Originally posted by Spartan
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ you tube???
Collapse
X
-
Σπύρο,το έχω κι αυτό αλλά δεν το έχω ποτέ χρησιμοποιήσει για να κατεβάσω βίντεο παρά μόνο για την επεξεργασία διαφόρων αρχείων.Την είχα καταβρεί με το real player κατά κύριο λόγο και δευτερευόντως με το freemake.Το πρώτο ωστόσο,με πρόδωσε σήμερα το άτιμο!Originally posted by Spartan View PostΑυτη που σας δινω παιδια ειναι η πιο τοπ εκδοση για το συγκεριμενο θεμα που ανοιξε ο γιωργος!!!κανει τα παντα,δοκιμασετο το προγραμματακι και θα με θυμηθεις.
Comment
-
Νορτον?μαπα αντιβαιρους!!!!!!!απορω γιατι το εχεις ακομα μεσα!!!το καλυτερο απο ολλα ειναι το κασπεσκυ αντιβαιρους!!!και το επομενο το νοντ 32!!!!.Originally posted by storm View PostΔε θυμάμαι κι από πού το κατέβασα να σου πω,πάντως το norton δε μου έκανε πρόβλημα αφού το πρόγραμμα ήταν καθαρό.Να μην αγνοείς τέτοιους κινδύνους.
Comment
-
Ναι αλλα αν ασχοληθεις μαζι του απο εδω και περα!!!θα γινει το αγαπημενο σου προγραμμα για το συγκεκριμενο θεμα που θα το δουλευεις.Originally posted by storm View PostΣπύρο,το έχω κι αυτό αλλά δεν το έχω ποτέ χρησιμοποιήσει για να κατεβάσω βίντεο παρά μόνο για την επεξεργασία διαφόρων αρχείων.Την είχα καταβρεί με το real player κατά κύριο λόγο και δευτερευόντως με το freemake.Το πρώτο ωστόσο,με πρόδωσε σήμερα το άτιμο!
Comment
-
Με πιον σελιδοδεικτη το κατεβαζεις? δοκιμασε να το κατεβασεις με τον ιντερνετ εξπλορερ,αλλιως κατι παιζει με το φαιεργουλελ του αντιβαιρους που εχεις με αποτελεσμα να σου διακοπτει την ληψη.Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ View PostΔεν με παει αποψε....
Κατεβασω αυτο που μου ειπε ο Σπυρος και οταν φτανει το κατεβασμα στο 99% κολλαει και διακοπτεται....
Ρε τι παθαμε αποψε.......
Comment
-
με internet explorer το κατεβαζω...τωρα τα αλλα που λες δεν τα γνωριζω...χεχεχεOriginally posted by Spartan View PostΜε πιον σελιδοδεικτη το κατεβαζεις? δοκιμασε να το κατεβασεις με τον ιντερνετ εξπλορερ,αλλιως κατι παιζει με το φαιεργουλελ του αντιβαιρους που εχεις με αποτελεσμα να σου διακοπτει την ληψη.
Comment
-
ΑΛ ΦΑ, ΒΗ ΤΑ ΓΑ, ΜΑ ΔΕ Λ ΤΑ ΕΨ ΙΛΩΝ. ΣΤ ΙΓΜΑ. ΖΗ ΤΑ, Η ΤΑ, ΘΗ ΤΑ ΙΩΤΑ ΚΑ ΠΑΛΑΜ ΔΑ. ΜΗ ΝΥΞ Η, Ο ΜΙΚΡΟΝ, ΠΥΡΟΣ ΙΓΜΑ ΤΑΦΗ Ψ ΙΛΩΝ, ΦΥ ΨΥΧΗ Ο ΜΕΓΑ!
Μόνο οι γύφτοι δεν έχουν πατρίδα!
Comment
-
Σπύρο,δοκίμασα το free studio για πρώτη φορά για κατέβασμα,δούλεψε όντως καλά,ωστόσο το freemake video,εξακολουθώ να υποστηρίζω πως είναι πρακτικότερο για κατεβάσματα.Δοκίμασέ το!
Originally posted by Spartan View PostΝορτον?μαπα αντιβαιρους!!!!!!!απορω γιατι το εχεις ακομα μεσα!!!το καλυτερο απο ολλα ειναι το κασπεσκυ αντιβαιρους!!!και το επομενο το νοντ 32!!!!.
Το ΝORTON έχει ελαφρύνει σαν αντιβιοτικό (σε σχέση με παλαιότερα) για το σύστημα,το χρησιμοποιώ τα τελευταία 3-4 χρόνια και δε μου δημιούργησε κανένα πρόβλημα,αντιθέτως όλα καλά.Εξάλλου,έχει πάει πολύ καλά και στα διάφορα συγκριτικά τεστ που έχουν γίνει.
Comment
-
Εάν δεν λειτουργεί η σύνδεση που έβαλα
http://download.dvdvideosoft.com/Fre...beDownload.exe
Είναι δοκιμασμένο και πολύ απλό στην χρήση.ΑΛ ΦΑ, ΒΗ ΤΑ ΓΑ, ΜΑ ΔΕ Λ ΤΑ ΕΨ ΙΛΩΝ. ΣΤ ΙΓΜΑ. ΖΗ ΤΑ, Η ΤΑ, ΘΗ ΤΑ ΙΩΤΑ ΚΑ ΠΑΛΑΜ ΔΑ. ΜΗ ΝΥΞ Η, Ο ΜΙΚΡΟΝ, ΠΥΡΟΣ ΙΓΜΑ ΤΑΦΗ Ψ ΙΛΩΝ, ΦΥ ΨΥΧΗ Ο ΜΕΓΑ!
Μόνο οι γύφτοι δεν έχουν πατρίδα!
Comment
-
Που να χρησιμοποιούσες και το real player (το ρημάδι για κάποιο λόγο δυσλειτουργεί στο κατέβασμα),όπου όποιο βίντεο έβλεπες,ανεξαρτήτως αν ήταν στο youtube ή αλλού,σου έβγαζε αυτόματα παραθυράκι με επιλογή "download this video",το πατούσες και τελείωνε η ιστορία! Ούτε αντιγραφή-επικόλληση του url ούτε τίποτα!Originally posted by Telxinas View PostΕάν δεν λειτουργεί η σύνδεση που έβαλα
http://download.dvdvideosoft.com/Fre...beDownload.exe
Είναι δοκιμασμένο και πολύ απλό στην χρήση.
Comment
-
γιατι δεν δοκιμαζεις ενα online downloader να μην μπαινεις στην διαδικασια εγκαταστασης τοσων προγραμματων
http://lmgtfy.com/?q=youtube+download+online
Comment

Comment