Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2012

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Χλεμπονιαρης View Post
    Βλεπετε που σχηματιζει το 12αρι τον Αζορικο!!!Μες τη μεση του Ατλαντικου.Αυτο σημαινει καταβασεις αυλωνων στη Δυτικη Ευρωπη και νοτιαδες στην Ελλαδα.

Ετσι θα παει ο χειμωνας φετος.χαχαχαχαχα
    Μια φορα να παει στην θεση του ομως φτανει!

Comment

Βλεπετε που σχηματιζει το 12αρι τον Αζορικο!!!Μες τη μεση του Ατλαντικου.Αυτο σημαινει καταβασεις αυλωνων στη Δυτικη Ευρωπη και νοτιαδες στην Ελλαδα.

Ετσι θα παει ο χειμωνας φετος.χαχαχαχαχα
      μακάρι να φυγει και ο Νοέμβριος με νοτιάδες και χαμηλά στην κεντρική και δυτική Μεσόγειο...όσο πιο πολλά τέτοια κάνει τώρα τώρα πιο πολλοί αντικυκλώνες θα πλακώσουν στη συνέχεια για στέγνωμα....

Comment

• Originally posted by george-kozanh View Post
        Μια φορα να παει στην θεση του ομως φτανει!

Μου θυμιζεις εναν γνωστο μου που εφτασε 30 χρονων και δε ειχε παει με γυναικα και μου λεγε:Δεν το κανω επειδη θελω αυτη που θα παω μαζι της πρωτη φορα και να την παντρευτω.Να ειναι η γυναικα μου.Με τη πρωτη γεωτρηση ηθελε να βρει και πετρελαιο.Χαχαχαχα.

Αμα ειστε τοσο μαγκες,χαλαλι.χαχαχα
        Last edited by Κωστας.; 28/10/2012, 07:40 PM.

Comment

• Originally posted by geornik2004 View Post
          μακάρι να φυγει και ο Νοέμβριος με νοτιάδες και χαμηλά στην κεντρική και δυτική Μεσόγειο...όσο πιο πολλά τέτοια κάνει τώρα τώρα πιο πολλοί αντικυκλώνες θα πλακώσουν στη συνέχεια για στέγνωμα....
          Πλυντηριο ,στεγνωτηριο δηλαδη.χαχαχαχα

Comment

Μου θυμιζεις εναν γνωστο μου που εφτασε 30 χρονων και δε ειχε παει με γυναικα και μου λεγε:Δεν το κανω επειδη θελω αυτη που θα παω μαζι της πρωτη φορα και να την παντρευτω.Να ειναι η γυναικα μου.Με τη πρωτη γεωτρηση ηθελε να βρει και πετρελαιο.Χαχαχαχα.

Αμα ειστε τοσο μαγκες,χαλαλι.χαχαχα
            Οχι ειμαστε εμεις σαν τους Αγγλους που ουτε 15cm δεν μπορει να βαλει χαχα

Comment

• Καρολος Ντικενς.Αυτο σου λεω μονο!χαχαχα

Comment

• gfs.jpg γυρω στις 10 του μηνος(πανω-κατω) παιζει μια πιο χειμερινου τυπου διαταξη...

Comment

• Ευρωπαικο θα βλεπετε και Ensembles του.Ολα τ αλλα ειναι φουμαρα.Δεν τα εμπιστευομαι ποτε.

Comment

• Και το ευρωπαικο σχηματιζει τον αντικυκλωνα μες τη θαλασσα.

Ευτυχως γιατι εκεινες τις ημερομηνιες θα ειμαι Ελλαδα και δεν ειχα καμια ορεξη για κρυα στην Ελλαδα τις μερες που θα ειμαι εκει.

Comment

• Ελε0ς δηλαδη...μπαιν0υμε να διαβασ0υμε κατι σ0βαρ0 σε εκτιμηση-πρ0γνωση εδω στ0 φ0ρ0υμ και αντ'αυτ0υ σ0υλατσαρει αυτ0ς 0 κ0μπλεξικ0ς με 5758 π0στ μεσα σε 10 μηνες. Δεν παλευεται αλλ0 τ0 παληκαρι λεμε

Comment

Και το ευρωπαικο σχηματιζει τον αντικυκλωνα μες τη θαλασσα.

Ευτυχως γιατι εκεινες τις ημερομηνιες θα ειμαι Ελλαδα και δεν ειχα καμια ορεξη για κρυα στην Ελλαδα τις μερες που θα ειμαι εκει.
                        ποσο θες να μας τρελλανεις????..οτι θες βλεπεις?...οριστε ο μεσος ορος του αγαπημενου σου (και ισως οχι αδικα) μοντελου οπου δεν εχει καμια σχεση η εξελιξη με τα "ευχολογια" που περιγραφεις....ηθελα να ξερα δεν βλεπεις οτι ο ατλαντικος εχει στρερεψει?εχει σωπασει...και επειδη ξερω τι θα πεις εννοω για την ροη ατλαντικων χαμηλων απο δυτικα προς ανατολικα και οχι για την καταβαση χαμηλων απο ισλανδια προς το νοτο...
                        ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

• Οταν το εγραψα δεν ειχαν βγει τα Ensembles.Στο κυριο αναφερομουν.

Comment

• Originally posted by borios_polos View Post
                            Ηθελα να ξερα δεν βλεπεις οτι ο ατλαντικος εχει στρερεψει?εχει σωπασει...και επειδη ξερω τι θα πεις εννοω για την ροη ατλαντικων χαμηλων απο δυτικα προς ανατολικα και οχι για την καταβαση χαμηλων απο ισλανδια προς το νοτο...
                            Δηλαδη εσυ βλεπεις οτι ο Ατλαντικος εχει στερεψει;Απο που το βλεπεις;Εγω δε το βλεπω αυτο.Και κανεις δεν το βλεπει.Αυτο που φαινεται ειναι οτι για τις επομενες 10 μερες η κυκλοφορια παραμενει ΙΔΙΑ.

Comment

Οταν το εγραψα δεν ειχαν βγει τα Ensembles.Στο κυριο αναφερομουν.
                              αχαχα αστα αυτα

Comment

Δηλαδη εσυ βλεπεις οτι ο Ατλαντικος εχει στερεψει;Απο που το βλεπεις;Εγω δε το βλεπω αυτο.Και κανεις δεν το βλεπει.Αυτο που φαινεται ειναι οτι για τις επομενες 10 μερες η κυκλοφορια παραμενει ΙΔΙΑ.
                                αντε να σου κανω το χαρηρι...αυτο ειναι το κυριο για την ιδια ημερομηνια....εσυ δηλαδη θες να πεις οτι με βαση αυτο τον πολυ μακρινο χαρτη βλεπεις ατλαντικη κυκλοφορια?????!!!!!!!.....και δεν βλεπεις οτι η ανατολικη ευρωπη ειναι ετοιμη να υποδεχτει τα καλουδια και οτι ο αζορικος εχει ταση να παει πιο β.ανατολικα....τι δεν καταλαβενεις???ε?...ηθελα να ξερα
                                ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

Working...
                                X