Originally posted by Dimenios
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2012
Collapse
X
-
η συγκεκριμενη πολη την ειδα στο γοογλε και ειναι χτισμενη αν οχι σε βαλτους παντως σε μια στενη μπαζωμενη λωριδα γης οπου μπροστα εχει τον ωκεανο και απο πισω βαλτους λογικα η κατι τετοιο οποτε δεν θα εχει πανοραμικη θεα αλλα ο καιροτρελλαμενος βρισκει λυσεις για ολα!!!!κατι θα σκαρφιζομουν δεν μπορει....Originally posted by GeorgeTsavd View Postκατω στην προκυμαια δυσκολο να ησουν. αν ανεβαινει η θαλασσα καμια δεκαρια μετρα με 16 μποφορ να φυσανε νομιζω λιγουλακι δυσκολο να εισαι διπλα
http://forum.snowreport.gr/showthrea...=1#post1218540
...και ποτε μην λες ποτε γιωργο...\ στην μεγαλυτερη θυελλα που εγω θυμαμε μεσα στην πολη της θεσσαλονικης οπου δεν ηταν απο βαρδαρη αλλα απο ανατολικο,νομεβριος του 99 πρεπει να ηταν....ε λοιπον εκεινη την μερα δεν κυκλοφορουσε ψυχη κι εγω ημουν εξω και εκανα και το εξης τραγικο ανεβηκα την αγγελακη!!!!!! οπου εκεινη την ημερα ηταν κατορθωμα πραγματικα οπως γενικα ολες οι καθετες στην τσιμισκη και εγνατια οδοι...χαχαχαχαχα....
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ
Comment
-
-
Με την εμμονη της καθοδου των ψυχρων συστηματων και την εμβανθυνση τους συνεχως κυριως στο χωρο της ιταλιας και με την κινηση τους προς ανατολικα δηνιουργουται προυποθεσεις αποκοπης ψυχρων αεριων μαζων αυτων προς την χωρα μας.Εχουμε πει για το διαστημα του δευτερου πενθημερου του μηνα ειναι πιθανον να επηρεασθουν τα βουνα της βορειου ελλαδος με καποιες χιονοπτωσεις....
Γιωργος-Σπατα- καμπια Διρφυων Ευβοιας
Comment
-
ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΟ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΦΕΤΟΣ. ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΣΟ ΥΨΗΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΓΙΑ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΧΘΕΣ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ.Originally posted by snsick View Postμιλαμε για κάποιες χιονοπτώσεις στα βουνά της Β.Ελλάδας 5-10 Νοέμβρη.... απίστευτη κατάντια...ΛΗΛΑΝΤΙΟ
Comment
-
ti χιονια ρε παιδια //??
Φετος , μαλλον αυτη τη σεζον ξεχαστε τα χιονια και ο,τι ξερατε. Ο θεος της ελλαδας ειναι ''φρονιμος'' και αποφασισε να μας προστατευσει εν μεσω κρισης, εχει παει και το πετρελαιο στα υψη.. Το γεναρη μπορει να κανει καμμια φωτοβολιδα και αν.
Α, και κανα χιονι στη σαμαρινα, στο γαρδικι και στο μαυρολιθαρι. .ΦΕτος να μου το θυμηθειτε, ο πλανητης θα μαμηθει απο ακραια καιρικα φαινομενα, και εμεις απλως θα ειμαστε θεατες.
"Στα κορφοβούνια είναι η πηγή κάθε φυλής καθάριας''
Comment
-
όχι...αν υπάρχει θεός πρέπει να μας τιμωρήσει για το μεγάλο φαγοπότι που κάναμε τόσα χρόνια...να μας εκδικηθεί με τον πιο σκληρό Χειμώνα του αιώνα...ένα νέο 1911 ή 1929...Originally posted by χιονολατρης View Postti χιονια ρε παιδια //??
Φετος , μαλλον αυτη τη σεζον ξεχαστε τα χιονια και ο,τι ξερατε. Ο θεος της ελλαδας ειναι ''φρονιμος'' και αποφασισε να μας προστατευσει εν μεσω κρισης, εχει παει και το πετρελαιο στα υψη.. Το γεναρη μπορει να κανει καμμια φωτοβολιδα και αν.
Α, και κανα χιονι στη σαμαρινα, στο γαρδικι και στο μαυρολιθαρι. .ΦΕτος να μου το θυμηθειτε, ο πλανητης θα μαμηθει απο ακραια καιρικα φαινομενα, και εμεις απλως θα ειμαστε θεατες.
Last edited by geornik2004; 29/10/2012, 09:00 PM.
Comment

Comment