Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ 7-8-9/01/13

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

γιωργο για την ευρυτερη περιοχη του θριασιου; προσωπικα πιστευω οτι κανει ως το ξημερωμα, πριν την αλλαγη του ανεμου και αν μπει ενα δυνατο ξεσπασμα.
    <<Υγιειαν τε γαρ τοις σωμασι παρασκευαζει και οραν και ακουειν μαλλον, γηρασκειν δε ηττον>>

Comment

Originally posted by Gdal View Post
      εχω ζησει ωραιους χιονιαδες στο Manchester μεταξυ 1997-2004...
      Καλα μωρε χιονιζει!!αλλα γενικα το κλιμα ειναι πολυ βαρυ για τα του οικου μας.

Comment

το ωραιο με τον επερχομ χιονιά Αττικης ειναι οτιδεν θα ειναι συνεχομενα φαινομενα αλλα οπως παντα σε τετοιες περιπτωσεις συμβαινει θα εχουμε εξαρσεις με μπασιματα και χιονοστουπα και υστερα παλι υφεση μεχρι το επομενο κυμα χιονιού. Αυτο θα γινεται συνεχεια ειδικα στα ΒΠ.
        Εμεις οι λοιποι θα κοιταμε την καμ. στη ΠΑΘΕ στο υψος Βαρυμπομπης, τη θρυλικη εκεινη καμερα, που σε καθε προσηνεμη κοιταμε, στα ξεσπασματα χιονοπτωσης που ελπιζουμε-ετε απο αυριο τα ξημρωματα και εν συνεχεια την τριτη βραδυ....
        "Στα κορφοβούνια είναι η πηγή κάθε φυλής καθάριας''

Comment

Originally posted by ORESIVIOS View Post
          το ωραιο με τον επερχομ χιονιά Αττικης ειναι οτιδεν θα ειναι συνεχομενα φαινομενα αλλα οπως παντα σε τετοιες περιπτωσεις συμβαινει θα εχουμε εξαρσεις με μπασιματα και χιονοστουπα και υστερα παλι υφεση μεχρι το επομενο κυμα χιονιού. Αυτο θα γινεται συνεχεια ειδικα στα ΒΠ.
          Εμεις οι λοιποι θα κοιταμε την καμ. στη ΠΑΘΕ στο υψος Βαρυμπομπης, τη θρυλικη εκεινη καμερα, που σε καθε προσηνεμη κοιταμε, στα ξεσπασματα χιονοπτωσης που ελπιζουμε-ετε απο αυριο τα ξημρωματα και εν συνεχεια την τριτη βραδυ....
          καταραμενη διρφυ.......

Comment

Originally posted by vainone View Post
            καταραμενη διρφυ.......
            tha υπαρχει ΣΑΣΠΕΝΣ ρε συ, αυτο εννοουσα, αλλα χαζευα το τζιφο στις 380 ωρες και ξεχασα να το πω. !!!!!! χαχα
            Μια θα αρχιζει μια θα σταματαει, αυτη ειναι η ομορφια του χιονιου, η προσμονη και η εκπληξη!
            "Στα κορφοβούνια είναι η πηγή κάθε φυλής καθάριας''

Comment

Καλησπερα παιδια!.. βλεπω οτι το -35 τελικα στα 500 δεν θα μας επισκεφτει! Αυτο το να μην εχω ιντερνετ με εφερε πισω στις εξελιξεις!.. να δουμε τι θα δουμε που απο οτι φαινεται εδω στου Ζωγραφου στα 200 μετρα ειμαι σε οριακο επιπεδο χιονοστρωσης!
              sigpic

Comment

Originally posted by chemical23 View Post
                Καλησπερα παιδια!.. βλεπω οτι το -35 τελικα στα 500 δεν θα μας επισκεφτει! Αυτο το να μην εχω ιντερνετ με εφερε πισω στις εξελιξεις!.. να δουμε τι θα δουμε που απο οτι φαινεται εδω στου Ζωγραφου στα 200 μετρα ειμαι σε οριακο επιπεδο χιονοστρωσης!
                ποιο -35...εδω σε καποια φαση δεν ηταν ουτε -28!!!! και καλα ειμαστε...προφανως θα μπορουσαμε και καλυτερα..

Comment

Originally posted by vainone View Post
                  ποιο -35...εδω σε καποια φαση δεν ηταν ουτε -28!!!! και καλα ειμαστε...προφανως θα μπορουσαμε και καλυτερα..
                  Τελικα τι κλειδωνει πριν το τελος αραγε;;... το nowcast ειναι κοντα
                  sigpic

Comment

Working...
                  X