Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΩΝ Ο ΛΟΓΟΣ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by gkatharopo View Post
    καλη η διπλωματικη του κυριου μαζαρακη εξαιρετικη,συγχαρητηρια στον κυριο μαζαρακη για την προσπαθεια του εχει προσπαθησει πολυ ο κ Μαζαρακης,και ευχαριστουμε των γιωργο πελ που εκανε την τεραστια προσπαθεια να αντιγραψει το θεμα στο φορουμ..........
    Χαχχαχαχα.Και μου αρέσουν τα σχόλια "μπράβο Γιώργο,πολύ ωραίο θέμα κ.τ.λ".

Αλήθεια,εμένα όταν αντέγραφα στο σχολείο,γιατί δεν μου έλεγε κανένας μπράβο;

Comment

Μπραβο κι απο εμενα Γιωργο...πολυ ωραιο και επιμορφωτικο το αρθρο σου...οτι πρεπει για καιροφιλους σαν εμας...συνεχισε ετσι φιλε...
      sigpic​

Comment

Μπραβο πολυ καλη αναλυση! Το μονο που δεν εχω καταλαβει ειναι πως ακριβως αποκτουν τα σωματιδια θετικα η αρνητικα φορτια. Φανταζομαι οτι εχει να κανει με την αποβολη λανθανουσας θερμοτητας?

Comment

καλη η διπλωματικη του κυριου μαζαρακη εξαιρετικη,συγχαρητηρια στον κυριο μαζαρακη για την προσπαθεια του εχει προσπαθησει πολυ ο κ Μαζαρακης,και ευχαριστουμε των γιωργο πελ που εκανε την τεραστια προσπαθεια να αντιγραψει το θεμα στο φορουμ..........
          Δεν νομίζω ότι συντρέχει λόγος ειρωνίας.
          Ο χειμώνας αν δεν πιάσει κι ο χιονιάς αν δεν πλακώσει,
          ούτε λάδι, ούτε στάρι, ούτε ανθούς η γη θα δώσει.

Comment

στο τελος του αρθρου αναφερει ο ανθρωπος απο που "πηρε" το αρθρο..ακομα κ αν πηρε αυτουσαι τη διπλωματικη του καθε κυριου, τι σημασια εχει δεν καταλαβα?? σαν να σας μςταφερω εγω ενα ιατρικο αρθρο απο καποιο σοβαρο περιοδικο η βιβλιο κ να μου την πειτε κιολας...
            carpe diem - αδραξε την ημερα

If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants

Comment

Και εγώ δεν καταλαβαίνω... Θα έπρεπε όλοι να ευχαριστήσουμε οπωσδήποτε και τον κ. Μαζαράκη επειδή έκανε μία διπλωματική εργασία όσο καλή και να ήταν αυτή; Αν είναι έτσι, θα έπρεπε και να ευχαριστούμε συνεχώς όλους όσους συνέβαλλαν και συνεχίζουν ώστε να είναι η επιστήμη και η τεχνολογία στο επίπεδο που είναι εξαιτίας των εργασιών τους, ας πούμε από τον Αριστοτέλη και μετά! Το ότι επικοινωνούμε τώρα π.χ., είναι αποτέλεσμα χιλιάδων εργασιών και δημοσιεύσεων.

Όποιος μπορεί να αξιολογήσει την εργασία του κ. Μαζαράκη είναι ελεύθερος να το κάνει αν θέλει. Απλώς ευχαριστήσαμε το φίλο που το βρήκε και μας το έκανε γνωστό.

Και όντως έδωσε στο τέλος και τις σχετικές αναφορές.
              DON'T FEED THE TROLLS

Comment

Originally posted by swter View Post
                στο τελος του αρθρου αναφερει ο ανθρωπος απο που "πηρε" το αρθρο..ακομα κ αν πηρε αυτουσαι τη διπλωματικη του καθε κυριου, τι σημασια εχει δεν καταλαβα?? σαν να σας μςταφερω εγω ενα ιατρικο αρθρο απο καποιο σοβαρο περιοδικο η βιβλιο κ να μου την πειτε κιολας...
                Εμένα δεν με πειράζει η αντιγραφή που έκανε ο Πελεκάνος,αλλά το σχόλια από κάτω...Που λένε "μπράβο,φοβερό άρθρο,συνέχισε έτσι" κτλ...Δηλαδή τι έκανε;Βρήκε ένα άρθρο,πάτησε μια αντιγραφή και τέλειωσε η υπόθεση.

Comment

Σαν αυτα που βρισκεις κ εσυ?
                  sigpic

Comment

Originally posted by weatherfriend View Post
                    Εμένα δεν με πειράζει η αντιγραφή που έκανε ο Πελεκάνος,αλλά το σχόλια από κάτω...Που λένε "μπράβο,φοβερό άρθρο,συνέχισε έτσι" κτλ...Δηλαδή τι έκανε;Βρήκε ένα άρθρο,πάτησε μια αντιγραφή και τέλειωσε η υπόθεση.

Καντο και συ ρε φιλε να μας φωτισεις και μας, αλλα καντο.Το να λεμε μεγαλα λογια ειναι ευκολο, το παιδι χαραμισε χρονο και το εκανε ολοι εσεις οι ξεροπουλοι που μονο να κρινεται ξερετε τι στο καλο κανατε????
                    Πηγαν οι αλλοι στην κορυφη του ΟΛΥΜΠΟΥ Η ΣΧΕΔΟΝ ΕΚΕΙ στησαν καμερα ξοδεψαν το χρονο τους για ολους εμας και το τι ******* (ναι ******* και δεν την περνω την λεξη πισω) ακουστηκε δε λεγεται.
                    Γαμο την μιζερια μου μεσα ,εγω δεν λεω να επικροτηται αγωγιστα σε ολα προς Θεου.ΑΛΛΑ ΦΙΛΟΤΙΜΕς ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕς παιδιων αξιζουν αν οχι τη παραδοχη σας τουλαχιστον τη σιωπη σας.Αντε γιατι η μεψειμερια η γκρινια και η απολυτη βλακεια (αλλο ηθελα να πω αλλα τελος παντων) εχουν και οριο
                    Ουφ τα ειπα γιατι με σκασατε
                    mountain

Comment

Χρειαζοταν ενα τετοιο αρθρο στο φορουμ.Μπραβο και απο εμενα.
                      Θα μου αρεσε να γινει μια κατηγορια, π.χ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ που θα περιελαμβανε το παρον αρθρο για τις καταιγιδες,καποιο αλλο για το χιονι,τον αερα,τη θερμοκρασια,τα ειδη των συννεφων κ.ο.κ που θα ηταν μονιμως στη πρωτη σελιδα του φορουμ,ωστε να το βλεπουν ολοι Ισως καποια απ τα μη μελη να το εβρισκαν ενδιαφερων και εξαιτιας (και) αυτου, ισως προχωρουσαν στο να γινουν μελη.
                      Φανατικός θαυμαστής ακραίων καιρικών φαινομένων.
                      http://gr-news-365.blogspot.gr/
                      http://penteli.meteo.gr/stations/perama/

Comment

...Και μια συναντηση επισης,με τετοιο θεμα κι ας φερουμε ο καθενας τις ''γνωσεις'' μας. Ειτε γραπτες ειτε προφορικες...
                        ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ \ΚΑΚΟ\ ΜΑΣ ΚΑΙΡΟ

Comment

Το θεωρείτε τόσο δύσκολα να κάνει κάποιος αντιγραφή;Και δεν έχω κάποιο προσωπικό πρόβλημα με τον Γιώργο,ίσα-ίσα που τον έχω επαινέσει για κάποιες επιτυχημένες του προγνώσεις που είχε κάνει τον χειμώνα.Τέλος πάντων.Το κούρασα πολύ το θέμα.

Μπράβο στον κ. Μαζαράκη λοιπόν...

Comment

Originally posted by frozed2 View Post
                            Φοβερο σαν αρθρο, ολοκληρωμενο και σαφες!

Μια επεξηγηση μονο θελω σε ενα σημειο που μ φανηκε κενο...
                            Μιλας στο 2Β για την ασταθεια και για ρυθμο θερμοκεασιας καθ υψος : (Αστάθεια κατά την οποία η κατακόρυφη θερμοβαθμίδα περιβάλλοντος είναι μεγαλύτερη από την ξηρή αδιαβατική θερμοβαθμίδα, δηλ η θερμοκρασία περιβάλλοντος να μειώνεται καθ ύψος με ρυθμό μεγαλύτερο από 10 oC).

Ο ρυθμος λοιπον ειναι ενα νουμερο που αντιπροσωπευει μια μεταβολη ως προς ενα σταθερο μετρο...πχ υψος....

Αυτο μου φαινεται οτι λειπει!! Δηλαδη 10οC ως προς ποιο υψος πρεπει να ελλατωνεται η T στην θερμοβαθμιδα περιβαλλοντος? 10 μ, 100μ, 1000μ??
                            Εχεις απολυτο δικιο.. ανα 1000μ ειναι!
                            eviaweather.gr

1983..2013??

Comment

Δε θα κατσω να ασχοληθω με πικροχολα σχολια.. η διπλωματικη εργασια κυκλοφορει ελευθερη στο ιντερνετ ,, οποιος θελει μπορει να τη διαβασει και να μας πει αν οντως αντεγραψα..
                              eviaweather.gr

1983..2013??

Comment

Εννοειται οτι αξιζουν συγχαρητηρια στον Γιωργο Πελεκανο!! που προφανως εβαλε μερος της διπλωματικης εργασιας (αναφεροντας το ονομα) για περαιτερω αναλυση-προβληματισμο και σχολιασμο..
                                Οσο για τα πικροχολα σχολια, μην ανυσηχειτε γινονται συνεχως απο τα ΙΔΙΑ και τα ιδια ατομα που εχουν παντα μια ΕΙΡΩΝΙΑ για το οτιδηποτε (η παρεα των 3 της θεσνικης).... τους ξερουμε, τι τωρα τους μαθαινουμε.
                                "Στα κορφοβούνια είναι η πηγή κάθε φυλής καθάριας''

Comment

Working...
                                X