Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ (ΜΟΥΦΟ)ΧΕΙΜΩΝΑ 2012-13 ΠΟΥ;;;

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ας δουμε και τη Βυτινα σε συνθηκες αναστροφης με χιονοσκεπες εδαφος...Θα παιξει πολυ δυνατα...

Comment

Τωρα μου ηρθαν στο μυαλο και 3 αλλα !!!!!

- Οροπεδιο Μουσων που εχουμε πλεον σταθμο !!!! (βεβαια εκει που ειναι τοποθετημενος....)

- Οροπεδιο Σεσιου στα 2100 μ στον Παρνασσο !!!

- Κεχρωτη Μαιναλου, μια δολινη στα 1500 μ υψομετρο οπου περυσι σημειωθηκε το εκπληκτικο -35 !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ειχαμε βαλει πολλα ποστ θυμαμαι γιαυτο....

Αντε φετος με δυναμη για το -50
      ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

Originally posted by Kouvanos View Post

- Οροπεδιο Μουσων που εχουμε πλεον σταθμο !!!! (βεβαια εκει που ειναι τοποθετημενος....)

- Κεχρωτη Μαιναλου, μια δολινη στα 1500 μ υψομετρο οπου περυσι σημειωθηκε το εκπληκτικο -35 !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ειχαμε βαλει πολλα ποστ θυμαμαι γιαυτο....

Ρε τρελε για κατοικημενες περιοχες γραφει το θεμα!!!!!

Comment

Originally posted by Kouvanos View Post

σωστα τα ειχαμε ξεχασει αυτα. εκει ζουνε κατι αγριοκατσικα νομιζω. ειδικα στην δολινη που λες εχουν κανει κατι σπιταρονες κατι λαγοι.

Comment

Φλωρινα δαγκωτο!
            ΑΝ ΔΕ ΜΑΣ ΧΩΣΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ..(μεχρι του χρονου!!!)

Comment

πέρσυ ήταν η χρονιά της Φλώρινας...δεν ειναι όμως κάθε χρόνο έτσι..ούτε όλοι οι καιροί έχουν τις ίδιες ελάχιστες..θυμάμαι ότι στις παγωνιές του '93 και του 2001 στο Νευροκόπι ανέφεραν πολύ χαμηλότερες θερμοκρασίες από δυτική Μακεδονία...το 93 έφτασε -27 τα Θεοφάνεια και το 2001 τους -28 στις 21 Δεκέμβρη νομίζω...η Φλώρινα ανέφερε τότε -21 και -22 νομίζω αντίστοιχα...

Comment

Originally posted by geornik2004 View Post
                πέρσυ ήταν η χρονιά της Φλώρινας...δεν ειναι όμως κάθε χρόνο έτσι..ούτε όλοι οι καιροί έχουν τις ίδιες ελάχιστες..θυμάμαι ότι στις παγωνιές του '93 και του 2001 στο Νευροκόπι ανέφεραν πολύ χαμηλότερες θερμοκρασίες από δυτική Μακεδονία...το 93 έφτασε -27 τα Θεοφάνεια και το 2001 τους -28 στις 21 Δεκέμβρη νομίζω...η Φλώρινα ανέφερε τότε -21 και -22 νομίζω αντίστοιχα...
                τα θεοφανια του 1993 στα μπιτολα είχε -31 η χαμηλότερη από 1967 και μετά δεν νομίζω να χε 10 πάνω η Φλώρινα. Γενικά ευτυχώς πλέον έχουν μπει σταθμοί σε ευαίσθητες περιοχές και φαίνεται ξεκάθαρα. Πάντως όσα χρόνια υπάρχουν σταθμοί 4/5 χρόνια η Δυτική Μακεδονία Πτολεμαίδα Φλώρινα ''νίκησαν'' μ'ονο το 2008 τοο Γενάρη σε μια φωτοβολίδα έβγαλε καθαρά χαμηλότερη το Νευροκόπι
                ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!

Comment

ΧιονοΦλωρινα και τα μυαλα στα καγκελα!!!
                  CRAZY FOR SNOW !!!

Comment

Originally posted by xionoflorina View Post
                    τα θεοφανια του 1993 στα μπιτολα είχε -31 η χαμηλότερη από 1967 και μετά δεν νομίζω να χε 10 πάνω η Φλώρινα. Γενικά ευτυχώς πλέον έχουν μπει σταθμοί σε ευαίσθητες περιοχές και φαίνεται ξεκάθαρα. Πάντως όσα χρόνια υπάρχουν σταθμοί 4/5 χρόνια η Δυτική Μακεδονία Πτολεμαίδα Φλώρινα ''νίκησαν'' μ'ονο το 2008 τοο Γενάρη σε μια φωτοβολίδα έβγαλε καθαρά χαμηλότερη το Νευροκόπι

http://www.tutiempo.net/clima/BITOLA/01-1993/135830.htm

oι θερμοκρασίες μπίτολα - Φλώρινα είναι καρμπόν. αν τις τσεκάρει κάποιος από το παραπάνω site και τα δεδομένα του σταθμού Φλώρινας.

p.x. (αν θές άλλους μήνες άλλαξε έτος-μήνα), και μάλιστα οι ελάχιστες πάντα ΦΛώρινα μικρότερες και αυτές στον σταθμό της πόλης, γιατί αν πάμε στης ΕΜΥ, πάνε πολύ παρακάτω... ;-)

http://penteli.meteo.gr/meteosearch/...na/2011-12.txt

νομίζω έχει δίκιο ο πατρίδα - xionoflorina, αλλά ρε παιδιά τι συζητάμε τώρα, σιγά.
                    Τέσπα, ελπίζω φέτος να φάμε χιόνι με το ΦΤΥΑΡΙ, αλλά να μην παγώσουμε σαν πέρυσι πάντως, μιας και οι Νοτιάδες σε μάς κουβαλάνε το "φορτίο" - το ίδιο νομίζω και στο Νευροκόπι ;-)
                    www.xsports.gr - Δημήτρης

Comment

ήδη αρχίσαμε νωρίς νωρίς με -8.4

http://hnms.gr/hnms/greek/components..._html?type=MIN

(αν και δεν θέλω να επαναληφθεί το περσινό νταβαντούρι επ' ουδενί

Comment

http://hnms.gr/hnms/greek/components...18:00:00%20GMT

βάλθηκε να κατεβάζει...
                        εκ νέου ΕΜΥ -10 (που με ακρίβεια μπορεί να είναι και παρακάτω αύριο θα δούμε) και ΝΟΑΑ -8.2 και είναι βραδάκυ ακόμα, ας ελπίσουμε θα συννεφιάσει νωρίς και θα φυσήξει γιατί κανα -18 πάλι σαν πέρυσι μας κόβω για αρχή...

Comment

-11 η Φλωρινα.Το χιονοσκεπες εδαφος κανει τη δουλεια του.

Comment

Ας μην την έκανε γιατρέ μου.. μας έφτανε ... λίγο ήταν το πρίν; -10, και ζήλεψε ο ΝΟΑΑ και έβγαλε -9.7 αυτός.. τσαντίστηκε ο σταθμός της ΕΜΥ και έκανε -11 (που μάλλον κανα -11.7 θα είναι στο τελικό αύριο - αν δεν πάει παρακάτω)

χαλάει το σασπένς της υπόθεσης... τέσπα, γιατρέ μου... έτσι όπως πάει, δεν θα αφήσει το χιόνι να πέσει... τι να πέσει με -11. Και μεθαύριο δλδ τι να περιμ'ένουμε;

άντε πάει πάλι το μηνιάτικο για θέρμανση.........

υ.γ. αμα βρώ κανέναν σε Νίκη, Καύκασο, θα πώ να βγάλει φωτό κανα θερμόμετρο εκεί ίσως πήγε -20 και βάλε...

Comment

τελικά -11.2 ΕΜΥ, -9.7 ΝΟΑΑ για να δούμε και αύριο...

Comment

Χαμηλότερη Τ σε κατοικημένη περιοχή :
                                http://www.youweather.com/weather_forecast.php?cid=1343
                                www.YouWeather.com

Life is an adventure!

Comment

Working...
                                X