Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΜΑΙΝΑΛΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2012-2013

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 10 ευρώ είχε η κάρτα αλλά η περιφεριακή δεν υπήρχε από τα ανεμοσουρια...το ρατράκ είχε παρκάρει....το που αφήστε...τα χαλια μας...

Comment

• το ρατρακ νομιζω οτι τελειωσε για το ΧΚΜ και παει σε πλειστηριασμο απο οτι διαβασα απο αλλους.

Κοσμο ειχε πανω λαμπρο στις πιστες ή νεκρα καναν εκληθρο ?

Comment

• Κάτι είχε δεδομένων των συνθηκών...για σκι εννοώ...από κόσμο για καφέ πάρα πολύ...και έλκηθρα φυσικά...
        ’ργησα να πάω γιατί είχα την οικογένεια αλλά έστω και αργά κάτι βρήκα από απάτητα..Κρίμα για την καντάντια μας...δεν νομίζω να βγάλει άλλο Σ.Κ. το Χ.Κ.Μ. οπότε τι να το κάνει το ρατράκ...του χρόνου μπορεί να ξηλώσουνε και κανα αρκτούρο,,,την παράλλη κάι τα σνοουμομπίλ...αστα...μπλακ χιούμορ κανταντήσαμε...γελάνε και τα τσιμέντα...και ήταν τόσο όμορφα στο βουνό σήμερα...και οι απέναντι ομίχλη και αέρας δαιμονικός...γ@μο το κερατό μου μέσα...χάθηκε να το πάρει κανας Μπάκος-Καυμενάκης να λειτουργούν όλα στην πένα...αλλά θα τους ζητάγανε λεφτά σαν τον Παναρκαδικό ένα πράγμα που παίζει στην Δ εθνική ακόμα και ο Αστέρας πάει τσαμπιον λινγκ...

Comment

• Καλή Σαρακοστή.Αραιές νεφώσες με διαστήματα ηλιοφάνειας στο χιονοδρομικό, θερμοκρασία +2 ,χιόνι παγωμένο τις πρωινές ώρες ,δρόμοι απο Καρδαρά και απο Βυτίνα ανοιχτοί- καθαροί.

Comment

• Προς αποκαταστασην της αληθειας για το εαν γινοταν συντηρηση στο ρατρακ ολα αυτα τα χρονια.Συντηρηση γινοταν καθε χρονο απο κατεβασμα ερπυστριας 2006,2007,2009 ,2010 και μουαγιε,αντλιες,λαδια,φιλτρα,αντιψυκτικα καθε χρονο εκτος απο ηλεκτρονικο ελενχο.
            Αναλυτικα:
            2005/6 χειριστες : φιλιππας και στρωτος , χρονια γεματη ΖΗΜΙΑ ΜΗΔΕΝ.
            2006/7 χειριστης :λ.γραβανης με τεχνικο τον αποστολο και υπ. τον θ. μπαρκα .το βουνο δεν λειτουργεισε καθολου λογω μη χιονοπτωσεων (και ομως καποιοι ειχαν την απαιτηση χωρις να προσφερουν καθολου εργασια, να παρουν στο ακεραιο το ποσον γιατι μετρουσαν οι υπογραφες και μονο.εξου και τα ασφαλιστικα).
            2007/8 χειριστης: γ. στρωτος συντηρηση γενικη απο Σακη, Νουλικας. λειτουργεισε για λιγο μεσα στις γιορτες και μετα προς τα τελη ιανουαριου αρχες φεβρουαριου για 15 ημερες και σταματησε γιατι εγειναν ασφαλιστικα απο τον Κ. Καρεζο σε ενοικιασεις και ρατρακ. ΖΗΜΕΙΑ ΚΑΜΙΑ.
            2008/9 χειριστης:Δ.τσαπλαρης και μονον αυτος κ.[Mainalo] εγω προσλαμβανα το προσωπικο και εγω πληρωνα και δεν καταλαβαινω γιατι προσπαθεις να περασεις ανακριβειες και ψεματα. ο τσαπλαρης ερχοταν καθε παρασκευη μεσημερι και εφευγε κυριακη απογευμα παιρνοντας καθε φορα 500 ευρω.
            το βουνο δουλευε σε καθημερινη βαση απο τις 25/12 το σαλε και 31/12 οι ενοικιασεις με πολλες καταγγελιες και μυνησεις, παρεμεινε ομως ανοιχτο και το πως το γνωριζω μονο εγω και ο συνχωρεμενος ο Αγγελος Κλαουδατος.μονο θα σας πω οτι το τελευταιο μου δικαστηριο απο τα 7 που ειχα στην πλατη μου εγινε τον ιουνιο του 2012. το βουνο εκλεισε στις 23/3 ΖΗΜΕΙΑ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ.
            2009/10 χειριστης Γ. στρωτος. συντηρηση Σακης , Νουλικας. ανοιξε το σαλε 23/12 και 6/1 οι ενοικιασεις εκλεισε στις 25/3 στο διαστημα αυτο 18 ημερες το βουνο παρεμεινε κλειστο γιατι η αστυνομια ερχοταν πλεον πολυ συχνα ο χειριστης στο διαστημα αυτο κατεβηκε 4 σαββατοκυριακα και πατησε το βουνο.
            επειδη ειχαμε κουραστει με το πηγαινε ελα της αστυνομιας και με τις πολλες μυνησεις χρησιμοποιησαμε καποιες γνωριμιες για να μαθουμε απο που γινοντουσαν οι καταγγελιες.η απαντηση ηταν απο του καρ..... ο καθενας ας υποθεσει οτι θελει. ΖΗΜΕΙΕΣ ΚΑΜΙΑ.
            2010/11......ανοιξε το σαλε 25/12 και εως 30/1 λειτουργεισε 22 ημερες. πατηθηκε το πλατο 2 φορες για να κανουν τα παιδια του Ε.Ο.Σ. στις 31/1 ανεβηκαν οι κλητηρες για να κανουν την εξωση στην εταιρεια. << για την εξωση και την καταγραφη θα επανελθω για να μαθετε τι συνεβει και γιατι σημερα δεν ανηκουν στον ε.ο.ς. >> λοιπον το ρατρακ κυριοι ποτε δεν ειχε σοβαρες βλαβες και παντα ηταν σε καλη κατασταση.εαν ορισμενες φορες οι πιστες εμεναν απατητες ηταν μονο και μονο θεμα ελαστικων γιατι ποτε δεν μας ειχαν 2 λαστιχα για ρεζερβα. .το 2010 ενδιαφερθη να το αγορασει ο κ. Βαζαιος απο τα καλαβρυτα και ηρθε με τον τεχνικο να το ελενξει , απλα δεν τα βρηκαν στην τιμη , ημουν παρων......γνωριζεται, οτι προ ημερων ξαναεπανηλθε ο Βαζαιος με τους τεχνικους του τον αυστριακο και τον γαλλο για να το τσεκαρουν εαν ειναι ενταξει; καλυτερα να μην σας πω τι ειπωθηκε.. εφυγαν τρεχοντας . το μηχανημα κυριοι το διελυσαν περσι και φετος..εδω το κατεβασαν στου καρδαρα χωρις να το κοτσαρουν μια αποσταση 8000χιλμ. .κυριε alebpan εαν δεν φταινε οι χειριστες τοτε ποιος φταιει; και ποια ηταν η βλαβη που εβγαζε το μηχανημα καθε χρονο και δεν τη ξεραμε εμεις; εσυ ησουν επανω στο χ.κ. με καποια ιδιοτητα και γνωριζες; η μηπως ηταν ο Mainalo που σας παραπληροφορουσε; .ερωτηση: γνωριζεται κανενα χειριστη με χαρτια, γνωστη του αντικειμενου , να δεχτει να παταει το βουνο με 50 ευρω την καθε φορα; δεν νομιζω...
            αλλο να πατας πιστες και αλλο να καθαριζεις δρομους ετσι δεν ειναι;

Comment

• Originally posted by lambros-kefal View Post
              Κάτι είχε δεδομένων των συνθηκών...για σκι εννοώ...από κόσμο για καφέ πάρα πολύ...και έλκηθρα φυσικά...
              ’ργησα να πάω γιατί είχα την οικογένεια αλλά έστω και αργά κάτι βρήκα από απάτητα..Κρίμα για την καντάντια μας...δεν νομίζω να βγάλει άλλο Σ.Κ. το Χ.Κ.Μ. οπότε τι να το κάνει το ρατράκ...του χρόνου μπορεί να ξηλώσουνε και κανα αρκτούρο,,,την παράλλη κάι τα σνοουμομπίλ...αστα...μπλακ χιούμορ κανταντήσαμε...γελάνε και τα τσιμέντα...και ήταν τόσο όμορφα στο βουνό σήμερα...και οι απέναντι ομίχλη και αέρας δαιμονικός...γ@μο το κερατό μου μέσα...χάθηκε να το πάρει κανας Μπάκος-Καυμενάκης να λειτουργούν όλα στην πένα...αλλά θα τους ζητάγανε λεφτά σαν τον Παναρκαδικό ένα πράγμα που παίζει στην Δ εθνική ακόμα και ο Αστέρας πάει τσαμπιον λινγκ...
              ποιος Μπακος φιλε μου; σε πληροφορω οτι το 2009 καθησαν στο ιδιο τραπεζι ο υιος Μπακος με τον Κλαουδατο , τον ειχε καλεσει στο χ.κ. και μολις η συζητηση περιεστραφει γυρω απο το χ.κ. και για επενδυσεις μονο που δεν εφυγε τρεχοντας.

Comment

• Ανέβηκα και εγώ την Κυριακή και έκλαιγα τα 10 ευρώ με την περιφερειακή και το ανεμοσούρι να έχει πέσει πάνω.
                Το ρατρακ κλασικά έχει παρκάρει για τους γνωστούς λόγους και το χιονοδρομικό άδειο γενικά λίγος κόσμος. Το Σάββατο δεν είχε ψυχή ενώ την Κυριακή κάτι κουνιόταν .Απόλαυση τα απάτητα και χωρίς κίνηση ο Αετός γιατί ποιος να ανέβει πάνω να ψάχνει να βρει που είναι η περιφερειακή και που η χαράδρα.

Ευτυχώς κάναμε το τελευταίο σκι για φέτος καθώς από εδώ και πέρα μαρτιάτικος ήλιος δεν αφήνει περιθώρια στα πλατό του Μαινάλου και το χώμα πολύ γρήγορα θα κάνει την εμφάνιση του se baby lift και αρκτούρο. Αυτό είναι ένα ακόμα μειονέκτημα του χ/κ οτι λιώνει έυκολα σε κάποια σημεία το χιόνι ειδικά όταν έχει ρίξει οριακό χιόνι.

όσον αφορά τα μελλούμενα κλασικές ελληνικές καταστάσεις...ουδέν σχόλιον..γιατί πολύ απλά κούρασε το όλο θέμα.

Εύχομαι κάποτε να γίνει κάτι σωστό σε αυτό το χιονοδρομικό γιατί εγώ είδα αρκετό κόσμο από Αθήνα να έχει ανέβει την Κυριακή και όποιοι το καταλάβουν νωρίς και γίνει κάποτε σωστή δουλειά και διαχείρηση του χ/κ με σωστό marketing τότε όλα θα πάνε καλά και θα λειτουργεί μια υγιή επιχείρηση που θα δίνει προιόν αξιόπιστο στο πελάτη.

Έντονες διαμαρτυρίες βέβαια από πολύ κόσμο ακόμα και για τα 10 ευρώ ,άλλοι θέλανε να δώσουν μονο 5 ευρώ άλλοι 8 ευρώ. Βέβαια προφανώς και τζάμα να τα δίνανε τέτοια κατάσταση στις πάνω πίστες ήταν απλά τραγική για κάποιον που ήθελε να κάνει σε πατημένη πίστα σκι.

Εύχομαι η νέα χρονιά να είναι καλύτερη γιατί είναι κρίμα δείτε το βουνό πόσο ωραίο είναι και τι φυσικό τοπίο διαθέτει . Λίγα τέτοια ελατοδάση υπάρχουν στην Ελλάδα όπως επίσης και τέτοια βουνά!
                http://www.weather-in-greece.gr/
                http://www.weather-in-greece.gr/webcam/dionysos-live-weather-camera.html : Κάμερα Διονύσου
                http://dionysos-penteli.meteoclub.gr/ : Μετεωρολογικός σταθμός Διονύσου

Comment

• Originally posted by epika View Post
                  Προς αποκαταστασην της αληθειας για το εαν γινοταν συντηρηση στο ρατρακ ολα αυτα τα χρονια.Συντηρηση γινοταν καθε χρονο απο κατεβασμα ερπυστριας 2006,2007,2009 ,2010 και μουαγιε,αντλιες,λαδια,φιλτρα,αντιψυκτικα καθε χρονο εκτος απο ηλεκτρονικο ελενχο.
                  Αναλυτικα:
                  2005/6 χειριστες : φιλιππας και στρωτος , χρονια γεματη ΖΗΜΙΑ ΜΗΔΕΝ.
                  2006/7 χειριστης :λ.γραβανης με τεχνικο τον αποστολο και υπ. τον θ. μπαρκα .το βουνο δεν λειτουργεισε καθολου λογω μη χιονοπτωσεων (και ομως καποιοι ειχαν την απαιτηση χωρις να προσφερουν καθολου εργασια, να παρουν στο ακεραιο το ποσον γιατι μετρουσαν οι υπογραφες και μονο.εξου και τα ασφαλιστικα).
                  2007/8 χειριστης: γ. στρωτος συντηρηση γενικη απο Σακη, Νουλικας. λειτουργεισε για λιγο μεσα στις γιορτες και μετα προς τα τελη ιανουαριου αρχες φεβρουαριου για 15 ημερες και σταματησε γιατι εγειναν ασφαλιστικα απο τον Κ. Καρεζο σε ενοικιασεις και ρατρακ. ΖΗΜΕΙΑ ΚΑΜΙΑ.
                  2008/9 χειριστης:Δ.τσαπλαρης και μονον αυτος κ.[Mainalo] εγω προσλαμβανα το προσωπικο και εγω πληρωνα και δεν καταλαβαινω γιατι προσπαθεις να περασεις ανακριβειες και ψεματα. ο τσαπλαρης ερχοταν καθε παρασκευη μεσημερι και εφευγε κυριακη απογευμα παιρνοντας καθε φορα 500 ευρω.
                  το βουνο δουλευε σε καθημερινη βαση απο τις 25/12 το σαλε και 31/12 οι ενοικιασεις με πολλες καταγγελιες και μυνησεις, παρεμεινε ομως ανοιχτο και το πως το γνωριζω μονο εγω και ο συνχωρεμενος ο Αγγελος Κλαουδατος.μονο θα σας πω οτι το τελευταιο μου δικαστηριο απο τα 7 που ειχα στην πλατη μου εγινε τον ιουνιο του 2012. το βουνο εκλεισε στις 23/3 ΖΗΜΕΙΑ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ.
                  2009/10 χειριστης Γ. στρωτος. συντηρηση Σακης , Νουλικας. ανοιξε το σαλε 23/12 και 6/1 οι ενοικιασεις εκλεισε στις 25/3 στο διαστημα αυτο 18 ημερες το βουνο παρεμεινε κλειστο γιατι η αστυνομια ερχοταν πλεον πολυ συχνα ο χειριστης στο διαστημα αυτο κατεβηκε 4 σαββατοκυριακα και πατησε το βουνο.
                  επειδη ειχαμε κουραστει με το πηγαινε ελα της αστυνομιας και με τις πολλες μυνησεις χρησιμοποιησαμε καποιες γνωριμιες για να μαθουμε απο που γινοντουσαν οι καταγγελιες.η απαντηση ηταν απο του καρ..... ο καθενας ας υποθεσει οτι θελει. ΖΗΜΕΙΕΣ ΚΑΜΙΑ.
                  2010/11......ανοιξε το σαλε 25/12 και εως 30/1 λειτουργεισε 22 ημερες. πατηθηκε το πλατο 2 φορες για να κανουν τα παιδια του Ε.Ο.Σ. στις 31/1 ανεβηκαν οι κλητηρες για να κανουν την εξωση στην εταιρεια. << για την εξωση και την καταγραφη θα επανελθω για να μαθετε τι συνεβει και γιατι σημερα δεν ανηκουν στον ε.ο.ς. >> λοιπον το ρατρακ κυριοι ποτε δεν ειχε σοβαρες βλαβες και παντα ηταν σε καλη κατασταση.εαν ορισμενες φορες οι πιστες εμεναν απατητες ηταν μονο και μονο θεμα ελαστικων γιατι ποτε δεν μας ειχαν 2 λαστιχα για ρεζερβα. .το 2010 ενδιαφερθη να το αγορασει ο κ. Βαζαιος απο τα καλαβρυτα και ηρθε με τον τεχνικο να το ελενξει , απλα δεν τα βρηκαν στην τιμη , ημουν παρων......γνωριζεται, οτι προ ημερων ξαναεπανηλθε ο Βαζαιος με τους τεχνικους του τον αυστριακο και τον γαλλο για να το τσεκαρουν εαν ειναι ενταξει; καλυτερα να μην σας πω τι ειπωθηκε.. εφυγαν τρεχοντας . το μηχανημα κυριοι το διελυσαν περσι και φετος..εδω το κατεβασαν στου καρδαρα χωρις να το κοτσαρουν μια αποσταση 8000χιλμ. .κυριε alebpan εαν δεν φταινε οι χειριστες τοτε ποιος φταιει; και ποια ηταν η βλαβη που εβγαζε το μηχανημα καθε χρονο και δεν τη ξεραμε εμεις; εσυ ησουν επανω στο χ.κ. με καποια ιδιοτητα και γνωριζες; η μηπως ηταν ο Mainalo που σας παραπληροφορουσε; .ερωτηση: γνωριζεται κανενα χειριστη με χαρτια, γνωστη του αντικειμενου , να δεχτει να παταει το βουνο με 50 ευρω την καθε φορα; δεν νομιζω...
                  αλλο να πατας πιστες και αλλο να καθαριζεις δρομους ετσι δεν ειναι;
                  Όπα όπα... εδώ έχουμε αποκαλύψεις που καίνε ! συνέχισε epika είναι πολύ ενδιαφέροντα τα όσα καταθέτεις !

Εν τω μεταξύ εγώ μάλλον κοιμάμαι τον ύπνο του δικαίου ή να πρέπει να έχω χάσει πάρα πολλά επεισόδια.
                  www.exploremessinia.com

Comment

• Originally posted by Wipika View Post
                    Όπα όπα... εδώ έχουμε αποκαλύψεις που καίνε ! συνέχισε epika είναι πολύ ενδιαφέροντα τα όσα καταθέτεις !

Εν τω μεταξύ εγώ μάλλον κοιμάμαι τον ύπνο του δικαίου ή να πρέπει να έχω χάσει πάρα πολλά επεισόδια.
                    OΥΑΟ.....Μιλάμε με αυτά που λέει ο Epika...ντρέπομαι ακόμα περισσότερο που είμαι Αρκάς...αν ισχύουν φυσικά...αν και να βγάλει τέτοια σενάρια από το κεφάλι του το βλέπω πολύ δύσκολο....όσο για το περιβόητο ρατράκ...όντως πρέπει να έχουν ξεσκίσει μέχρι να το κατεβάσουν στον Καρδαρά που είναι παρκαρισμένο...’ρα για να συνοψίσουμε...αν και εφόσον λειτουργήσει το Χ.Κ.Μ. του χρόνου 1ον Θα θέλει ρατράκ..2ον θα θέλει χιόνι...3ον πρέπει να το πάρει μόνο κάποιος τρελός... ή λαμόγιο...
                    Οπότε οι πιθανότητες να δουλέψει κάπως αξιοπρεπές είναι από λίγες έως μηδαμινές...Κρίμα...
                    Epika περιμένουμε τη συνέχεια...έχει πολύ ενδιαφέρον....

Comment

συνέχισε epika είναι πολύ ενδιαφέροντα τα όσα καταθέτεις !
                      Πρόσεξε μόνο οτι λές να το τεκμηριώνεις και να το στηρίζεις αλλιώς κινδυνεύεις να εκτεθείς ανεπανόρθωτα...

Καλό θα ήταν να αποκαλύψεις και την ταυτότητα σου, αν θέλεις φυσικά, έτσι θα αποκτήσουν άλλη βαρύτητα όσα αναφέρεις !
                      www.exploremessinia.com

Comment

Πρόσεξε μόνο οτι λές να το τεκμηριώνεις και να το στηρίζεις αλλιώς κινδυνεύεις να εκτεθείς ανεπανόρθωτα...

Καλό θα ήταν να αποκαλύψεις και την ταυτότητα σου, αν θέλεις φυσικά, έτσι θα αποκτήσουν άλλη βαρύτητα όσα αναφέρεις !

Εσυ wipica έχεις το ρόλο του δικαστή εδώ?

Comment

• Originally posted by donnie View Post
                          Εσυ wipica έχεις το ρόλο του δικαστή εδώ?
                          ΝΑΙ !!!!!!!!!!!!!
                          www.exploremessinia.com

Comment

• Μια άσχετη ίσως ερώτηση¨Γιατί το Μαίναλο πρέπει σώνει και καλά να γίνει "μεγάλη" και ανταγωνιστική επιχείρηση? Μπορεί? Το Βίτσι πως μπορεί και μπορεί και το λειτουργεί ο Ορειβατικός της Καστοριάς ?

Comment

• Βράδυ Πέμπτης ξημερώματα Παρασκευής πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στο Μαίναλο!
                              http://www.weather-in-greece.gr/
                              http://www.weather-in-greece.gr/webcam/dionysos-live-weather-camera.html : Κάμερα Διονύσου
                              http://dionysos-penteli.meteoclub.gr/ : Μετεωρολογικός σταθμός Διονύσου

Comment

• Εαν τα μοντέλα πρόγνωσης και οι μετεωρολογοι επεληθευτουν ,για αλλη μια φορά ο Μαρτης θα δικαιολογησει το ΄΄Μαρτης γδάρτης ...΄΄

Comment

Working...
                                X