Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2012

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Spartan View Post
    Εσυ ρε ανθρωπε μου δεν κανεις συζητηση!!!τσατ το εχεις κανει το φορουμ.Εχεις κολησει η μαλλον εχεις επηρεαστει παρα πολυ απο τα μακροπροθεσμα που δινουν ηπιο χειμωνα στην χωρα μας!!σωστα?Οκ κατσε να δουμε αν οντως γινουν ετσι τα πραγματα και εγω πρωτος εδω μεσα θα σου βγαλω το καπελο και θα σου πω και μπραβο.Αλλα αυτο που κανεις θα το σταματησεις!!!το ειπες μια το ειπες 2!!ενταξει το εμπεδωσαμε!!ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ.

Μα δεν με νοιαζει να μου βγαλεις το καπελο.Γιατι να μου βγαλεις το καπελο αν επιβεβαιωθουν τα μακροπροθεσμα;Εγω τι θα χω πετυχει.Αν επιβεβαιωθουν τα μακροπροθεσμα σ αυτα θα βγαλουμε το καπελο ολοι που το πετυχαν.Εγω δεν κολαω πουθενα.

Δε σε βλεπω να το εμπεδωσες.Οι μηνες περνουν κι ακομα αλλαγες στη κυκλοφορια νομιζεις οτι συντομα θα συμβουν.Εγω δε κουραζω.Αντιθετα εσυ κουραζεσαι αμα περιμενεις καθε 10 μερες οτι Να τωρα αλλαξε.Τωρα ξεκιναει το κρυο,τωρα αλλαζει η κυκλοφορια.Κουραζεσαι και εξαντλεισαι.Μη θυμησω οτι περιμενατε κρυα του Αγιου Δημητριου,οτι μετα εγινε αρχες Νοεμβριου κτλ.

Βλεπε λιγο πιο σφαιρικα και μη κολλας πως οτι θελω αυτο θα συμβει.Δε γινεται ετσι.Αμα ηταν ετσι η ζωη θα μασταν ολοι πολυ χαρουμενοι και πολυ ευτυχισμενοι.Δε γινεται ομως ετσι παντα.

Εγω δε το λεω ουτε για να σου τη σπασω ουτε γιατι ξερω τι θα συμβει και τι θα γινει.Συζητηση κανουμε για το αν αλλαξει βιολι ο καιρος η οχι.Αυτο που βλεπω ειναι το ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΟ.Οτι συνεχιζει να κανει ζεστη και δε λεει να αλλαξει σε χειμωνα.Αυτο ειναι οτι πιο εμφανες.
    Αυτο που συζητουμε ειναι αν θα αλλαξει το βιολι του ο καιρος η οχι.

Comment

• [quote=Χλεμπονιαρης;1222007]Μα δεν με νοιαζει να μου βγαλεις το καπελο.Γιατι να μου βγαλεις το καπελο αν επιβεβαιωθουν τα μακροπροθεσμα;Εγω τι θα χω πετυχει.Αν επιβεβαιωθουν τα μακροπροθεσμα σ αυτα θα βγαλουμε το καπελο ολοι που το πετυχαν.Εγω δεν κολαω πουθενα.

Δε σε βλεπω να το εμπεδωσες.Οι μηνες περνουν κι ακομα αλλαγες στη κυκλοφορια νομιζεις οτι συντομα θα συμβουν.Εγω δε κουραζω.Αντιθετα εσυ κουραζεσαι αμα περιμενεις καθε 10 μερες οτι Να τωρα αλλαξε.Τωρα ξεκιναει το κρυο,τωρα αλλαζει η κυκλοφορια.Κουραζεσαι και εξαντλεισαι.Μη θυμησω οτι περιμενατε κρυα του Αγιου Δημητριου,οτι μετα εγινε αρχες Νοεμβριου κτλ.

Βλεπε λιγο πιο σφαιρικα και μη κολλας πως οτι θελω αυτο θα συμβει.Δε γινεται ετσι.Αμα ηταν ετσι η ζωη θα μασταν ολοι πολυ χαρουμενοι και πολυ ευτυχισμενοι.Δε γινεται ομως ετσι παντα.

Εγω δε το λεω ουτε για να σου τη σπασω ουτε γιατι ξερω τι θα συμβει και τι θα γινει.Συζητηση κανουμε για το αν αλλαξει βιολι ο καιρος η οχι.Αυτο που βλεπω ειναι το ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΟ.Οτι συνεχιζει να κανει ζεστη και δε λεει να αλλαξει σε χειμωνα.Αυτο ειναι οτι πιο εμφανες.
      Δε σημαινει οτι οτι βλεπουμε τωρα αυτο θα ειναι και ολο τον χειμωνα....και περσυ τον χειμωνα ειχε συνεχεια κρυα τι επρεπε να λεμε οτι το καλοκαιρι θα ητανε κατω απτα κλιματικα παρτε χαμπαρι ολοι εδω μεσα οτι κανεις δε μπορει να ξερει εδω μεσα και πουθενα αλλου το μελλον του καιρου ποτε θα το καταλαβαιτε??????το μονο που μπορουμε να πουμε ειναι καποιες ενδειξεις για το τι κυκλοφορια στο περιπου μπορει να ακολουθησει ο καιρος για κανα 20ημερο ...ΜΕΤΑ ΧΑΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ....
      snow is life

Comment

• Δε σημαινει οτι οτι βλεπουμε τωρα αυτο θα ειναι και ολο τον χειμωνα....και περσυ τον χειμωνα ειχε συνεχεια κρυα τι επρεπε να λεμε οτι το καλοκαιρι θα ητανε κατω απτα κλιματικα παρτε χαμπαρι ολοι εδω μεσα οτι κανεις δε μπορει να ξερει εδω μεσα και πουθενα αλλου το μελλον του καιρου ποτε θα το καταλαβαιτε??????το μονο που μπορουμε να πουμε ειναι καποιες ενδειξεις για το τι κυκλοφορια στο περιπου μπορει να ακολουθησει ο καιρος για κανα 20ημερο ...ΜΕΤΑ ΧΑΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ....
        snow is life

Comment

• Originally posted by Χλεμπονιαρης View Post
          Μα δεν με νοιαζει να μου βγαλεις το καπελο.Γιατι να μου βγαλεις το καπελο αν επιβεβαιωθουν τα μακροπροθεσμα;Εγω τι θα χω πετυχει.Αν επιβεβαιωθουν τα μακροπροθεσμα σ αυτα θα βγαλουμε το καπελο ολοι που το πετυχαν.Εγω δεν κολαω πουθενα.

Ωραια σε αυτο που συμφωνω μαζι σου ειναι οτι ακομα ο καιρος δεν εχει αλλαξει στην ελλαδα και παραμενειι ο ιδιος εδω και περιπου ενα εξαμηνο.Και σιγουρα κουραζουν αυτες οι αθλιες καιρικες συνθηκες(υψηλη υγρασια και υψηλες θερμοκρασιες για την εποχη)Η ενσταση μου σε εσενα ειναι σε αυτο που λες, οτι η κυκλοφορια δυσκολα θα σπαει και ο χειμωνας θα ειναι ακομα χειροτερος και απο αυτον που ειχαμε την περιοδο 2006 2007 σωστα?Αλλα ολοι ξερουμε εδω μεσα οτι μακροπροθεσμες προβλεψεις ειναι τζοκερ για να βγουν!!και ανετα μπορουν να γυρισουν μπουμερανγκ απο την μια στιγμη στην αλλη(υπαρχουν πολλα παραδειγματα και τα ξερεις και εσυ το ιδιος).Αυτη ειναι η δικη μου γνωμη μου και τιποτα παραπανω.Δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου,αλλα με αυτα που γραφεις ωρες ωρες και τα πετας εδω μεσα με απολυτη σιγουρια με νευριαζουν.Φιλικα.
          Last edited by Spartan; 07/11/2012, 01:38 AM.

Comment

• Απολυτη σιγουρια;

Που το ειδες αυτο;

ΜΑΛΛΟΝ λεω χειροτερος απ τον 2006-2007..
            ΜΑΛΛΟΝ!!!!!

Comment

Απολυτη σιγουρια;

Που το ειδες αυτο;

ΜΑΛΛΟΝ!!!!!
              Λες ψεματα στην αρχη ειχες γραψει ο χειροτερος χειμωνας και μετα κανεις εντιτ το κειμενο και βαζεις μαλλον!!αφου το δειχνει αυτο κατω απο το ποστ σου ρε συ!!χαχαχαχαχαχαχα.

Comment

• με ένα τέτοιο σπάει η αχιονία? τι λέτε
                μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

• ή με ένα τέτοιο?

Comment

• σε πολύ γενικές γραμμές για να έχει μια περιοχή της ηπειρωτικής Ελλάδας σοβαρή χειμερινού τύπου κακοκαιρία πρέπει το χαμηλό να περνάει νοτιότερα από τη συγκεκριμένη περιοχή...
                    Last edited by geornik2004; 07/11/2012, 10:36 AM.

Comment

• Μπαιν0υμε να δ0υμε καμια σ0βαρη αναλυση και 0 αλλ0ς βαζει χαρτες τ0υ Ιαν0υαρι0υ...ελε0ς δηλαδη

Comment

Απολυτη σιγουρια;

Που το ειδες αυτο;

ΜΑΛΛΟΝ!!!!!
                        Εισαι αυθεντια εσυ...0ταν εχ0υμε φαιν0μενα κρυβεσαι και 0ταν σκαει βαρετ0καιρια γραφεις 0λη μερα......αρ0υραι0ς εισαι;

Comment

• Originally posted by 1979 View Post
                          Εισαι αυθεντια εσυ...0ταν εχ0υμε φαιν0μενα κρυβεσαι και 0ταν σκαει βαρετ0καιρια γραφεις 0λη μερα......αρ0υραι0ς εισαι;
                          Ρε συ δε μενω Ελλαδα.Μενω στην Αγγλια.Ο καιρος Αγγλιας -Ελλαδας ειναι ακριβως αντιθετος οπως ξερεις.Οταν φτιαχνει εδω ,χαλαει εκει.Κι οταν εδω ειναι χαλασμενος στην Ελλαδα επικρατει καλοκαιρια.

Οντως οταν βρεχει εκει καταρρακτωδως εδω απλα βαριεμαι και δεν ασχολουμαι με τον καιρο.Οταν κοιτατε τα χιλιοστα στο metar να ανεβαινουν εδω συνηθως εχει λιακαδα.

Οταν αρχιζω να ασχολουμαι και να μπαινω στο φορουμ συνηθως ο καιρος ειναι αντιθετος με την Ελλαδα.

Comment

• Originally posted by 1979 View Post
                            Μπαιν0υμε να δ0υμε καμια σ0βαρη αναλυση και 0 αλλ0ς βαζει χαρτες τ0υ Ιαν0υαρι0υ...ελε0ς δηλαδη
                            άκου να δεις. δεν θα μου πεις εσύ τι θα βάζω? το κατάλαβες? ό,τι χάρτες γουστάρω θα βάζω. το θέμα λέγεται χάρτες φθινοπώρου 2012 και οι χάρτες είναι του νοεμβρίου. δεν είμαι κανάς γνωστός σου για να μου μιλάς έτσι. άντε πια. και στο ξαναλέω ότι χάρτες γουστάρω θα βάζω και αν έχεις πρόβλημα μην σχολιάζεις.

Comment

• Originally posted by salonikatasos View Post
                              άκου να δεις. δεν θα μου πεις εσύ τι θα βάζω? το κατάλαβες? ό,τι χάρτες γουστάρω θα βάζω. το θέμα λέγεται χάρτες φθινοπώρου 2012 και οι χάρτες είναι του νοεμβρίου. δεν είμαι κανάς γνωστός σου για να μου μιλάς έτσι. άντε πια. και στο ξαναλέω ότι χάρτες γουστάρω θα βάζω και αν έχεις πρόβλημα μην σχολιάζεις.
                              Οι χαρτες ειναι τρεξιματα νοεμβριου αλλα αναφερονται στον Ιανουαριο του 2013 Εμενα δεν με χαλαει παντως , καλα κανεις, εχουν ενδιαφερον

Comment

• taso ωραια ολα αυτα αλλα οι χαρτες δεν φαινονται ολοκληροι
                                καιρε μου καλε και αγαπημενε ... :rolleyes:

Comment

Working...
                                X