Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2012

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by mountain View Post
    kαλησπερα βαγγελη .Εχω και οχι μονο την εντυπωση οτι απο 27 και μετα τα πραματα αλλαζουν δραματικα ως προσ το χειμωνιατικο σκηνικο .Κυτα λιγο τα -15 στα 850 που καραδοκουν απο πανω μας.(προσ ρωσσια μερια εννοω)Για μενα το σκηνικο εχει στηθει.Μια το χιονοσκεπες της ρωσσιας ενα οτι χρωσταει ολους αυτους τουσ μηνες και ενα το οτι οπου φτωχος και η μοιρα του(χαχαχαχαχα καλο αυτο) ετοιμασου για θαψιματα φιλε.
    εχω μεινει παγωτο!!!!!!!!!!!!!!!!!......εσυ τα λες αυτα???!!!!!!....
    ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

• Originally posted by borios_polos View Post
      εχω μεινει παγωτο!!!!!!!!!!!!!!!!!......εσυ τα λες αυτα???!!!!!!....

Γιατι ρε φιλε εγω τρελοχιονακιας δεν ειμαι????????????????
      mountain

Comment

• Τοθλαχιστον για κεντρικη Μακεδονια Βαγγελη θα μας χωσει για τα καλα φετος και μιλαω για το γαμη.....νο τον καμπο της θεσσαλονικης .Θα τριβουμε τα ματια μας ακου που σου λεω
        mountain

Comment

Τοθλαχιστον για κεντρικη Μακεδονια Βαγγελη θα μας χωσει για τα καλα φετος και μιλαω για το γαμη.....νο τον καμπο της θεσσαλονικης .Θα τριβουμε τα ματια μας ακου που σου λεω
          σοκ!!!!!!.......εγω παλι προσπαθω να το δω βημα βημα..π.χ σε αλλες αποχες θα ειχα ενθουσιαστει με την ελειψη υετου το φθινοπωρο και με την εμμονη σε αυτη την κυκλοφορια και με την προοπτικη που φαινεται για αλλαγη την καταλληλη εποχη...αλλα με τοση χυλοπιτα προσπαθω να ειμαι χαλαρος και συγκρατημενος

Comment

• ΓΙΑ ΚΥΤΑ ΛΙΓΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΤΑΣΗ
            mountain

Comment

ΓΙΑ ΚΥΤΑ ΛΙΓΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΤΑΣΗ
              να σου πω οτι δεν περιμενω εντυπωσιακη εισοδο του δεκεμβριου θα πω ψεματα...αλλα δεν το λεω κρατιεμαι...

Comment

• Comment

• χαχαχαχα. πώς γίνεται πάντα τις ίδιες μέρες να γίνονται τέτοιες κακοκαιρίες? 15-17 δεκέμβρη
                  μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

• Uploaded with ImageShack.us

πολύ νερό στα ψαράκια του Μυρτώου τις επόμενες 192 ώρες...ας ελπίσουμε να πέσει και σε στεριές αυτό το νεράκι...
                    Last edited by geornik2004; 14/11/2012, 10:07 PM.

Comment

• Originally posted by salonikatasos View Post
                      χαχαχαχα. πώς γίνεται πάντα τις ίδιες μέρες να γίνονται τέτοιες κακοκαιρίες? 15-17 δεκέμβρη
                      πως γίνεται να πιστεύετεή ακόμα και να δίνετε την παραμικρή σημασία σε ένα χάρτη που είναι για μετά από 1 μήνα?

Comment

• Originally posted by snsick View Post
                        τα πράγματα γίνονται πάρα πολύ σοβαρά... έρχεται ολοταχώς ιστορικά ζεστός χειμώνας με 1-2 χιονοπτώσεις συνολικά στην Πάρνηθα και ίσως και ακόμα χειρότερος..
                        Originally posted by snsick View Post
                        τι προβλέπει ρε συ Κώστα ο κυρ Παναγιώτης για το χειμώνα?
                        Σε εμάς τα λες αυτά;

Comment

• Originally posted by Philip View Post
                          Σε εμάς τα λες αυτά;
                          όταν λες εσας σε ποιούς δηλαδή εννοείς? για τη δεύτερη ερώτηση βλέπεις ακριβώς σε ποιόν πάει.. και δεν είσαι εσύ.. και το πρώτο που έβαλες δεν είναι καν ερώτηση.. προσωπική εκτίμηση στα επίπεδα παπαρολογίας είναι χωρίς κανένα στοιχείο όπως εχω πει πολλές φορές.. αφού 1-2 μήνες πριν κανένας δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει...

Comment

• Ο Παναγιώτης όμως ξέρει...Για 3ο χρόνο τον παρακολουθώ και είναι κατά 100% μέσα...με έχει αφήσει άφωνο κυριολεκτικά...Μέχρι και τώρα μου έλεγε για την αλλαγή προς το πιο χειμωνιάτικο για 14-15 του μήνα (από πολλές ημέρες πίσω), όταν δεν φαινόταν κανένα φαινόμενο για την περιοχή...και το ξέρουν κάμποσοι άνθρωποι που τους ενημερώνω για να υπάρχει και η επιβεβαίωση...

http://weatherparty.blogspot.gr/
                            Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• Originally posted by beach-snow View Post
                              Ο Παναγιώτης όμως ξέρει...Για 3ο χρόνο τον παρακολουθώ και είναι κατά 100% μέσα...με έχει αφήσει άφωνο κυριολεκτικά...Μέχρι και τώρα μου έλεγε για την αλλαγή προς το πιο χειμωνιάτικο για 14-15 του μήνα (από πολλές ημέρες πίσω), όταν δεν φαινόταν κανένα φαινόμενο για την περιοχή...και το ξέρουν κάμποσοι άνθρωποι που τους ενημερώνω για να υπάρχει και η επιβεβαίωση...
                              γιαυτο Κώστα σε είχα ρωτήσει κάποιες μέρες πριν τι έχει πει για το χειμώνα. απάντησες κάπου? δεν το είδα

Comment

• Originally posted by snsick View Post
                                γιαυτο Κώστα σε είχα ρωτήσει κάποιες μέρες πριν τι έχει πει για το χειμώνα. απάντησες κάπου? δεν το είδα
                                Οχι και δεν θα απαντήσω εδώ ειδικά...πάντως αν βγει κάτι που μου είπε για εδώ σε έναν συγκεκριμένο μήνα του χειμώνα, τότε δεν θα ξανασχοληθώ με μακροπρόθεσμα...θα τον έχω κορυφή...

http://weatherparty.blogspot.gr/
                                Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Working...
                                X