Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΤΟ ΠΟΛΙΚΟ ΕΞΠΡΕΣΣ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ - Εορταστική ανάλυση κυκλοφορίας

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Καταρχήν καλή χρονιά! Περί κριτικής...υπάρχει καλοπροαίρετη κριτική και εμπαθής κριτική. Αν υπάρχουν προηγούμενα είναι δύσκολο να γίνει καλοπροαίρετη κριτική και συνακόλουθα αποδοχή αυτής της κριτικής. Παιδιά δεν παίρνω το μέρος κανενός, αλλά χαλαρώστε, μην πλακωνόμαστε για τα καιρικά...
    sigpic

Comment

εεεεε ρε θα γινει κανα ντου και θα θαφτουμε και μετα ποιος σας πιανει!!!

Comment

Εχω και γω συζητησεις καθως και προσβολες τις οποιες προφανως δε θα μεταφερω εδω... στην εν λογω συζητηση ειναι ολοφανερο το ποιος ξεκινησε την ολη διενεξη και κυριως με ποιον τροπο .. Αν δε καταλαβαινεις ΠΩΣ πρεπει να κανεις μια κριτικη δε φταιω εγω... Κανω copy paste για τελευταια φορα όλες τις εκφράσεις που ειπώθηκαν πριν καν απαντησω σε αυτές :

"Καλημερα,καλη χρονια,νομιζω ο τιτλος του θεματος ειναι αδικος για τα προσηνεμα,που να ερχοταν οντως το πολικο εξπεςς,δεν μπορω να φανταστω τι τιτλο θα εβαζες,αυτο μονο πολικο εξπρεςς δεν λεγεται,εξπρεςς του μεσονυχτιου ισως να ταιριαζε πιο πολυ." --------> Eιρωνία νο1

"Οποτε κλεινοντας θα ελεγα οτι τα δεδομενα για την κακοκαιρια αυτη ειναι κατωτερα τον περιστασεων και δεν δικαιολογουν τιτλους για πολικο εξπρεςς και λοιπα!!!καλη χρονια και παλι με μεγαλυτερη σοφια και συνεση ευχομαι!" ---------> Και προσωπικη συμβουλή εδώ λες και διακατέχομαι από βλακεία

"Μου φαίνεται οτι εχουμε παρανοησει εδω μεσα.....Ξες τι σημαινει πολικο εξπρεςς?Αν ηταν ετσι τα πολικα εξπρεςς φαντασου να ερθει και κατι ανταξιο τι εχει να υποθει εδω μεσα."------> ειρωνια νο2

"Εχουμε κανει θεμα μια ψυχρη εισβολη της ταξης του -4 με -5(αν ερθει και αυτο)....Εκτος απο τον τιτλο που εχω δικιο προφανως μεχρι και τα καλύτερα τρεξιματα εχθες τα οποια ειδαμε για 1-2 ραν μόνο δεν ηταν τπτ ιδιαιτερο για την αττικη παρα μια ψυχρη εισβολη της ταξεως του -6 στην καλυτερη χωρις καμια φοβερη υποστηριξη και ενα τυπικο χιονι στα προαστια της.....Λες και εχουν βγει τα -25 μεσα στην ευρωπη και περιμενουμε να κατεβουν...Ουτε στον πιο αισιοδοξο χαρτη οποιουδηποτε μοντέλου δεν καραδοκεί κανενα πολικο εξπρεςς....Μαλλον πρεπει να ξεσκωνησεις εσυ τα ελληνικα σου γιατι διακρινω μερικα κενα....."

"Λοιπον πρεπει να ειμαστε υπευθυνοι των πραξεων μας...Οταν γραφουμε χαζομαρες πρεπει τουλαχιστον εν τελει να βγαινουμε και να το αναγνωριζουμε και οχι να προσπαθούμε να τα μπαλωσουμε.Αυτο το θεμα δημιουργηθηκε αρχικα για την κακοκαιρια στις 7 Γεναρη οπου δεν φαινόταν ποτε κατι το μεγαλο κατι το αξιομνημόνευτο.Προφανως και ειναι απο την αρχη λάθος. " -----> Γραφω και χαζομαρες που παω να τις μπαλωσω. + η τρομερη ανακριβεια οτι το θεμα δημιουργηθηκε για την πρωτη κακοκαιρια που μονο ετσι δεν ειναι και το εχω διευκρινισει 100 φορες..
        Last edited by giorgospel; 02/01/2013, 06:17 PM.
        eviaweather.gr

1983..2013??

Comment

Originally posted by beach-snow View Post
          Ελεος...Αυτό το επίπεδο θέλετε στο φόρουμ, κύριοι μοντ και διαχειριστές? Δημήτρη js (καλή χρονιά κιόλας) σου αρέσει αυτό το σκηνικό που διαγράφεται με τους υπερφωστήρες της νέας εποχής περί των μετεωρολογικών, που τα ξέρουν όλα και θα δώσουν μάχες να μας πείσουν ότι μόνο αυτοί υπάρχουν και κανένας άλλος? Πάρτε κεφάλια και γρήγορα, αν θέλετε να λειτουργήσει νορμάλ ένα μετεωκαφενείο σαν και αυτό που απολαμβάναμε κάποια χρόνια με τα όποια προβλήματα...Καταλαβαίνετε τί πάει να γίνει? Πάρτε κεφάλια, γιατί στο τέλος θα βγουν μαχαίρια και θα είστε υπεύθυνοι Δημήτρη μου. Πάρτε κεφάλια γιατί κανείς δεν γουστάρει πια αυτές τις ηλίθιες κόντρες και τα μακροσκελή κείμενα επιβεβαίωσης ή επίθεσης σε κάποιες αναλύσεις, επειδή θέλουν να φαίνονται αυτοί καλύτεροι από τους άλλους....Πάρτε κεφάλια γιατί δεν μπορεί να διαιωνίζεται στο βωμό αυτής της κόντρας, η φοβία μέσα σε αυτό το φόρουμ. Να μην μπορούν δλδ να γράψουν νεώτεροι (ακόμα και παλιότεροι) ακόμη και μια αστειότητα, ή βλακεία κάποιοι πάνω στο καιρικό, έτσι για να έχουν λόγο και αυτοί ρε αδελφέ που τυχόν να μην γνωρίζουν...
          Συνέλθετε όλοι επιτέλους!!!
          Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View Post
          αν ηταν μοντεραιτορ ο beachsnow θα αντιμετωπιζαμε σχεδον ολοι προβλημα γραφης..ακεφαλοι καθως θα ειμασταν!

Comment

Ακόμα δεν Χιονισε κ ξεκίνησαν οι κοκκορομαχιες

Εγώ θα πω ένα μεγάλο κρίμα γιατι φαίνεται να συντηρείται μια χροοοοοοονια βεντέτα Αθήνας-Σαλονικας που έχει σαν αποτελεσμα να βγαίνουν οι μεν και οι δε και να την πέφτουν σε οποία πρόγνωση δίνει χιονια μέχρι χαμηλα με ΕΙΡΩΝΕΙΑ κ απαξίωση...

Έτσι είχε σταματήσει να γράφει κ ο Kabman για καιρο έτσι ξεκοψε κ ο Steeve ενω κ ο gkatharopo κ ο Φωκιωνας που κατα καιρούς είναι πολυ δυνατοί έχουν να βγάλουν μια εκτίμηση κάτι μήνες....

Με το να σπαστει κ ο giorgospel κ να μην ξαναγράψει οι πείτε μου τι θα κερδίσετε;;;;;
            ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

http://modeles.meteociel.fr/modeles/gens/graphe_ens3.php?x=&ext=1&y=&run=12&lat=38.01619433 1983804&lon=23.962264150943398&runpara=0 καλυτερα τα ανσαμπλ απο το βασικο ραν για τα πιθανα χιονια στα ημιορεινα της Αττικης, ενω αρχιζουν να δειχνουν και τη δευτερη ψυχρη εισβολη... Ετσι λοιπον κλειδωνει οτι η κακοκαιρια των Φωτων θα αφορα ημιορεινες περιοχες και στην Αττικη οσον αφορα τα χιονια και απλα υπαρχουν περιθωρια για την ενταση της κακοκαιριας ( στη διαταξη εμφανιζεται καλη κυκλογενεση στο να αιγαιο αρχικα) καθως και για το αν θα δουμε καποιες νιφαδες χαμηλοτερα... για το μετα υπαρχουν αισιοδοξα μηνυματα κυριως ως προς το κρυο , για τον αυλωνα θα δουμε...
              eviaweather.gr

1983..2013??

Comment

Σαν τι εκτιμηση να βάλω...? Ο ίδιος ο καιρός αυτή την περίοδο δεν χρειάζεται εκτιμήσεις.Ενα ρεζίλι είναι. Το μόνο που ολοι βλέπουμε ειναι μια παρέλαση αντικυκλώνων οι οποίοι κάνουν '' διάλογο'' με τα χαμηλά του ατλαντικού. Διαλογοι οι οποίοι καταλήγουν είτε στην Τουρκία ( βλεπε σε λιγες μερες) είτε δεν αναπτύσουν ποτέ την σφήνα σε επιθυμητά γεωγραφικά πλάτη, κατεβάζοντας σάλια για τα δεδομένα της εποχής. Εχουμε μπει σε μια πολύ άσχημη κυκλοφορία, με τους αντικυκλώνες να έρχονται πυραυλοκίνητοι απο Αζόρες στα Βαλκάνια.
                ΟΥΔΕΠΟΤΕ κανενα μοντέλο, δεν εδειξε ακόμα εναν εμποδιστή που να μας ευνοεί σαν χώρα ( δε μιλαω για ασθνα σαλονικα) . Ισως επικαλεστείς κι εσύ και αρκετοί αλλοι φίλοι, τα τελευταία τρεξίματα του γφσ οπου δίνουν εμποδιστή σε αριστη θεση στην σκανδιναβια αλλά τα ασαμπλς της σκανδιναβιας στην πίεση, αυτή την στιγμή για εκεινη την περίοδο τρέχουν απο τα 980 έως τα 1045. Δεν υπάρχει τίποτε σαφές για την ώρα οσον αφορά την εξέλιξη. Το σημερινό 12αρι του γφσ το θεωρώ ταξίδι αφηρημένης τέχνης , καθώς δίνει αυλώνα στην δυτική ευρώπη κάτι που δεν υποστηρίζεται απο κανένα άλλο μοντέλο. Η αληθεια ειναι οτι η κυκλοφορία δεν αλλάζει απο τη μια μέρα στην άλλη. Σιγουρα, η 7η του γενάρη και έπειτα, μπορεί να θεωρηθεί ως το Β μέρος του χειμώνα ( η το κύριο μέρος για αλλους, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα) καθώς θα έχουμε να ξανακάνουμε με κρύο, βοριάδες και μεσημβρινή ροή ασχέτως αν δεν μας ευνοεί σε πρώτη φάση. Γεγονός είναι πάντως, οτι με τους χάρτες των τελευταίων ημερών, η Αθήνα, είναι πολύ κοντά σε ένα καλό χιονοσενάριο παρά η Θεσσαλονίκη ( μιας και ανεφερες και βεντέτα! ) . Βεντετα η οποία νομίζω έχει τερματιστεί, τουλάχιστον εγώ βαρέθηκα να μιλάω για το τι εκανε πριν 94 χρονια εδώ ή οταν ήμουν 2 ετών. Οταν κάποτε ξαναχιονίσει τότε το ξανασηζητάμε το θέμα!
                Οσο για τα λεγόμενα και του Γιώργου και τα δικα σου, δεν βλέπω εγώ κατι περίεργο στους ανωτέρω διαλόγους. Εφόσον δεν ανταλάσονται βέβαια μη αποδεκτά μηνύματα, δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό.
                http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.

Comment

Originally posted by meteofok View Post
                  Σαν τι εκτιμηση να βάλω...? Ο ίδιος ο καιρός αυτή την περίοδο δεν χρειάζεται εκτιμήσεις.Ενα ρεζίλι είναι. Το μόνο που ολοι βλέπουμε ειναι μια παρέλαση αντικυκλώνων οι οποίοι κάνουν '' διάλογο'' με τα χαμηλά του ατλαντικού. Διαλογοι οι οποίοι καταλήγουν είτε στην Τουρκία ( βλεπε σε λιγες μερες) είτε δεν αναπτύσουν ποτέ την σφήνα σε επιθυμητά γεωγραφικά πλάτη, κατεβάζοντας σάλια για τα δεδομένα της εποχής. Εχουμε μπει σε μια πολύ άσχημη κυκλοφορία, με τους αντικυκλώνες να έρχονται πυραυλοκίνητοι απο Αζόρες στα Βαλκάνια.
                  ΟΥΔΕΠΟΤΕ κανενα μοντέλο, δεν εδειξε ακόμα εναν εμποδιστή που να μας ευνοεί σαν χώρα ( δε μιλαω για ασθνα σαλονικα) . Ισως επικαλεστείς κι εσύ και αρκετοί αλλοι φίλοι, τα τελευταία τρεξίματα του γφσ οπου δίνουν εμποδιστή σε αριστη θεση στην σκανδιναβια αλλά τα ασαμπλς της σκανδιναβιας στην πίεση, αυτή την στιγμή για εκεινη την περίοδο τρέχουν απο τα 980 έως τα 1045. Δεν υπάρχει τίποτε σαφές για την ώρα οσον αφορά την εξέλιξη. Το σημερινό 12αρι του γφσ το θεωρώ ταξίδι αφηρημένης τέχνης , καθώς δίνει αυλώνα στην δυτική ευρώπη κάτι που δεν υποστηρίζεται απο κανένα άλλο μοντέλο. Η αληθεια ειναι οτι η κυκλοφορία δεν αλλάζει απο τη μια μέρα στην άλλη. Σιγουρα, η 7η του γενάρη και έπειτα, μπορεί να θεωρηθεί ως το Β μέρος του χειμώνα ( η το κύριο μέρος για αλλους, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα) καθώς θα έχουμε να ξανακάνουμε με κρύο, βοριάδες και μεσημβρινή ροή ασχέτως αν δεν μας ευνοεί σε πρώτη φάση. Γεγονός είναι πάντως, οτι με τους χάρτες των τελευταίων ημερών, η Αθήνα, είναι πολύ κοντά σε ένα καλό χιονοσενάριο παρά η Θεσσαλονίκη ( μιας και ανεφερες και βεντέτα! ) . Βεντετα η οποία νομίζω έχει τερματιστεί, τουλάχιστον εγώ βαρέθηκα να μιλάω για το τι εκανε πριν 94 χρονια εδώ ή οταν ήμουν 2 ετών. Οταν κάποτε ξαναχιονίσει τότε το ξανασηζητάμε το θέμα!
                  Οσο για τα λεγόμενα και του Γιώργου και τα δικα σου, δεν βλέπω εγώ κατι περίεργο στους ανωτέρω διαλόγους. Εφόσον δεν ανταλάσονται βέβαια μη αποδεκτά μηνύματα, δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό.
                  σωστος για μια ακομα φορά:!!!!
                  2002!

Comment

Καταρχίν να πώ ένα μπράβο στον Γιώργο που έχει εξαιρετικό τρόπο περιγραφής των πραγμάτων, και κατα δεύτερον , περι των όσων ειπώθηκαν εδω πέρα πρωτοχρονιάτικο είναι τουλάχιστον άδικο για τον συγγραφεα του θεματος, ο οποιος με την καλύτερη διάθεση και προσοχή , έκανε μια λεπτομερή ανάλυση που περιέχει τα πάντα όσον αφορά αυτήν την δυνατή μεταφορά ψυχρών μαζών στην Α. Ευρώπη, που μέρος αυτών έχει την διαθεση να απασχολήσει και την χώρα μας...

Μέσα απο πολλές αναλύσεις έχει προσεγγιστεί το θέμα ψυχρής εισβολής για τα φωτα απο σχετικά νωρίς τόσο απο τα δικά μου άρθρα, όσο και απο τις προηγούμενες αναλύσεις του Γιώργου.

Όσον αφορά την ψυχρή εισβολή των Φώτων και το συγκεκριμένο Σ-Κ-Δ, δεν φάνηκε ποτέ κάτι ιστορικό για πεδινά τμήματα.
                    Το επόμενο διάστημα απο τις 8 εως τις 12 του Γενάρη, ίσως καταφέρει να μας δώσει κάτι καλύτερο απο αυτό που έρχεται τις αμέσως επόμενες μέρες , πράγμα που έχουν δείξει και αρκετά σενάρια μοντέλων, χωρίς και πάλι να μιλάμε φυσικα για ιστορικά πράγματα, αλλά άκρως χειμερινά!

Η μεταβολή που ξεκινάει απο το βράδυ του ερχόμενου Σαββάτου, θα έχει μια αρκετά καλή υφή όσον αφορά υποστηρίξεις σε θερμοκρασίες και μεταφοράς υγρασίας αλλα και εύλογα ποσα θετικού σχετικου΄στροβιλισμού, παράγοντες οι οποίοι θα δώσουν κυρίως στην Ανατολική προσήνεμη στον ΒΑ άνεμο χώρα αξιόλογα φαινόμενα , τα οποία θα έχουν την μορφή χιονιού σε ημιορεινές περιοχές...

Καλύτερα σαφώς είναι τα πράγματα για την γείτονα χώρα εξ ανατολής...

Η κατάσταση ακόμη δεν έχει κλειδώσει όσον αφορά την εξέλιξη της, οστόσο φαίνεται οτι θα παραμείνει το κρύο στην χώρα μας για αρκετές μέρες...

Τα σενάρια ποικίλουν απο πολύ κακά, εώς αδιάφορα όσον αφορά τα φαινόμενα, όμως η ακριβής εξέλιξη του καιρού θα φανεί μέρα με την μέρα, ωστόσο οι νότες αισιοδοξίας που υπάρχουν σαφώς και στέκουν σε πολύ μεγάλο βαθμό!!

Καλό σας βράδυ!
                    Δημήτρης Σ.

ΘΕΛΩ ΧΙΟΝΙΑΑΑΑ..ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!
                    2008-2002-2004-2006

Comment

• Originally posted by frozed2 View Post
                      Καταρχίν να πώ ένα μπράβο στον Γιώργο που έχει εξαιρετικό τρόπο περιγραφής των πραγμάτων, και κατα δεύτερον , περι των όσων ειπώθηκαν εδω πέρα πρωτοχρονιάτικο είναι τουλάχιστον άδικο για τον συγγραφεα του θεματος, ο οποιος με την καλύτερη διάθεση και προσοχή , έκανε μια λεπτομερή ανάλυση που περιέχει τα πάντα όσον αφορά αυτήν την δυνατή μεταφορά ψυχρών μαζών στην Α. Ευρώπη, που μέρος αυτών έχει την διαθεση να απασχολήσει και την χώρα μας...

Μέσα απο πολλές αναλύσεις έχει προσεγγιστεί το θέμα ψυχρής εισβολής για τα φωτα απο σχετικά νωρίς τόσο απο τα δικά μου άρθρα, όσο και απο τις προηγούμενες αναλύσεις του Γιώργου.

Όσον αφορά την ψυχρή εισβολή των Φώτων και το συγκεκριμένο Σ-Κ-Δ, δεν φάνηκε ποτέ κάτι ιστορικό για πεδινά τμήματα.
                      Το επόμενο διάστημα απο τις 8 εως τις 12 του Γενάρη, ίσως καταφέρει να μας δώσει κάτι καλύτερο απο αυτό που έρχεται τις αμέσως επόμενες μέρες , πράγμα που έχουν δείξει και αρκετά σενάρια μοντέλων, χωρίς και πάλι να μιλάμε φυσικα για ιστορικά πράγματα, αλλά άκρως χειμερινά!

Η μεταβολή που ξεκινάει απο το βράδυ του ερχόμενου Σαββάτου, θα έχει μια αρκετά καλή υφή όσον αφορά υποστηρίξεις σε θερμοκρασίες και μεταφοράς υγρασίας αλλα και εύλογα ποσα θετικού σχετικου΄στροβιλισμού, παράγοντες οι οποίοι θα δώσουν κυρίως στην Ανατολική προσήνεμη στον ΒΑ άνεμο χώρα αξιόλογα φαινόμενα , τα οποία θα έχουν την μορφή χιονιού σε ημιορεινές περιοχές...

Καλύτερα σαφώς είναι τα πράγματα για την γείτονα χώρα εξ ανατολής...

Η κατάσταση ακόμη δεν έχει κλειδώσει όσον αφορά την εξέλιξη της, οστόσο φαίνεται οτι θα παραμείνει το κρύο στην χώρα μας για αρκετές μέρες...

Τα σενάρια ποικίλουν απο πολύ κακά, εώς αδιάφορα όσον αφορά τα φαινόμενα, όμως η ακριβής εξέλιξη του καιρού θα φανεί μέρα με την μέρα, ωστόσο οι νότες αισιοδοξίας που υπάρχουν σαφώς και στέκουν σε πολύ μεγάλο βαθμό!!

Καλό σας βράδυ!
                      Δημήτρης Σ.
                      Να σαι καλα Δημητρη.. Οπως τα λες ειναι τα πραματα και οπως τα χουμε συζητησει κιολας εδω και μερες...
                      eviaweather.gr

1983..2013??

Comment

• Τελευταία φορά πάντως που είχε χρησιμοποιηθεί το Πολικό Εξπρέςς ή Polar Express,
                        ήταν από εμένα πέρυσι σε μια από τις τελευταίες δυνατές χιονικακοκαιρίες,
                        και δεν φαίνεται να πήγε τελικά άσχημα, ειδικά για κάποιες περιοχές!

Για να δούμε ρε Γιώργο, το δικό σου τραίνο τί λέει ;;;
                        Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
                        Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

• Originally posted by beach-snow View Post
                          Αν σου αρέσει αυτή η αηδία του φόρουμ, απόλαυσέ την...Εμένα και σε πολλά ακόμη παιδιά δεν αρέσει καθόλου...
                          +100000000000000000000

Comment

• πάντως το κρύο,φαίνεται να μην μας αποχαιρετί πολύ έυκολα,δίνοντας πολλές ελπίδες σε κάποιες περιοχές να δούνε μέχρι την θάλασσα χιόνι!
                            Μήπως,ο κακός μας ο καιρός,ήταν μέχρι χτες???

Comment

• Originally posted by Morpheas View Post
                              Τελευταία φορά πάντως που είχε χρησιμοποιηθεί το Πολικό Εξπρέςς ή Polar Express,
                              ήταν από εμένα πέρυσι σε μια από τις τελευταίες δυνατές χιονικακοκαιρίες,
                              και δεν φαίνεται να πήγε τελικά άσχημα, ειδικά για κάποιες περιοχές!

Για να δούμε ρε Γιώργο, το δικό σου τραίνο τί λέει ;;;
                              παντως στον προορισμο του δεν εφτασε το τραινο σου...ξεμεινε απο καρβουνο!!!...χαχαχαχαχαχαχχαχα....
                              ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

• Ρε παιδιά στην Μαυρη θάλασσα θα εγκατασταθεί μια πολική αέρια μάζα που στα 500 θα αγγιζει το -40 !!
                                Παραμονεύει ή δεν παραμονεύει?
                                http://modeles.meteociel.fr/modeles/...fs-13-96.png?6
                                ’σχετα άν τελικά θα μας επισκεφθεί η όχι,δεν υπάρχει πιο ευστοχος τίτλος,στον οποιο μάλιστα χωρίς να κοιτάξω τον τίτλο του Γιώργου,ταίριαζε απόλυτα στην περίσταση,και η δική μου έκφραση ήταν παρόμοια! Το καραδοκεί,σημαίνει ότι παραμονεύει,δεν σημαίνει ότι θα έρθει ο μεγάλος χιονιάς βαρκών!
                                Εύστοχος ο τίτλος του Γιώργου,συγχαρητήρια απο εμένα,και για την ανάλυση του!
                                Κατα τα άλλα δεν χρειάζεται να χαλιέσαι Γιώργο,αυτά παντου υπάρχουν και στις καλυτερες οικογένειες!
                                Συνέχισε δυνατά να δίνεις τα φώτα σου,δεν γίνεται να έχεις μόνο θετικα σχόλια δυστηχώς!!Όλοι τρώμε την κριτική μας ή και πικρόχολα σχόλια κάποιες φορές.Αλλά,όταν εκθέτεις το μεράκι σου δημόσια,υπάρχουν και οι επικριτές!Δεν πρέπει να τσιμπάς τόσο σε αυτούς!Και αυτοί θέλουν χιονι στο πιάτο τους,άν δεν τους το δώσεις, είσαι για αυτούς μουφιάρης !

Comment

Working...
                                X