Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΠΡΟΣ ΜΟderators

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Το Moderator group στοχοποιειται απο τον εκκινητη του θεματος αυτου επειδη ειναι υποτιθεται διχασμενο σε βορειο και νοτιο; Αυτα ειναι απαραδεκτα πραγματα και δεν θα γινουν ανεκτα σε καμια περιπτωση. Οσο καυστικη κι αν ηταν η κριτικη, δεν παυει να ειναι κριτικη επι της προγνωσης και οχι επι του ατομου που την εκανε. Εκει ειναι και η ειδοποιος διαφορα. Εγω εχω δεχτει πολυ χειροτερες κριτικες, τι θα επρεπε να κανω δηλαδη; Οι κανονες ειναι συγκεκριμενοι. Απαγορευονται οι προσωπικες διενεξεις και προσβολες οχι η κριτικη επι μιας προγνωσης.

Comment

Originally posted by storm View Post

Δεν πρέπει να ηρεμήσουμε λίγο; Τι λέτε;
      Παράλληλα, προσέξετε τη γραφή σας ορισμένοι διότι ακραίες εκφράσεις στα όρια της χυδαιολογίας, δε θα γίνουν ανεκτά απ'το moderator group...
      Τελευταία προειδοποίηση!

τελευταια προειδοποιηση για ποιο πραγμα? τι το κρατατε το θεμα αφου μονο τσακωμους φερνει? κ τι νοημα εχει το θεμα στην σελιδα του καιρου? βαλτε το στα ασχετα να τελειωνουμε.
      θα παω να φαω σε λιγο. να ανοιξω κ γω ενα θεμα να σας ενημερωσω να βγαλει ο καθενας τα απωθημενα του?

Comment

Η ολη συζητηση απο την πλευρα μου ληγει εδω μιας και δεν υπαρχει καμια γραμμη επικοινωνιας.. Δε θα μπω στη διαδικασια να επαναλαβω , στις σελιδες 1,2,3,4 του επιμαχου θεματος ειναι σαφεστατο και ξεκαθαρο αν μιλαμε για κριτικη προγνωσης .. Η ειρωνια ειναι ισοδυναμη της υβρεως. Γεια σας..
        eviaweather.gr

1983..2013??

Comment

Originally posted by GeorgeTsavd View Post
          τελευταια προειδοποιηση για ποιο πραγμα? τι το κρατατε το θεμα αφου μονο τσακωμους φερνει? κ τι νοημα εχει το θεμα στην σελιδα του καιρου? βαλτε το στα ασχετα να τελειωνουμε.
          θα παω να φαω σε λιγο. να ανοιξω κ γω ενα θεμα να σας ενημερωσω να βγαλει ο καθενας τα απωθημενα του?
          Γιώργο μου, το τι θα πράξουμε αφορά το mod group. Απ'την άλλη, δόθηκε απλά, η ευκαιρία να "ακουστούν" κάποιες απόψεις με την ελπίδα μιας υγιούς παράθεσης γνωμών (έστω και με μικρές πιθανότητες επιτυχίας...!).

Comment

Originally posted by giorgospel View Post
            Η ολη συζητηση απο την πλευρα μου ληγει εδω μιας και δεν υπαρχει καμια γραμμη επικοινωνιας.. Δε θα μπω στη διαδικασια να επαναλαβω , στις σελιδες 1,2,3,4 του επιμαχου θεματος ειναι σαφεστατο και ξεκαθαρο αν μιλαμε για κριτικη προγνωσης .. Η ειρωνια ειναι ισοδυναμη της υβρεως. Γεια σας..
            Αυτο θα το κρινει το Mod group που ειναι αντικειμενικο και οχι οι εμπλεκομενοι. Το αν περναει τα ορια των κανονισμων ή οχι θα το κρινει η ομαδα των συντονιστων.

Comment

Originally posted by storm View Post
              Γιώργο μου, το τι θα πράξουμε αφορά το mod group. Απ'την άλλη, δόθηκε απλά, η ευκαιρία να "ακουστούν" κάποιες απόψεις με την ελπίδα μιας υγιούς παράθεσης γνωμών (έστω και με μικρές πιθανότητες επιτυχίας...!).
              νταξει καντε οτι θελετε απλα νομιζα ακολουθουνται καποιοι κανονες. κ ο βασικος ειναι οτι συζηταμε για τον καιρο κ οχι για ξεκατινιασματα θα εχει ενδιαφερον κ η αποψη των ασχετων που μπαινουν σπανια ή πρωτη φορα κ βλεπουν φατσα καρτα στην σελιδα του καιρου αυτο το θεμα. ωραια αποψη θα σχηματισουν για το φορουμ νομιζω

Comment

εμενα δεν με ενοχλει η συζητηση πανω σε μια εκτιμηση με ενοχλει ομως να κλειδωνουν το θεμα επειδη 1 ,2,3,η 4, το πηγαν αλλου.τα θεματα δεν πρεπει να κλειδωνουν,πρεπει να σταματανε αυτους που τα κανουν .δεν ειπαμε να τους εκτελεσουν!!!τροποι υπαρχουν.
                καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View Post
                  εμενα δεν με ενοχλει η συζητηση πανω σε μια εκτιμηση με ενοχλει ομως να κλειδωνουν το θεμα επειδη 1 ,2,3,η 4, το πηγαν αλλου.τα θεματα δεν πρεπει να κλειδωνουν,πρεπει να σταματανε αυτους που τα κανουν .δεν ειπαμε να τους εκτελεσουν!!!τροποι υπαρχουν.
                  Απλά Γιάννη αποσαφινήστηκε αν δεν κάνω λάθος(από τον Μορφέα νωρίτερα) στην συγκεκριμένη σημερινή περίπτωση ο λόγος που κλειδώθηκε για λίγο...ώστε να μην συνεχιστεί και γίνει κάτι χειρότερο αργότερα...
                  πρόλαβε δηλαδή το "κακό"...να μην συνεχιστεί....
                  Μετεωρολογικός Σταθμός Μακροχωρίου:
                  http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/
                  Κάμερες Μακροχωρίου:
                  http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/makrohori.jpg
                  http://www.stravon.gr/makrochori/

Comment

θα συμφωνησω με τα χιλια με τον χλεμπουρα!!!!!ειπε τα πραγματα με το ονομα τους!!!!!μας αρεσει δεν μας αρεσει ,αυτη ειναι η αληθεια.

Comment

Originally posted by GeorgeTsavd View Post
                      νταξει καντε οτι θελετε απλα νομιζα ακολουθουνται καποιοι κανονες. κ ο βασικος ειναι οτι συζηταμε για τον καιρο κ οχι για ξεκατινιασματα θα εχει ενδιαφερον κ η αποψη των ασχετων που μπαινουν σπανια ή πρωτη φορα κ βλεπουν φατσα καρτα στην σελιδα του καιρου αυτο το θεμα. ωραια αποψη θα σχηματισουν για το φορουμ νομιζω
                      το θεμα γιωργο καλως ειναι εδω .ειναι θεμιτο να ακουστουν πολλων οι γνωμες η ακομα και παραπονα .
                      καποια στιγμη πρεπει να ειπωθουν και αυτα ,για να γινει καλυτερο το φορουμ

Comment

Originally posted by Χλεμπονιαρης View Post
                        Εγω παλι βαρεθηκα να διαβαζω εκτιμησεις απο διακοσια ατομα που θελουν ολοι να γινουν μετεωρολογοι και να ανοιγουν ολοι διακοσια θεματα για να πει ο καθενας την δικη του εκτιμηση.

Μετεωρολογος ειναι ο Ζιακο,και η ΕΜΥ.Οι υπολοιποι ολοι ειστε απλα σκονες.Κι απευθυνομαι σε ολους.Βορειους και νοτιους.Βαρεθηκα καθε δυο μερες να βγαινει καινουργιο θεμα απο καθε λογης επιδοξο μετεωρολογο,με τυμπανοκρουσιες και δηθεν σοβαρη επιστημονικοφερνουσα γλωσσα.Απλα γελαω,κι ουτε τα διαβαζω φυσικα.
                        Γι αυτο και προτεινα το φορουμ να σας μαντρωσει ολους σε ενα θεμα,(να υπαρχει ενα μονο θεμα για καθε λογης ερασιτεχνικες προγνωσεις) για να μη βγαινετε και χτυπωντας τυμπανα να αναγγελετε με περισση υπερηφανεια την εκτιμηση σας για το καημενο το ποπολο που καταδεχεται και σας διαβαζει.Κι ολα αυτα με ποια ταμπελα.Την ταμπελα του προγνωστη!!
                        Οποιος θελει βαφτιζεται προγνωστης.Δινουν πουθενα πτυχια προγνωστη.Αμα δινουν να πανε να παρουν οσοι ενδιαφερονται.

Καθε δυο μερες καποιος απο σας ανοιγει θεμα.Και μαλιστα με εκνευριζει ακομα πιο πολυ οταν απαντουν μερικοι απο κατω:"ευχαριστουμε πολυ master!!".Καλοσυνη σας.Ποιον ευχαριστειτε ηθελα να ξερα!Τι ειναι αυτος που ευχαριστειτε και τον παιρνετε και στα σοβαρα.
                        Να γραψει ο Ζιακο να πω ναι.Μιλησε ενα σοβαρο ατομο.Οχι ο καθε τυχαιος.

Σας ευχαριστουμε πολυ που καραδεχτηκατε να βαλετε την εκτιμηση σας.

Μη τρελαθουμε τελειως.Εχουν ξεπηδησει 700 προγνωστες και ο καθενας διεκδικει μεριδιο στη δοξα.Προσπαθουν να μεγαλωνει σε σελιδες το θεμα τους (κι ας μην το παραδεχονται),θελουν να γινεται συζητηση πανω στη δικια τους προγνωση κι οχι στη προγνωση των αλλων,κανουν προγνωσεις ρισκαρωντας με σκοπο να πεσουν μεσα ωστε να βγουν μετα ως θεοι και να λατρευτουν απ το λαο τους κτλ.
                        Moderator Group: Απαγορεύονται οι χαρακτηρισμοί...
                        Χλεμπονιάρη διακρίνω ρε φίλε έναν αρνητισμό στα λεγόμενά σου. Απαξιώνεις όσα παιδιά προσπαθούν να κάνουν μια πρόγνωση αφιερώνοντας χρόνο, αποκαλώντας τους σκόνες, ενώ μερικοί μπορεί ακόμα και να σπουδάζουν πάνω στο αντικείμενο. Λες ότι διεκδικούν μερίδιο στη δόξα και άλλα τέτοια και εγώ σου λέω ότι μπορεί να ισχύει αυτό σε άλλους σε μικρό βαθμό, σε άλλους σε μεγαλύτερο ή και καθόλου, αλλά γιατί μένεις σε αυτό και δεν βλέπεις ότι κάνουν αξιόλογες αναλύσεις που τις διαβάζουν πολλά παιδιά από το forum; Και μάλιστα πολύ από εμάς έχουμε βελτιώσει τις γνώσεις μας και έχουμε λύσει και απορίες. Στο φινάλε άνθρωποι είμαστε και έχουμε πάθη, μπορεί κάποια στιγμή σε αυτά που γράφουμε να υπάρχει λίγο υπερηφάνεια ή φιλαρέσκεια. Εσύ σε όσα έχεις γράψει κατά καιρούς ή στα θέματα που έχεις ανοίξει είσαι πάντα ανιδιοτελής ως προς τις προθέσεις σου; Και στο φινάλε δεν ξέρεις ότι όταν υπάρχει ανταγωνισμός, υγιής βέβαια, υπάρχει και βελτίωση; Να υποθέσω τέλος ότι εσύ όταν θες να μάθεις για τον καιρό δεν παίρνεις στα σοβαρά καμία ανάλυση που γίνεται στο forum, ούτε ανθρώπους που δεν έχουν πτυχίο πάνω στο αντικείμενο, π.χ. Σάκης, αλλά εμπιστεύεσαι μόνο την Ε.Μ.Υ. και τον κύριο Ζιακόπουλο.
                        sigpic

Comment

Και να κλειδωθούν θέματα έπρεπε και να κλειδωθούν μερικοί λογαριασμοί προς γνώση και συμμόρφωση...Ούτε από κακία το λέω, ούτε από τίποτα άλλο...όμως κάποιοι πρέπει να μάθουν και να μιλάνε και να μην το παίζουν ειδικοί και με διάθεση αυτοπροβολής, αλλά και να σέβονται τους κανόνες αυτού του φόρουμ...
                          Συμφωνώ σχεδόν απόλυτα με το γιατρό!!!

http://weatherparty.blogspot.gr/
                          Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Τοοοσαα χρόνια τα ίδια κ τα ίδια... Στο forum αυτο υπάρχουν κάποιοι κανονες οποίος δεν τους σέβεται είναι απλό παρατήρηση για αρχή κ μετα μπαναρισμα ΤΕΛΟΣ.επισης συμφωνώ με χλεμπ να μην ανοίγονται 500 θέματα... Ελεος πια... ’ντε να δούμε ποτε θα αλλάξουμε...
                            sigpic

ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!!!!

Comment

Νομίζω ότι το θέμα με τα τόπικ εξαντλήθηκε στο φουλ... Θα ληφθεί απόφαση άμεσα λοιπόν!

Όσον αφορά τις κριτικές, ναι, δεκτές, ναι, καυστικές (δάσκαλος ο χλεμπ..χεχε), αλλά σε καμία των περιπτώσεων ειρωνικές!

Αυτά τα λίγα από εμένα... Και ελπίζουμε να ακούσουμε και εμείς οι ταλαίπωροι οι mod κάποια στιγμή
                              και καμιά καλή κουβέντα. Ακόμα και οι βουλευτές ακούνε δηλαδή... χαχα!
                              Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
                              Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

Originally posted by Morpheas View Post
                                Νομίζω ότι το θέμα με τα τόπικ εξαντλήθηκε στο φουλ... Θα ληφθεί απόφαση άμεσα λοιπόν!

Όσον αφορά τις κριτικές, ναι, δεκτές, ναι, καυστικές (δάσκαλος ο χλεμπ..χεχε), αλλά σε καμία των περιπτώσεων ειρωνικές!

Αυτά τα λίγα από εμένα... Και ελπίζουμε να ακούσουμε και εμείς οι ταλαίπωροι οι mod κάποια στιγμή
                                και καμιά καλή κουβέντα. Ακόμα και οι βουλευτές ακούνε δηλαδή... χαχα!
                                Τι περίμενες... Αφού έχετε κάποιας μορφής εξουσία, είστε σαν τους πολιτικούς... και ανάλογα με τα 'συμφέροντά΄του ο καθένας άλλοτε σας βρίζει και άλλοτε σας χειροκροτάει...χαχαχα
                                Για μένα πάντως είστε μια χαρά...
                                DON'T FEED THE TROLLS

Comment

Working...
                                X