Originally posted by snsick
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2012
Collapse
X
-
Πάντως το ούκμο στο τελευταίο τρέξιμό του τώρα στο 00άρι ανεβάζει ποιο βόρεια το χαμηλό της Τρίτης-20 του μήνα..και το βαθαίνει περισσότερο(1010hpa από 1015)...και σαφώς με αυτην την εικόνα επηρεάζεται περισσότερο η βόρεια ελλάδα από ότι έδιναν τα μοντέλα μέχρι χτες...στην ίδια γραμμή πλησιάζει σε γενικές γραμμές στο 00άρι του και το γφσ και στο κύριο και στα ενσέμπλς του....
ενώ για τα μετέπειτα ..συνεχίζει η τάση για αλλαγή της κυκλοφορίας...Μετεωρολογικός Σταθμός Μακροχωρίου:
http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/
Κάμερες Μακροχωρίου:
http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/makrohori.jpg
http://www.stravon.gr/makrochori/
Comment
-
Ελα παμε καλα. Η διαφαινομενη αλλαγη της κυκλοφοριας ειναι κοντα. Ανησυχητικα παραμενουν βεβαιως τα γεωδυναμικα αλλα πιστευω θα βελτιωθει η κατασταση σταδιακα.Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.
Comment
-
άστους να πνίγονται αυτοί τώρα...θα έλθει το στέγνωμά τους Γενάρη-Φλεβάρη...Originally posted by storm View PostΕμείς ψάχνουμε με το ντουφέκι για να δούμε νερά και στη γειτονική Ιταλία (που βρίσκεται δίπλα μας και δυτικά μας) έχει πνιγεί στην κυριολεξία, εδώ και εβδομάδες και θα συνεχίσει στο ίδιο τέμπο και την ερχόμενη...!
Comment
-
aν στεγνωσουν αυτοι θα στεγνωσουμε και εμεις μια και καλη εδω. Εκτος και αν προτιμας ολος ο χειμωνας να περασει με 3 προσηνεμες κακοκαιριες και οι υπολοιποι να φανε το ξεροβορι. Διοτι αν περιμενουμε κυκλογεννηση στο Ιονιο καλυτερα να αρχισουμε να παιζουμε Τζοκερ..Originally posted by geornik2004 View Postάστους να πνίγονται αυτοί τώρα...θα έλθει το στέγνωμά τους Γενάρη-Φλεβάρη...Last edited by fear777; 15/11/2012, 12:09 PM.Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.
Comment
-
Εγώ πάντωs νομίζω ότι ο φετεινόs χειμώναs κρύβει ωραίεs εκπλήξειs που θα φανούν όταν έλθει η ώρα. Ακόμη Νοέμβρηs είναι.Originally posted by fear777 View Postaν στεγνωσουν αυτοι θα στεγνωσουμε και εμεις μια και καλη εδω. Εκτος και αν προτιμας ολος ο χειμωνας να περασει με 3 προσηνεμες κακοκαιριες και οι υπολοιποι να φανε το ξεροβορι. Διοτι αν περιμενουμε κυκλογεννηση στο Ιονιο καλυτερα να αρχισουμε να παιζουμε Τζοκερ..
Πιστεύω ότι θα είναι ποιο ποιοτικόs από τον περισυνό με το παρατεταμένο κρύο και τιs νιφαδοπτώσειs. Λίγη υπομονή και έρχεται και η σειρά μαs την κατάλληλη στιγμή.ΛΗΛΑΝΤΙΟ
Comment
-
Χαχαχαχαχα, άλλαξες το παραμύθι γέρο μου...είδες τα νερά να σε πλημμυρίζουν από νωρίς φέτος και αισοδοξείς για σπουδαία πράγματα...καλά κάνεις...έτσι θα είναι τα πράγματα με λίγη τύχη...Originally posted by ΑΓΓΕΛΟΣ View PostΕγώ πάντωs νομίζω ότι ο φετεινόs χειμώναs κρύβει ωραίεs εκπλήξειs που θα φανούν όταν έλθει η ώρα. Ακόμη Νοέμβρηs είναι.
Πιστεύω ότι θα είναι ποιο ποιοτικόs από τον περισυνό με το παρατεταμένο κρύο και τιs νιφαδοπτώσειs. Λίγη υπομονή και έρχεται και η σειρά μαs την κατάλληλη στιγμή.
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Comment
-
To πιστευω και εγω. Αλλα το θεμα ειναι οτι προτιμω παρελαση χαμηλων απο Δυτικα προς Ανατολικα σε συνδυασμο με απλες ψυχρες εισβολες. Για ευνοητους λογους φυσικα...Originally posted by ΑΓΓΕΛΟΣ View PostΕγώ πάντωs νομίζω ότι ο φετεινόs χειμώναs κρύβει ωραίεs εκπλήξειs που θα φανούν όταν έλθει η ώρα. Ακόμη Νοέμβρηs είναι.
Πιστεύω ότι θα είναι ποιο ποιοτικόs από τον περισυνό με το παρατεταμένο κρύο και τιs νιφαδοπτώσειs. Λίγη υπομονή και έρχεται και η σειρά μαs την κατάλληλη στιγμή.Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.
Comment
-
πρεπει να ειναι το 4ο ή 5ο υπεραισιοδοξο μηνυμα σου για φετος. ή κατι κοσμογονικο θα ερθει ή κατι αλλο συμβαινει, χα χα. εισαι κορυφη Αγγελε.Originally posted by ΑΓΓΕΛΟΣ View PostΕγώ πάντωs νομίζω ότι ο φετεινόs χειμώναs κρύβει ωραίεs εκπλήξειs που θα φανούν όταν έλθει η ώρα. Ακόμη Νοέμβρηs είναι.
Πιστεύω ότι θα είναι ποιο ποιοτικόs από τον περισυνό με το παρατεταμένο κρύο και τιs νιφαδοπτώσειs. Λίγη υπομονή και έρχεται και η σειρά μαs την κατάλληλη στιγμή.<<Υγιειαν τε γαρ τοις σωμασι παρασκευαζει και οραν και ακουειν μαλλον, γηρασκειν δε ηττον>>
Comment
-
απιστευτος χαρτης. το νερο παει στο νερο με λιγα λογια.Originally posted by geornik2004 View Post
Comment

Comment