Originally posted by gkatharopo
View Post
Ξεκαθαρα ναι, απο την αρχη ηταν οτι δεν περιμεναμε δηλαδη τον ιστορικο χιονια, ασαφες ομως για το τι θα μας ερθει τελικα. Εξαλλου ο τιτλος λεει "καραδοκει"
Μια και ανεφερες οτι τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα, μηπως μπορεις να μου στειλεις καποια προγνωση/εκτιμηση δικη σου για το τι καιρο θα κανει τελικα 7 με 10 του μηνος? τα ξεκαθαρα ειναι και ευκολα...θα χαρω πολυ να διαβασω την εκτιμηση σου :-)

απλα τα πραγματα. αν κανει καποιος λαθος σε μια προγνωση δεν θα τον σταυρωσουμε ουτε ειναι χαμενος ή τιποτα. εκανε λαθος κ τελος.δεν νομιζω πρεπει να κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας κ να λεμε ολο συγχαρητηρια σπουδαια προγνωση συνεχισε ετσι κλπ. δεν τα λεω για το συγκεκριμενο θεμα αλλα γενικα που οποιος βγαλει μια προγνωση παιρνει παντα μπραβο σπουδαια προγνωση φοβερη αναλυση χωρις βασικα να την κρινουμε ουσιαστικα σαυτα που λεει.για μενα κλαιν μαιν το ολο θεμα που προεκυψε αλλα οχι κ να κανουμε το ασπρο μαυρο για να μην πειραχτει ο εγωισμος καποιου. κ ξαναλεω δεν μιλαω για το συγκεκριμενο θεμα. που ναι εγω διαφωνουσα σε πολλα σαυτο κ στο βασικο σημειο της κακοκαιριας. που ποτε προσωπικα δεν ειδα οτι μπορει να κανει κατι αξιοσημειωτο. ουτε 5% ελπιδες δεν σας εδινα.λογω θεσης του ριτζ. σεμας εδινα 0 μολις μου περασε η μιση μερα βουντου που προσπαθησα να τον φερω δυτικα τον αυλωνα
Comment