάσεις που είπες οτι θα γράψεις μετα το τέλος της σεζόν?
      εγω φιλε μου δεν ειπα οτι θα γραψω για δικαστικες αποφασεις , εξ'αλλου εσυ αυτες τις γνωριζεις απο τα φιλαρακια σου . εγω ειπα οτι στο τελος θα ερθει η απαξιωση για τους δηθεν εξυγειαντες, και δεν νομιζω να επεσα εξω. .. οι ψευτες και οι κλεφτες το πρωτο χρονο χαιρονται.... ΕΡΩΤΗΣΗ: τις τζαμαριες του ΣΑΛΕ τις σπασανε μια αρχες Δεκεμβριου, και μια τωρα τελη Απριλιου, μηπως εχεις ακουσει τιποτα ; για το ποιος μπορει να το εκανε;

Comment

• Originally posted by epika View Post
        εγω φιλε μου δεν ειπα οτι θα γραψω για δικαστικες αποφασεις , εξ'αλλου εσυ αυτες τις γνωριζεις απο τα φιλαρακια σου . εγω ειπα οτι στο τελος θα ερθει η απαξιωση για τους δηθεν εξυγειαντες, και δεν νομιζω να επεσα εξω. .. οι ψευτες και οι κλεφτες το πρωτο χρονο χαιρονται.... ΕΡΩΤΗΣΗ: τις τζαμαριες του ΣΑΛΕ τις σπασανε μια αρχες Δεκεμβριου, και μια τωρα τελη Απριλιου, μηπως εχεις ακουσει τιποτα ; για το ποιος μπορει να το εκανε;
        Μάλλον με παιρνάς για άλλον.. ποιά είναι τα φιλαράκια μου?? πάλι σπάσανε το σαλέ?? α ρε Ελλαδάρα με τα μεγαλεία σου!!

Comment

• http://www.youtube.com/watch?v=h16NqH8CdNU

Comment

• τις γραμμες ασφαλειας στους πυλωνες τις καταστρεψανε, το σπιτακι του αετου παραβιαστηκε και γινανε ζημιες ......ποιος;;;; τι ειναι αυτο που κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια;

Comment

τις γραμμες ασφαλειας στους πυλωνες τις καταστρεψανε, το σπιτακι του αετου παραβιαστηκε και γινανε ζημιες ......ποιος;;;; τι ειναι αυτο που κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια;
              που να ξέρω... η πρασινη τρομοκρατικη οργανωση αρκαδων??
              δεν σας πιάνω πια, εσεις εύκολα θα κανατε τον Κολοκοτρωνη μεταναστη στο αφγανισταν....

δεν θα μεινει γατα στο μαιναλο, θα ψοφησουν απο αηδία ολες....
              ΜΙΖΕΡΙΑΣ ...καί σαπιοκοιλιάς(by Makaka)

Comment

• Originally posted by vro View Post
                που να ξέρω... η πρασινη τρομοκρατικη οργανωση αρκαδων??
                δεν σας πιάνω πια, εσεις εύκολα θα κανατε τον Κολοκοτρωνη μεταναστη στο αφγανισταν....

δεν θα μεινει γατα στο μαιναλο, θα ψοφησουν απο αηδία ολες....
                Βάλανε και φωτιά τώρα στο σαλέ....
                Μάλλον οι γάτες δεν θα προλάβουν να ψοφήσουν από αηδία....
                Εμείς πάντως που αγαπάμε το βουνό είναι το μόνο σίγουρο.
                Ας το κλείσουνε να ησυχάνουνε και αυτοί και εμείς....
                ’λλωστε αν ρίξει χιονάκι ένα δυο ορειβατικά κατεβάσματα θα τα κάνουμε στο απάτητο...
                Γιατί όπως πάνε θα κάψουν και το δάσος....

Comment

• ΕΧΕΤΕ ΨΑΧΤΕΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΣ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ;;; ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Χ.Κ. ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΔΩΘΕΙ ΤΟ 11/12 , ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΗΓΕΙΘΗΚΕ ;;; ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΠΗΡΞΑΝ, ΜΗΠΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ;;; ΠΟΙΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΤΟ 12/13 ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΗ ;;;; ΟΣΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ, ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΕΑΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ Χ.Κ.

Comment

• αχ αυτο το 40%%%%%%%%%%%%%%%% τι κανει ..

Comment

αχ αυτο το 40%%%%%%%%%%%%%%%% τι κανει ..

φωτια στο σαλε για δευτερη φορα σε διαστημα 2 ημερων.

Comment

• Οι φήμες λένε ότι όλα στο Μαίναλο θα δουλέψουν ρολόι… το 14, με κάποιους να είναι έτοιμοι να δράσουν και κάποιους άλλους να παίρνουν από νωρίς σύνταξη…Περιμένουμε να δούμε..

Comment

• το χ.κ. παραμενει στον ε.ο.ς τελικα ... νομικα δεν μπορει να παραχωρηθει στον δημο και για φετος μαλλον δεν θα λειτουργησει. δεν εχει γινει καμμια εργασια και το σαλε παραμενει κατεστραμενο.....οι λανθασμενες επιλογες των δυο τελευταιων χρονων και τα προσωπικα συμφεροντα δυστυχως δημιουργησαν ολη αυτη την αρνητικη και ζημιογονα κατασταση για ολη την περιοχη......

Comment

• http://www.kalimera-arkadia.gr/arkad...tiko-symvoylio

ειναι σιγουρο αυτό που λες για τσεκαρε το link
                            Last edited by karge; 14/11/2013, 04:10 PM.
                            sigpic

ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΜΑΙΝΑΛΟ

Comment

• τελειωσε το θεμα με το δημο.....αυτο που εβαλες ειναι απο τις 9 οκτωβρη!
                              η μονη περιπτωση ειναι να βρει καποιον ο εος αλλα ετσι οπως το καταντησαν εκει πανω καποιοι που εμειναν εξω απο τη μασα οπως πολυ σωστα λεει ο epika δεν νομιζω να βρεθει!!!
                              Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
                              Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
                              Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!

Comment

• τελεια.......
                                ευχαριστω πολύ παιδια
                                για ότι νεωτερο ενημερώστε
                                sigpic

ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΜΑΙΝΑΛΟ

Comment

Working...
                                X