Originally posted by Spartan
View Post
Μα δεν με νοιαζει να μου βγαλεις το καπελο.Γιατι να μου βγαλεις το καπελο αν επιβεβαιωθουν τα μακροπροθεσμα;Εγω τι θα χω πετυχει.Αν επιβεβαιωθουν τα μακροπροθεσμα σ αυτα θα βγαλουμε το καπελο ολοι που το πετυχαν.Εγω δεν κολαω πουθενα.
Δε σε βλεπω να το εμπεδωσες.Οι μηνες περνουν κι ακομα αλλαγες στη κυκλοφορια νομιζεις οτι συντομα θα συμβουν.Εγω δε κουραζω.Αντιθετα εσυ κουραζεσαι αμα περιμενεις καθε 10 μερες οτι Να τωρα αλλαξε.Τωρα ξεκιναει το κρυο,τωρα αλλαζει η κυκλοφορια.Κουραζεσαι και εξαντλεισαι.Μη θυμησω οτι περιμενατε κρυα του Αγιου Δημητριου,οτι μετα εγινε αρχες Νοεμβριου κτλ.
Βλεπε λιγο πιο σφαιρικα και μη κολλας πως οτι θελω αυτο θα συμβει.Δε γινεται ετσι.Αμα ηταν ετσι η ζωη θα μασταν ολοι πολυ χαρουμενοι και πολυ ευτυχισμενοι.Δε γινεται ομως ετσι παντα.
Εγω δε το λεω ουτε για να σου τη σπασω ουτε γιατι ξερω τι θα συμβει και τι θα γινει.Συζητηση κανουμε για το αν αλλαξει βιολι ο καιρος η οχι.Αυτο που βλεπω ειναι το ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΟ.Οτι συνεχιζει να κανει ζεστη και δε λεει να αλλαξει σε χειμωνα.Αυτο ειναι οτι πιο εμφανες.
Αυτο που συζητουμε ειναι αν θα αλλαξει το βιολι του ο καιρος η οχι.

Comment