Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΚΑΙΡΟΦΙΛΩΝ- Σ. ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ (ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ) ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Και εγω ειμαι μεσα οπου θελετε
    ΤΟ ΧΙΟΝΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ

Comment

Originally posted by steeve69 View Post
      Και που να τον εχουμε τον νου μας...αδελφε ημων εν Αγγλια..στους καφεδες η στα τσαγια......αμα δεν εχει μεζε και τσιπουρο και κρασι πως θα ζεσταθει η ατμοσφαιρα?

χαχαχαχαχαχαχα

Comment

Originally posted by meteolarissa View Post
        xμμ αρχιζω να ψηνομαι να ερθω και εγω απο Λαρισα...Σαβ/κο βεβαια παντα...θα το προσπαθησω...Απλα αν αποφασιστει να πειτε που και ποτε να κανουμε και μια σχετικη προετοιμασια...
        σιγουρα, θα υπαρξει συνενοηση δε θα παμε ετσι στα τυφλα, για να μπορεσουν να ερθουν ολοι οσοι θελουν :d
        ΝΟΤΙΑΔΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΧΙΟΝΟΚΤΟΝΟΙ!!!!

Comment

Originally posted by Meteolarissa View Post
          Xμμ αρχιζω να ψηνομαι να ερθω και εγω απο Λαρισα...Σαβ/κο βεβαια παντα...θα το προσπαθησω...Απλα αν αποφασιστει να πειτε που και ποτε να κανουμε και μια σχετικη προετοιμασια...
          προετοιμασια ε? πεταλουδες εχεις καθολου εκει? αν εχεις φερε θα φερω κ γω να ψησουμε ενα θεμα. δεν λενε για το φαινομενο της πεταλουδας στον καιρο?εχω μια μεθοδο.θα βαλουμε τις πεταλουδες να πετανε με καποιο τροπο ωστε σε 1-2 βδομαδες να ερθει μεγαλος χιονιας!! δεκτες ολες οι προσφορες. μελισσες τζιτζικια ακομα κ σκορους αν εχει κανεις

Comment

Ανεβαίνοντας προς κεραίες μέσα στο χωριό υπάχει και ένα ώραίο καφέ - μπαρ με πανοραμική θέα, ιδανικό για την περίσταση!!!
            Θεσσαλονικη μου.....ποτε δεν ειναι αργα!!

Comment

Καλημέρα σε όλα τα παιδιά! Μέσα κι εγώ από Βέροια όποτε γίνει...θα ρθω..!!:d...λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή;
              Μετεωρολογικός Σταθμός Μακροχωρίου:
              http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/
              Κάμερες Μακροχωρίου:
              http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/makrohori.jpg
              http://www.stravon.gr/makrochori/

Comment

Σακη που εισαι ?
                CRAZY FOR SNOW !!!

Comment

http://www.youtube.com/watch?v=53u-WLm9wVM

Καλο ε?????
                  mountain

Comment

21 αρχιζω εξεταστικη κανονιστε το οσο πιο γρηγορα μπορειτε για να ρθει και ο "ιερεας"
                    AMBER ALERT!!!!Αγνοουνται 5-10 ποντοι στο μαρουσι...Αν τους εντοπισει κανεις ας τηλεφωνησει στο 100 στο 200 η στο χαμογελου του χαζου....
                    www.northmeteo.gr
                    Γνωστος και ως "ιερεας"

Comment

και γω παιδια μεσα ειμαι.

Comment

o σακης δεν το εχει παρει χαμπαρι το θεμα ακομη?? σακηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη χαχαχαχα

Comment

Aντε κανονιστε το για την Κυριακη που μας ερχεται διοτι θα εχουμε και υλικο αφθονο για συζητηση καθως θα παραμενουν οι ελπιδες για κατι καλο προς το τελος του δευτερου 10ημερου του Γεναρη. Αν γινει πιο αργα η συναντηση μας βλεπω το πολυ-πολυ για βαρυ ελληνικο καφε και κλιμα μνημοσυνου..
                          Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.

Comment

επικοινωνησα μεσω μηνυματων με το σακη και μου ειπε χαρα του μεγαλη να βρεθουμε ολοι μαζι και κυριακη απογευμα που μπορει, ποιοι θελετε την επομενη κυριακη, ποιοι μπορουν βασικα?

Comment

Originally posted by Gary View Post
                              επικοινωνησα μεσω μηνυματων με το σακη και μου ειπε χαρα του μεγαλη να βρεθουμε ολοι μαζι και κυριακη απογευμα που μπορει, ποιοι θελετε την επομενη κυριακη, ποιοι μπορουν βασικα?
                              +1 εδω.
                              Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.

Comment

μεσα και γω .κυριακη στις 13 η 20?και τα δυο με βολευουν

Comment

Working...
                                X