Καλησπερα.. Ειναι το τριτο θεμα μου που κλειδωνετε στο φορουμ , για λογους που ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω... Εκανα μια εκτιμηση για την οποια εφαγα παρα πολλες ωρες για να την κανω και το μονο που δεχτηκα ηταν κακοπροαιρετη κριτικη εξ αρχης...τα γραπτα εχουν μεινει , οπως και οι ειρωνιες απο συγκεκριμενο μελος στο εν λογω θεμα οι οποιες μαλιστα εγιναν και με δοσεις !! Και ως εκ θαυματος η δευτερη δοση ξεκινησε οταν τα προγνωστικαστοιχεια αρχισαν να γερνουν προς την πλευρα της εκτιμησης μου... Παρ ολα αυτα το θεμα κλειδωθηκε οταν αντεδρασα εγω... Θελετε να το επαναλαβω αυτο που ειπα λοιπον?> Θα το επαναλαβω κανοντας το πιο κατανοητο.. Δε προκειται να ξαναγραψω αναλυση εδω μεσα γιατι δεν αξιζετε τον κοπο και τον χρονο μου... Αν μη τι αλλο απαιτω να με αντιμετωπιζουν με σεβασμο και η οποιαδηποτε κριτικη να ειναι καλοπροαιρετη και με ευγενικο τροπο δοσμενη... Αυτο που εγινε τωρα ηταν το εντελως αντιθετο και κανεις δε παρενεβη.. ως εκ τουτου παροτι εκτιμω παρα πολλα ατομα απο το φορουμ αυτο, υπαρχουν πολλα αλλα εκ των οποιων και οι διαχειριστες εδω απο τη βορεια ελλαδα , τους οποιους βλεπω με σκεπτικισμο για την απαθη σταση τους και την επιλεκτικη θεωρηση των πραγματων.. Ως εκ τουτου εχω σχηματισει κακη αποψη για αυτην την κατηγορια του φορουμ και αυτο ειναι δικαιωμα μου ... Ηδη εχουν βγει παραεξω αυτα που εχουν γραφτει και ΟΧΙ απο εμενα... ηδη συζητιεται η απαραδεκτη σταση ορισμενων και το φορουμ δυσφημειται απο τα ατομα αυτα που προβαινουν σε αυτες τις συμπεριφορες... Συνεπως, δε θα δυσφημισω κανενα φορουμ οπως ειπα αρχικα αλλα θα εχω αυτην την κακη αποψη για μεριδα αυτων που ειναι εδω μεσα και φυσικα θα τη λεω...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΠΡΟΣ ΜΟderators
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
θα πω και γω την γνωμη μου ....κακως κλειδωθηκε το θεμα του γιωργου .δεν καταλαβα τον λογο .λεχτηκαν καποια πραγματα ,αλλα σε κοσμια πλαισαι τα πιο πολλα .εστω και λιγο ειρωνικα η εριστικα μερικα ,και πανω που ειχε τελειωσει το θεμα ,κλειδωθηκε ...
δεν μου αρεσει να κανω κριτικη σε διαχειριστες ,(αλλωστε και γω ειμαι διαχειριστης καπου αλλου με 15.000 μελη .)
αν τα σχολια ηταν καπως και δεν ηταν πρεπον ,πολυ απλα θα μπορουσατε να τα σβηνατε .αφου ενημερωνατε αυτους που τα εγραψαν(εγραψα και γω)και πολυ απλα αν συνεχιζε καποιος ,τον αποβαλατε .
Comment
-
τα υπολοιπ που γραφεις γιωργο τα αφηνω ασχολιαστα ,αλλωστε στα πιο πολλα σε απαντησα .
μονο κατι για τον σεβασμο .ο σεβασμος κερδιζεται .κερδιζεται με την συμπεροφορα μας .με το ποσο σεβομαστε και μεις τον αλλον .και με το ποσο βαζουμε ορια απο μονοι μας .
δεν το λεω προσωπικα σε σενα ,αλλα σε ολους .η μαλλον πιο σωστα ,για ολους μας
αυτα απο μενα ,δεν θα σχολιασω αλλο σε αυτο το θεμα ,μη κατηγορηθω και για εμφυλιο ....απο ενα φιλο ....πλακα κανω 1979 μη τσιμπησεις ...
Comment
-
Ποτε σεβαστηκαν οι μοντς τα θεματα για να το κανουν και τωρα? Χρονια τωρα καταφευγουν στην ευκολη λυση οταν κατι ξεφευγει, ποστ επρεπε να διαγραφουν και οχι να κλειδωνουν αξιολογα θεματα, μ΄αυτο τον τροπο θα αρχισουν παλι να φευγουν παιδια που κανουν αξιολογες εκτιμησεις. Απο μονοι τους κανουν δυσφημιση στο σαιτ με το να "κλειδωνουν" προγνωστες.
Comment
-
Originally posted by Ambient View PostΠοτε σεβαστηκαν οι μοντς τα θεματα για να το κανουν και τωρα? Χρονια τωρα καταφευγουν στην ευκολη λυση οταν κατι ξεφευγει, ποστ επρεπε να διαγραφουν και οχι να κλειδωνουν αξιολογα θεματα, μ΄αυτο τον τροπο θα αρχισουν παλι να φευγουν παιδια που κανουν αξιολογες εκτιμησεις. Απο μονοι τους κανουν δυσφημιση στο σαιτ με το να "κλειδωνουν" προγνωστες.
Τωρα και συ το παρατραβας η δεχεσαι τους ορους του παιχνιδιου και παιζεισ η δεν παιζεισ καθολου.Αυτα που λες ειναι μομφη για τους mod και απλοι εκβιασμοι.Οι μοντ δεν ειναι τυχαιοι, αν θελουν θα το επαναφερουν το θεμα ,αν οχι θα το αφησουν ως εχει ειναι δικο τους θεμα.
Δεν μπορεις να προσβαλεις στο απυροβλητο τισ βασικες αρχες του snow report τουλαχιστον οχι οσο ειμαι εγω.
Ζητα συγγνωμη για τα παραπανω και οσα υπονοεις πισω απο αυτα και το θεμα ληγειmountain
Comment
-
Δεν παρατραβάει τίποτα!Έχει απόλυτο δίκιο...πάντα έχουν την εύκολη λύση,το κλείδωμα!Originally posted by mountain View PostΤωρα και συ το παρατραβας η δεχεσαι τους ορους του παιχνιδιου και παιζεισ η δεν παιζεισ καθολου.Αυτα που λες ειναι μομφη για τους mod και απλοι εκβιασμοι.Οι μοντ δεν ειναι τυχαιοι, αν θελουν θα το επαναφερουν το θεμα ,αν οχι θα το αφησουν ως εχει ειναι δικο τους θεμα.
Δεν μπορεις να προσβαλεις στο απυροβλητο τισ βασικες αρχες του snow report τουλαχιστον οχι οσο ειμαι εγω.
Ζητα συγγνωμη για τα παραπανω και οσα υπονοεις πισω απο αυτα και το θεμα ληγει2008......Νίκος
Comment
-
Δεν ειναι καμια μομφη ουτε προσβολη για κανεναν. Απλα θα μπορουσαν να καταφευγουν σε αλλου ειδους ενεργειες πριν κλειδωσουν ενα θεμα.
Οι ιδιοι δε σεβονται τις προγνωσεις καποιων οι οποιοι εναποθετουν ωρες απο το χρονο τους προκειμενου να ενημερωνομαστε εμεις (τα μελη) και οι επισκεπτες του snowreport. Ας ζητησουν πρωτα αυτοι συγνωμη και μετα με τη σειρα μου θα το κανω κι εγω.
Comment
-
Originally posted by Ambient View PostΔεν ειναι καμια μομφη ουτε προσβολη για κανεναν. Απλα θα μπορουσαν να καταφευγουν σε αλλου ειδους ενεργειες πριν κλειδωσουν ενα θεμα.
Οι ιδιοι δε σεβονται τις προγνωσεις καποιων οι οποιοι εναποθετουν ωρες απο το χρονο τους προκειμενου να ενημερωνομαστε εμεις (τα μελη) και οι επισκεπτες του snowreport. Ας ζητησουν πρωτα αυτοι συγνωμη και μετα με τη σειρα μου θα το κανω κι εγω.
Κριμα δεν καταλαβες τιποτα απο οτι ειπα και εισαι και παλιος.Οκ αποψη σου.mountain
Comment
-
Μια ερωτηση ''κρισεως''!!! Βλεποντας κι αυτο το γεγονος αναρωτιεμαι αν ειδατε μηνυμα του Σακη μετα την αναδειξει του τρεξιματος του SAM και τα σχολια που ακολουθησαν??!! Επισης, μου εχει λειψει και ο doymas ?? Οπως παλιοτερα καποιοι αλλοι...δεν ξερω...παντα ο γραπτος λογος μπορουσε να φερει ''παρεξηγησεις'' το θεμα ειναι εμεις τι κανουμε μεταξυ μας. Σ'ενα φορουμ που γουσταρουμε ειμαστε κι οχι σε 'πολεμο'!!ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ \ΚΑΚΟ\ ΜΑΣ ΚΑΙΡΟ
Comment
-
Originally posted by antinod View PostΜια ερωτηση ''κρισεως''!!! Βλεποντας κι αυτο το γεγονος αναρωτιεμαι αν ειδατε μηνυμα του Σακη μετα την αναδειξει του τρεξιματος του SAM και τα σχολια που ακολουθησαν??!! Επισης, μου εχει λειψει και ο doymas ?? Οπως παλιοτερα καποιοι αλλοι...δεν ξερω...παντα ο γραπτος λογος μπορουσε να φερει ''παρεξηγησεις'' το θεμα ειναι εμεις τι κανουμε μεταξυ μας. Σ'ενα φορουμ που γουσταρουμε ειμαστε κι οχι σε 'πολεμο'!!
+1. Συμφωνω απολυτα μαζι σουmountain
Comment
-
Αν θέλετε να τα βάλετε με κάποιον, βάλτε τα μαζί μου.
Το θέμα του Γιώργου κλειδώθηκε προσωρινά γιατί δεν είχα το χρόνο εκείνη τη στιγμή να ασχοληθώ παραπάνω.
Δεν υπήρχε καμία προοπτική να παραμείνει κλειδωμένο, κλειδώθηκε προσωρινά, μέχρι να αποφασίστεί τι θα γίνει.
Αν νομίζετε ότι είμαι/είμαστε (οι μοντ) εναντίον σας κάνετε μεγάλο λάθος!
Αυτοσκοπός μας είναι η διατήρηση της ηρεμίας στο φόρουμ και ο διάλογος
και η αναταλλαγή απόψεων να γίνεται μέσα σε λογικά πλαίσια.
’νθρωποι είμαστε κι εμείς και έχουμε και ζωή εκτός φόρουμ. Όταν δεν υπάρχει χρόνος, αναγκαζόμαστε
να χρησιμοποιήσουμε καμιά φορά δραστικές λύσεις, έστω και αν κάποιες φορές είναι ακραίες!
Απο μεριάς μου λοιπόν ζητώ συγγνώμη, ελπίζοντας πως υπάρχει μια κάποιου είδους κατανόηση.
Ευχαριστώ πολύ,
Με εκτίμηση,
MorpheasΝ' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης
Comment

Comment