Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΚΑΙΡΟΦΙΛΩΝ- Σ. ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ (ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ) ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by SUMMERSNOW View Post
    μεσα και γω .κυριακη στις 13 η 20?και τα δυο με βολευουν
    Στις 20 ειναι δικοπο μαχαιρι..οποτε λεμε για 13.
    Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.

Comment

γιατι στις 20 δικοπο μαχαιρι ?κατι εχεις στο χιονομυαλο σου...

Comment

+1 για 13 Ιαν.
        Es ist sinnlos, sich ueber den Schnee vom letzten Winter aufzuregen........

Comment

μεσα κι εγω για 13...θα χουν τρεξει και αρκετα ραν μεχρι τοτε
          ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

κι εγω κι εγω για 13!

Comment

και γω μεσα ειμαι

Comment

13 κυριακη απογευμα? παει ο ΠΑΟΚ αλλα τεσπα 2 αυτια εχω αχαχαχα

Comment

Originally posted by GeorgeTsavd View Post
                  13 κυριακη απογευμα? παει ο ΠΑΟΚ αλλα τεσπα 2 αυτια εχω αχαχαχα
                  εγω μπορει και να προλαβω αναλογα την ωρα να παω προς καυταντζογλειο μερια...
                  ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

Εμενα θα με βολευει καλητερα στις 20 την αλλη κυριακη, αλλα αν η πλειοψηφια μπορει στις 13 τοτε παμε 13
                    ΝΟΤΙΑΔΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΧΙΟΝΟΚΤΟΝΟΙ!!!!

Comment

+1 για τις 13
                      AMBER ALERT!!!!Αγνοουνται 5-10 ποντοι στο μαρουσι...Αν τους εντοπισει κανεις ας τηλεφωνησει στο 100 στο 200 η στο χαμογελου του χαζου....
                      www.northmeteo.gr
                      Γνωστος και ως "ιερεας"

Comment

Κ γω μεσα για Κυριακή!

Comment

Καλή η Κυριακή απόγευμα αλλά προτείνετε μέρη(στις 20 αδύνατο γτ ο Καθαρό και άλλοι θα ειναι στο ελεος του χιονια )

Comment

Βγαλτε ολοκληρωμενο το προγραμμα και θα σας πω αν μπορω να ερθω και εγω!!!
                            Βιαζεται η επιστημη και το φορουμ απο τις υποκειμενικες αποψεις!!
                            http://e-meteolarissa.blogspot.gr/ Καιρικη ενημερωση Θεσσαλιας και οχι μονο.

Comment

Θα το ήθελα πολύ να έρθω και εγώ αλλά δυστυχώς αυτό το ΠΣΚ θα είμαι Αθήνα...
                              Ένθερμος Θεσσαλονικιός εγκλωβισμένος στην Αθήνα!!!:p
                              sigpic

Comment

Originally posted by Meteolarissa View Post
                                Βγαλτε ολοκληρωμενο το προγραμμα και θα σας πω αν μπορω να ερθω και εγω!!!
                                Πρωι Κυριακης 13/01 09.00πμ ξυπνας, φτιαχνεις καφε, βλεπεις το 00αρι, κοιτας τα ensembles, σου φτιαχνουν τη διαθεση.
                                Κανεις μια βολτα, επιστρεφεις, βλεπεις το 06αρι, σε πιανουν νευρα και απογοητευση και μετα απο λιγο σκεφτεσαι "Ενταξει 06αρι ειναι..ακυρο."
                                Ξεκινας για Θεσσαλονικη, καιρικες συνθηκες καλες με ηλιοφανεια και 0 στα 850.
                                Μεσημερι εισαι στην πολη και ξεκινας οινοποσια και φαγοποτι.
                                Στις 6μμ ειναι η συναντηση στην οποια ερχεσαι ηδη "τύφλα" τραγουδωντας το νεο ασμα "Polar Vortex and Shortwaves are ready to make my days".
                                Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.

Comment

Working...
                                X