Announcement

Collapse
No announcement yet.

Χ.Κ. Βίγλας - Πισοδερίου 2012-2013 !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Βρε παίδες μια φορά τον περνάτε τον κωδικό και τέρμα . Σήμερα η χαρά του σκιέρ ψιλοπαγωμενο και κατέβαινε μαλιοκουβαρα... Για εκτός πήγα να κάνω το λάθος για πλάκα να βγω στην δασική και κοντεψα να τσακιστω ...

Comment

• η χαρά του σκιέρ.... χμμμ οι σαμπανιζέ πούδρες... από Πέμπτη... κοντά σας... και για κανα 10ήμερο...
      σκιάρεις (ΜΟΝΟ ΕΚΤΟΣ) ... και ακούς τις νιφάδες μέχρι τ αυτιά σου σαν φυσαλλίδες σαμπάνιας... γύρω σου σηκώνεται νέφος παγωμένων χιονονιφάδων, σαν να έριχνες την σαμπάνια στο ποτήρι από ψηλά...

πώπωωωωωωωωω φτιάχτηκα τώρα...
      www.xsports.gr - Δημήτρης

Comment

• Καλώς να ανέβεις αλλα σήμερα με τον κολοκαιρο ήταν νερουλες πουδρες χαχαχα .... Ολα καλά και σήμερα ενημέρωση θα όσους σκοπεύουν να ανέβουν αλλα το τέρμα πισοδεριου ειναι επικίνδυνο πλέον ( για εμένα μη παρεξηγηθώ) . Σε όλο το υπόλοιπο χιονοδρομικό δεν υπάρχει δείγμα πετρουλας...

Comment

• καποια φαγοπραοταση εκει πανω? θα ειμαι 3 νυχτες μεσοβδομαδα στο καταφυγιο μην φαμε μονο τοττι αν εχει τιποτα οκ εκει γυρω ευχαριστω
          αν ειναι κανενας ασ κανει νευμα ο τυπος με το μυστηριο σανιδι θα ειμαι - και ισως με σπλιτ οταν δεν δουλευει ο αναβατηρας

Comment

• Originally posted by sapounakis View Post
            καποια φαγοπραοταση εκει πανω? θα ειμαι 3 νυχτες μεσοβδομαδα στο καταφυγιο μην φαμε μονο τοττι αν εχει τιποτα οκ εκει γυρω ευχαριστω
            αν ειναι κανενας ασ κανει νευμα ο τυπος με το μυστηριο σανιδι θα ειμαι - και ισως με σπλιτ οταν δεν δουλευει ο αναβατηρας
            Πλάκα κάνεις!!! Έχεις splitboard?!!! Δεν εχω πετύχει κανένα και ψήνομαι πολύ για κάτι τέτοιο και θα ήθελα να το δω και απο κοντα.. Κρίμα που δεν θα εισαι ΣΚ πανω..

Δεν εχω να σου προτείνω κάτι άλλο για φαγητό.. Πάντως στου Τόττη έχεις άπειρες επιλογές για φαγητο, καθε μερα θα τρως και κατι διαφορετικό οπότε δεν νομιζω να χρειαστεί να πας αλλού! Έχει πολύ νόστιμα φαγητά είτε μαγειρευτά ειτε τις ώρας.

No SNOW ... No future !!!

Comment

• Απο χτες το βράδυ ρίχνει ... Εχει βάλει 10 ποντακια και δε βλέπω να σταματάει ...

Comment

• ImageUploadedByTapatalk1360222364.455428.jpg
                ImageUploadedByTapatalk1360222392.591995.jpg

Comment

• Τυχερέ Elricone! Σ'ευχαριστούμε πολύ για τις φωτο! Και κανόνισε ε μην φας όλες τις πούδρες που είπε και ο airboarder ότι θα έχει!

Έχεις μηπως καμια ενημέρωση για το πως είναι ο δρόμος?

Comment

• Μολις είδα αλατιερες να περνάνε και λεωφορεία ... Αύριο μολις ξυπνησα θα ρωτήσω και θα ενημερώσω ... Τι πουδρες να φάω ένα σου λέω περνάς και σε 15 λεπτά ξανασβηνουν... Εχει για όλους ... Σας περιμένουμε

Comment

• Με τοσο χιονι αρα θα ερθω με το jimny! Τέλειαααααα αύριο πρωί θα είμαι πάνω!

Comment

• Και εμεις λογικα αυριο βραδακι θα ημαστε επανω...
                        http://www.facebook.com/dimitris.gatzes
                        http://logistiki-exelixi.blogspot.com
                        http://www.logistiki-exelixi.gr
                        [SIGPIC]

Comment

• Λιακάδα και φρέσκο χιόνι ....

Comment

• Comment

• http://www.youtube.com/watch?v=olpZkEZD_3E&feature=related

Comment

• Πουδρες πουδρες πουδρεεεεεεες!

Πατημένες οι πίστες εκτος απο την Πισοδεριου η οποια φουλ απάτητη, μας έκανε ο Κώστας την χάρη και την άφησε να παίξουμε!
                                Έχει βάλει σίγουρα μισό μέτρο!
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X