Announcement

Collapse
No announcement yet.

Στα 830-880μ του Παρνασσου. Το φενομενο.. Αγοριανη.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ΕΛΕΟΣ!!!!!!

Comment

Να σαι καλα με εκανες κ γελασα βραδυατικα!!!χαχαχα! Πνοη διασκεδασης αυτο το φορουμ!Τι σου ειναι η βιοποικιλοτητα των ειδων
      carpe diem - αδραξε την ημερα

If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants

Comment

Τα δικα σου τα ιστορικα βιβλια ξεκινανε επι Οθωμανικης Αυτοκρατοριας??...Χρειαζεσαι επειγοντως update !!Σου χω νεα!!! Ξεκιναει μερικες χιλιαδες χρονια πριν το ολο σκηνικο!!!Τσεκαρε το σου λεω κ θα με θυμηθεις!!..........

Comment

Αυτες οι προσβλητικες αηδιες δε χωρουν εδω μεσα. Πραγματικα η ντροπη που νιωθω οχι μονο εγω αλλα και πολλα ατομα σε αυτο το φορουμ, για αυτο που ειπωθηκε ανωθεν δε χαρακτηριζεται με λεξεις. Εισαι υπολογος των γραπτων σου. Θα επρεπε να ντρεπεσαι.

Comment

Καταβάλω τεράστιες προσπάθειες οφείλω να ομολογήσω να δω τις προσβολές.

Comment

Originally posted by swter View Post
              Τα δικα σου τα ιστορικα βιβλια ξεκινανε επι Οθωμανικης Αυτοκρατοριας??...Χρειαζεσαι επειγοντως update !!Σου χω νεα!!! Ξεκιναει μερικες χιλιαδες χρονια πριν το ολο σκηνικο!!!Τσεκαρε το σου λεω κ θα με θυμηθεις!!..........
              Πες τα σωτηρη γιατι θα τρελλαθουμε με τους ανιστοριτους,

Comment

Να σαι καλά βρε Κέρβερε...μας έκανες και γελάσαμε βραδιάτικα...αλήθεια..ποιοι ελληνόφωνοι να εμπνεύστηκαν άραγε το όνομα που χρησιμοποιείς στο προφίλ σου;;;;
                sigpic​

Comment

Κλείστε τον ρε παιδιά τον τύπο, δεν βλέπετε τίποτα?

http://weatherparty.blogspot.gr/
                  Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Τα σοβαρά επιχειρήματα του αντιπάλου να τα απορρίπτεις με χιούμορ, ενώ τα αστεία με σοβαρότητα.

Ελληνοφωνο αγορι περι τα 500πχ..Ξερεις λιγο πριν την αλωση..

Comment

μεσογειακό τρολλ;

Comment

Για να κλείσει το θέμα αυτό ας ανακεφαλαιώσουμε τι έχουμε σε αυτό το νήμα.

Βάζω ένα emoticon διαφωνίας στον πρώτο χρήστη και αρχίζει να γράφει άρες μάρες κουκουνάρες για ΓΑΠ, Μπιρμπίλη και ό,τι άλλο απωθημένο είχε.
                        Παραταύτα μπαίνουμε σε μια σοβαρή συζήτηση.

Και ενώ γράφουμε σοβαρά, μια σειρά χρηστών πιάνονται από τη χρήση της λέξης ελληνόφωνοι που ανέφερα για να χαρακτηρίσω μια σειρά συμπεριφορών για το θέμα της συζήτησης και αρχίζουν να σκούζουν πως ξέρω γω τι τους προσέβαλα και ένα παραλήρημα για γέλια. Τους τσιγκλάω ελαφρώς με ένα ακόμη emoticon απο δίπλα κι αντί να πάρουν μυρωδιά συνεχίζουν ακάθεκτοι.

Με λίγα λόγια πετύχατε μάγκες 2 πράγματα. Αφενός να γεμίσετε flame το νήμα. Αφετέρου να γράψετε στα παλιά σας τα παπούτσια τα όσα σοβαρά γράφτηκαν εδώ και σηκώνουν πολλή συζήτηση και να μονολογείτε για το αν το ελληνοφωνος είναι προσβολή ή όχι. χαχαχαχχαχαχ. Αν είναι δυνατόν.

Αν δεν το καταλάβατε, μόνοι σας με όλη σας αυτή τη στάση επιβεβαιώνετε τις ιδιότητες των ελληνόφωνων τις οποίες νομίζετε πως προσδίδω.

Και μιας και βλέπω πως το όνομά σας είναι το ψωμί σας να σας θυμήσω πως το όνομα ψωμί δε φέρνει. Και αν δεν το καταλάβατε την περασμένη 3ετία να στε σίγουροι πως θα το νιώσετε στο πετσί σας την επόμενη.

Αλλά εντάξει. Greek speaking boys είστε, όλα να τα περιμένει κανείς
                        Last edited by Kerveros; 04/01/2013, 07:22 AM.

Comment

’κου κερβερε είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ όπως θέλεις πέστο, και ως συνέπεια αυτού μιλάμε ελληνικά. Τώρα εσύ τι είσαι δεν μας ενδιαφέρει και ότι και αν είσαι και δηλώνεις, κράτα το για την πάρτη σου. Οπότε, όποτε αναφέρεσε στους κατοίκους του Κράτους που λέγεται Ελλάδα σου το λέω πληροφοριακά να γνωρίζεις ότι τους κατοίκους του, τούς αποκαλούν ΕΛΛΗΝΕΣ. Αυτό θα έπρεπε να το γνωρίζεις εσύ που το μυαλό σου λειτουργεί καλά, αφού δε σε επηρεάζει η οικονομική κρίση. Και να γνωρίζεις επίσης, ότι εμείς οι Έλληνες ξέρουμε να σεβόμαστε και να μην προσβάλουμε τους κατοίκους άλλων κρατών, αλλά με τα λεγόμενά σου και αυτή την απαξίωση που διακρίνω από μέρους σου ως προς εμάς τους Έλληνες, με κάνεις να αναρωτηθώ αν ισχύει ακόμα η γνωστή φράση που είχε ειπωθεί στην αρχαιότητα "πας μη Έλλην βάρβαρος"
                          sigpic

Comment

Το τελειώνουμε εδώ!
                            Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
                            Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

Originally posted by Morpheas View Post
                              Το τελειώνουμε εδώ!
                              4.Απαγορεύονται οι προσωπικές διενέξεις μεταξύ μελών και η ανταλλαγή ύβρεων.

το ''χαζουλης'' δεν θεωρειται υβρις???τα αλλα περι ελληνοφωνων κτλ,λογικα ειναι και θεμιτα οταν λεγονται απο αλλοδαπους....
                              ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

Originally posted by GEORGE SNOWMAN View Post
                                4.Απαγορεύονται οι προσωπικές διενέξεις μεταξύ μελών και η ανταλλαγή ύβρεων.

το ''χαζουλης'' δεν θεωρειται υβρις???τα αλλα περι ελληνοφωνων κτλ,λογικα ειναι και θεμιτα οταν λεγονται απο αλλοδαπους....
                                Είναι επιθετικός προσδιορισμός χαζούλη... !

Το topic έχει θέμα την Αγοριανή, και σε αυτό πρέπει να επανέλθουμε!

Αν θέλετε για όλα τα άλλα, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να ανοίγατε ένα topic στα "’σχετα",
                                γύρω από την Ιστορία!

Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
                                Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

Working...
                                X