Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2012
Collapse
X
-
μακάρι να φυγει και ο Νοέμβριος με νοτιάδες και χαμηλά στην κεντρική και δυτική Μεσόγειο...όσο πιο πολλά τέτοια κάνει τώρα τώρα πιο πολλοί αντικυκλώνες θα πλακώσουν στη συνέχεια για στέγνωμα....Originally posted by Χλεμπονιαρης View PostΒλεπετε που σχηματιζει το 12αρι τον Αζορικο!!!Μες τη μεση του Ατλαντικου.Αυτο σημαινει καταβασεις αυλωνων στη Δυτικη Ευρωπη και νοτιαδες στην Ελλαδα.
Ετσι θα παει ο χειμωνας φετος.χαχαχαχαχα
Comment
-
Originally posted by george-kozanh View PostΜια φορα να παει στην θεση του ομως φτανει!

Μου θυμιζεις εναν γνωστο μου που εφτασε 30 χρονων και δε ειχε παει με γυναικα και μου λεγε:Δεν το κανω επειδη θελω αυτη που θα παω μαζι της πρωτη φορα και να την παντρευτω.Να ειναι η γυναικα μου.Με τη πρωτη γεωτρηση ηθελε να βρει και πετρελαιο.Χαχαχαχα.
Αμα ειστε τοσο μαγκες,χαλαλι.χαχαχαLast edited by Κωστας.; 28/10/2012, 07:40 PM.
Comment
-
-
Οχι ειμαστε εμεις σαν τους Αγγλους που ουτε 15cm δεν μπορει να βαλει χαχαOriginally posted by Χλεμπονιαρης View PostΜου θυμιζεις εναν γνωστο μου που εφτασε 30 χρονων και δε ειχε παει με γυναικα και μου λεγε:Δεν το κανω επειδη θελω αυτη που θα παω μαζι της πρωτη φορα και να την παντρευτω.Να ειναι η γυναικα μου.Με τη πρωτη γεωτρηση ηθελε να βρει και πετρελαιο.Χαχαχαχα.
Αμα ειστε τοσο μαγκες,χαλαλι.χαχαχα
Comment
-
Originally posted by Χλεμπονιαρης View PostΚαι το ευρωπαικο σχηματιζει τον αντικυκλωνα μες τη θαλασσα.
Ευτυχως γιατι εκεινες τις ημερομηνιες θα ειμαι Ελλαδα και δεν ειχα καμια ορεξη για κρυα στην Ελλαδα τις μερες που θα ειμαι εκει.ποσο θες να μας τρελλανεις????..οτι θες βλεπεις?...οριστε ο μεσος ορος του αγαπημενου σου (και ισως οχι αδικα) μοντελου οπου δεν εχει καμια σχεση η εξελιξη με τα "ευχολογια" που περιγραφεις....ηθελα να ξερα δεν βλεπεις οτι ο ατλαντικος εχει στρερεψει?εχει σωπασει...και επειδη ξερω τι θα πεις εννοω για την ροη ατλαντικων χαμηλων απο δυτικα προς ανατολικα και οχι για την καταβαση χαμηλων απο ισλανδια προς το νοτο...
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ
Comment
-
Δηλαδη εσυ βλεπεις οτι ο Ατλαντικος εχει στερεψει;Απο που το βλεπεις;Εγω δε το βλεπω αυτο.Και κανεις δεν το βλεπει.Αυτο που φαινεται ειναι οτι για τις επομενες 10 μερες η κυκλοφορια παραμενει ΙΔΙΑ.Originally posted by borios_polos View PostΗθελα να ξερα δεν βλεπεις οτι ο ατλαντικος εχει στρερεψει?εχει σωπασει...και επειδη ξερω τι θα πεις εννοω για την ροη ατλαντικων χαμηλων απο δυτικα προς ανατολικα και οχι για την καταβαση χαμηλων απο ισλανδια προς το νοτο...
Comment
-
Originally posted by Χλεμπονιαρης View PostΔηλαδη εσυ βλεπεις οτι ο Ατλαντικος εχει στερεψει;Απο που το βλεπεις;Εγω δε το βλεπω αυτο.Και κανεις δεν το βλεπει.Αυτο που φαινεται ειναι οτι για τις επομενες 10 μερες η κυκλοφορια παραμενει ΙΔΙΑ.αντε να σου κανω το χαρηρι...αυτο ειναι το κυριο για την ιδια ημερομηνια....εσυ δηλαδη θες να πεις οτι με βαση αυτο τον πολυ μακρινο χαρτη βλεπεις ατλαντικη κυκλοφορια?????!!!!!!!.....και δεν βλεπεις οτι η ανατολικη ευρωπη ειναι ετοιμη να υποδεχτει τα καλουδια και οτι ο αζορικος εχει ταση να παει πιο β.ανατολικα....τι δεν καταλαβενεις???ε?...ηθελα να ξερα
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ
Comment

Comment