Announcement

Collapse
No announcement yet.

Χ.Κ. Βίγλας - Πισοδερίου 2012-2013 !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• στο σαλε ιντερνετ? μεσω 3G θα εννοεις. απιστευτο χιονοδρομικο με πολυ οργανωση αλλα ενα wifi στο σαλε θα ηταν οτι πρεπει.

απο οτι λετε εχει ριξει πολυ χιονι. ο δρομος εχει καποιο προβλημα με το χιονι?

stamos_a απο οσο ξερω ειναι ανοιχτα αλλα παρε ενα τηλ και ρωτησε μην σε παρω σττον λαιμο μου γτ δεν ξερω αν ειναι ολες τις καθημερινε ανοιχτες.

2385045800 ειναι το τηλεφωνο. εχει και εκπτωση 3 ευρω τι καθημερινες το lift και πανω απολα δεν εχει την ουρα τη Κυριακης

Comment

• Originally posted by Elricone View Post
      Είμαι πάνω απο Τετάρτη και έχει ρίξει πολυ πράμα και έχει και συνέχεια... Ενα θα πω δεν αντεχανε τα πόδια μου για νυχτερινό σήμερα ....

Μας πέθανες..............
      Beati Paoli.........

Comment

• Παιδιά πολύ χιόνι στο δρόμο για Φλώρινα και μεσα στη Φλώρινα! Με το που μπαίνεις νομο Φλώρινας ξεκινάει το χιόνι, πιο πριν κατακλυσμός απο βροχή!

No SNOW ... No future !!!

Comment

• Originally posted by stamos_a View Post
          Μπορεί κάποιος να μου πεί,αν τις καθημερινές το κέντρο λειτουργεί κανονικά;
          Ναι λειτουργεί κανονικά και τις καθημερινές με όλα τα λιφτ ανοιχτά.

Comment

• Originally posted by annie_ View Post
            Παιδιά πολύ χιόνι στο δρόμο για Φλώρινα και μεσα στη Φλώρινα! Με το που μπαίνεις νομο Φλώρινας ξεκινάει το χιόνι, πιο πριν κατακλυσμός απο βροχή!

Αχ αυτός ο νομός...
            Beati Paoli.........

Comment

• Εχει wifi πλέον...

Comment

• Μια ακόμα υπέροχη πουδρομερα! Πουδρες παντού, οι πίστες μισές πατημένες και στην ακρη απάτητες για ολα τα γούστα!
                Δυστυχώς ειχε ομίχλη, αλλά Πισοδεριου απο το πρώτο αποτομο και μετά ειχε φουλ ορατότητα όπως και η μαύρη, η οποία ηταν ολόκληρη απάτητη! Επίσης πολύ καλή η ποιότητα του χιονιού! Δεν ηταν καθόλου βαρυ όπως ήταν το προηγούμενο ΣΚ, σήμερα ήταν απλά τέλειο!

Comment

• Απο Καστορια παιδια εχει προβλημα ο δρομος; Πηγε κανεις σημερα;

Comment

• Χθες το βράδυ ήτανε καθαρός δεν νομιζω να έχεις πρόβλημα τον καθαρίζουν συνέχεια!

Comment

• Originally posted by stamos_a View Post
                      Μπορεί κάποιος να μου πεί,αν τις καθημερινές το κέντρο λειτουργεί κανονικά;
                      όσες φορές πήγα καθημερινή το πιατάκι δεν δούλευε την Πέμπτη 24-1 δεν δούλευε ούτε το baby lift , όντως έχει wifi κλειδωμένο αλλά αν τους ρωτήσεις σου λένε τον κωδικό ,αυτά
                      Last edited by Jefferson; 27/01/2013, 05:28 PM.
                      Go ask Alice

Comment

• καλα κλειδωμενο γτ το εχουν? μην το κλεψει καμια αρκουδα?
                        μπραβο στα παιδια που εβαλαν ιντερνετ και οσοι παρατηρησατε ολοι το χρησιμοποιουσαν και καποιοι ειχαν και λαπτοπ στα τραπεζια.
                        ηταν κατι που ελειπε και ξανα μπραβο τους.

Comment

• Δεν ήταν θέμα αν θέλανε η όχι απλά δεν είχε φτάσει ο ΟΤΕ εκεί , όσο για το ότι ειναι με κωδικό θα διορθωθεί σύντομα . Μακάρι να έφτανε και στους ξενώνες αλλα μην είμαστε και πλεονεκτες σιγά σιγα φαντάζομαι όλα θα γίνουν ...
                          Ps όταν είπα στον Κώστα πολυ χάρηκα που βάλατε Ίντερνετ μου απάντησε και εγω 19 χρόνια το περίμενα χαχαχα

Comment

• παιδιά χθές βγαίνοντας από δέντρα πρός δασικό Πισοδερίου έχασα την καμερα από το κράνος, πολύ πιθανά στον δασικό που έπιασα κάποια κλαδιά.
                            http://cdn.computeruniverse.net/medi...648C7C0C0C.jpg

σαν αυτήν είναι (καμερούλα όχι τη βάση)
                            αν την βρηκεκάποιος pm
                            www.xsports.gr - Δημήτρης

Comment

• Κρίμα ρε συ Δημήτρη.. Μακάρι να την βρεις..

Originally posted by elricone View Post
                              Δεν ήταν θέμα αν θέλανε η όχι απλά δεν είχε φτάσει ο ΟΤΕ εκεί , όσο για το ότι ειναι με κωδικό θα διορθωθεί σύντομα . Μακάρι να έφτανε και στους ξενώνες αλλα μην είμαστε και πλεονεκτες σιγά σιγα φαντάζομαι όλα θα γίνουν ...
                              Ps όταν είπα στον Κώστα πολυ χάρηκα που βάλατε Ίντερνετ μου απάντησε και εγω 19 χρόνια το περίμενα χαχαχα
                              Χαχα όντως! Χάρηκε ο Κώστας με το ίντερνετ! Με το που μπήκα στο σαλέ το πρωτο πράγμα πιυ μου είπε ήταν! Ότι τωρα έχει επιτέλους και ίντερνετ! :d

Και μια φωτο απο την Κυριακή!
                              Attached Files

Comment

• Originally posted by Elricone View Post
                                Δεν ήταν θέμα αν θέλανε η όχι απλά δεν είχε φτάσει ο ΟΤΕ εκεί , όσο για το ότι ειναι με κωδικό θα διορθωθεί σύντομα . Μακάρι να έφτανε και στους ξενώνες αλλα μην είμαστε και πλεονεκτες σιγά σιγα φαντάζομαι όλα θα γίνουν ...

το θεμα ειναι οτι πλεον εχουυμε wifi στο σαλε. σιγουρα δεν ηταν θεμα εξοδων και οτι τσιγγουνευοταν να βαλει ο Τοττης.
                                ολοι την ψιλιαζομασταν οτι για καποιο λογο θα ειχε, αλλα σιγουρα δεν φανταζομασταν οτι εφταιγε ο Οτε.

στους ξενωνες με εναν repeater λυνεται το προβλημα.αν και πιστευω οτι θα λυσουν και αυτο το θεμα τωρα που εχουν πλεον ιντερνετ.
                                γιαυτο γουσταρω πισοδερι επειδη κανουν τα παντα να περναμε καλα

Comment

Working...
                                X