Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ 7-8-9/01/13

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Παμε να γυρισουμε τη χιονομηχανη στο 2008;

http://weatherparty.blogspot.gr/
    Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Originally posted by GEORGE SNOWMAN View Post
      φιλε gdal χαβαλε κανει προφανως ο Χλεμπονιαρης......να στε καλα παιδια και.....
      ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.............ΧΙΟΝΑΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ....ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ,ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ......εδω ανεβαζαμε ολοκληρα κατεβατα για το αν θα ριξει 15 χιλιοστα βροχης στην Αθηνα αλλες φορες...
      εγω δεν εχω να προσθεσω κατι.τα εγραψες ολοκληρωμενα και πολυ ακριβη με βαση τα μοντελα.συμφωνω 100%.αντε ολα να πανε καλα!!!

Comment

Kαλησπέρα σας.. Βάζω εδώ μια πρόχειρη εκτίμηση του Δημητρη ( frozed2) για τον επερχομενο χιονια , μιας και το παιδι λειπει εκτος Αθηνων και μου την εστειλε μεσω κινητου , παραγγελνοντας μου να την ανεβασω σε σχετικο θεμα :

Θα δωσω πρόχειρα την εκτίμηση μου για Αττικημιας και λειπω εκτός Αθηνας κ δεν.εχω πλ χρονο ουτε υπολογιστή...
        Θεωρω ότι μεσα στη νυχτα της Δευτέρας προς Τριτη το κέντρο θα δυσκολευτεί να το γυρίσει σε χιονι...αυτο το γεγονός το υπολογιζω να γίνεται μεχρι τις 5 το ξημερωμα όπου απο κει και επειτα θα έχουμε χιονόπτωση σε ολο το νομο ( συνθήκες χιονόπτωσης)..
        Απο κει και πέρα το διαστημα 7-9 θα είναι δυνατό με κυματα πυκνής χιονόπτωσης που κοντα στα τοξα θα είναι πιο συνεχεις ενω απο ανατολικο Περιστέρι και Δυτικα του Ευαγγελισμου θα ειναι κατα βαση πιο αραιες... Πασπαλες σε πολλες περιοχες σε χαμηλα υψομετρα στα ορια των δυο τοξων και μεσα σε αυτα οριακή χιονοστρωση... Βορειο λεκανοπέδιο 5-10 ποντους και υπερβορεια προάστεια πανω απο 10... Νοτια Αττικη χιονοπτωση ενω σε κυμματα του δυτικού τόξου μπορει να πασπαλισει επιφάνειες και στον Πειραιά... Τριτη μεσημερι σπασιμο του καιρο, ανοιγματα πολλα προς το απόγευμα και μετα και μόνο ορεογραφικος υετος πανω απο Κηφισιά και Θρακομακεδόνες δυτικοτερα αντιστοιχα....Το βράδυ προς ξημερωμα Τεταρτης νεα εξαρση που στα ΒΠ ίσως δώσει εκ νεου πασπαλα στο μισολιωμενο χιονι του πρωινού της Τρίτης! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους!!

eviaweather.gr

1983..2013??

Comment

Θα ανεβασω και γω εκτιμηση μεσα στο υπολοιπο της σημερινης μερας
          eviaweather.gr

1983..2013??

Comment

Originally posted by giorgospel View Post
            Kαλησπέρα σας.. Βάζω εδώ μια πρόχειρη εκτίμηση του Δημητρη ( frozed2) για τον επερχομενο χιονια , μιας και το παιδι λειπει εκτος Αθηνων και μου την εστειλε μεσω κινητου , παραγγελνοντας μου να την ανεβασω σε σχετικο θεμα :

Θα δωσω πρόχειρα την εκτίμηση μου για Αττικημιας και λειπω εκτός Αθηνας κ δεν.εχω πλ χρονο ουτε υπολογιστή...
            Θεωρω ότι μεσα στη νυχτα της Δευτέρας προς Τριτη το κέντρο θα δυσκολευτεί να το γυρίσει σε χιονι...αυτο το γεγονός το υπολογιζω να γίνεται μεχρι τις 5 το ξημερωμα όπου απο κει και επειτα θα έχουμε χιονόπτωση σε ολο το νομο ( συνθήκες χιονόπτωσης)..
            Απο κει και πέρα το διαστημα 7-9 θα είναι δυνατό με κυματα πυκνής χιονόπτωσης που κοντα στα τοξα θα είναι πιο συνεχεις ενω απο ανατολικο Περιστέρι και Δυτικα του Ευαγγελισμου θα ειναι κατα βαση πιο αραιες... Πασπαλες σε πολλες περιοχες σε χαμηλα υψομετρα στα ορια των δυο τοξων και μεσα σε αυτα οριακή χιονοστρωση... Βορειο λεκανοπέδιο 5-10 ποντους και υπερβορεια προάστεια πανω απο 10... Νοτια Αττικη χιονοπτωση ενω σε κυμματα του δυτικού τόξου μπορει να πασπαλισει επιφάνειες και στον Πειραιά... Τριτη μεσημερι σπασιμο του καιρο, ανοιγματα πολλα προς το απόγευμα και μετα και μόνο ορεογραφικος υετος πανω απο Κηφισιά και Θρακομακεδόνες δυτικοτερα αντιστοιχα....Το βράδυ προς ξημερωμα Τεταρτης νεα εξαρση που στα ΒΠ ίσως δώσει εκ νεου πασπαλα στο μισολιωμενο χιονι του πρωινού της Τρίτης! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους!!

ωραιος ο Μητσος....γραψε κι εσυ την δικη σου ρε Γιωργο...
            ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

Να γραψω κι εγω τη δικη μου;

Comment

Originally posted by Χλεμπονιαρης View Post
                Να γραψω κι εγω τη δικη μου;
                Όχι όχιιιιιιι

Comment

Καλα.Δε τη γραφω.Θα περιμενω μια ακομα μερα.

Comment

Καλα.Δε τη γραφω.Θα περιμενω μια ακομα μερα.
                    αυτο ειναι το πιο σοφο! Αμα την γραψεις εκ των υστερων δεν νομιζω να πεσεις εξω με τιποτα.... χαχαχα
                    what else is there..?

Comment

Originally posted by snowzz View Post
                      αυτο ειναι το πιο σοφο! Αμα την γραψεις εκ των υστερων δεν νομιζω να πεσεις εξω με τιποτα.... χαχαχα

Την εχω ηδη ετοιμη.Σε βιντεακι.Αρα δεν θα ειναι εκ των υστερων.

Comment

ωχ...κατι κακο ετοιμαζει ο Χλεμπ..
                        carpe diem - αδραξε την ημερα

If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants

Comment

ανοιξα αυτο το ποστ για να μπουν εδω οι εκτιμησεις ολων.....αλλα απ'οτι βλεπω ο καθενας θελει το χωρο του....
                          ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

Καλη επιτυχια γιωργο!!

Comment

Την εχω ηδη ετοιμη.Σε βιντεακι.Αρα δεν θα ειναι εκ των υστερων.
                              Ωπα την μυριζει την φολα που θα φαμε απο τον λονδινο που ειναι ο γιατρος.

Comment

Originally posted by Spartan View Post
                                Καλη επιτυχια γιωργο!!
                                εγω αντιθετα ευχομαι να πεσει εξω η ''εκτιμηση'' και να παρουμε περισσοτερα Σπυρετο.....το ευρωπαικο που βγαινει τωρα ειναι σαφως καλυτερο απο τον αμερικανο....
                                αναμενω προβλεψη απο γιωργοσπελ.....
                                ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

Working...
                                X