Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ you tube???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ you tube???

Ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος ρε παιδια γιατι ειμαι και λιγο σκραπας με τους υπολογιστες???
    Ευχαριστω!!!

Εγ'ω έχω το youtube downloader για να μετατρέπω τα βίντεο σε αρχεία ήχου. Μανούρα. Δεν το χρησιμοποιώ πιά.
    Don't feed the trolls

Comment

Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ
      Ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος ρε παιδια γιατι ειμαι και λιγο σκραπας με τους υπολογιστες???
      Ευχαριστω!!!
      Μπορείς να κατεβάσεις το freemake video downloader ή το real player,και τα δύο σου δίνουν (εκτός των άλλων) τη συγκεκριμένη δυνατότητα.Το δεύτερο,αφού το κατεβάσεις-σκανάρεις-εγκαταστήσεις,όποτε θα πηγαίνεις να δεις κάποιο βίντεο (όχι σε πλήρη οθόνη) θα σου βγάζει αυτόματα μικρό παράθυρο που σου δίνει επιλογή με ένα μόλις κλικ,να κατεβάσεις οποιοδήποτε βίντεο βλέπεις! Και το πρώτο όμως,είναι πολύ καλό,εκεί χρειάζεσαι...δύο κλικ!

Και σου επαναλαμβάνω,ότι κατεβάζεις θα το σκανάρεις πρώτα! (Δεξί κλικ πάνω στο πρόγραμμα (πριν το τρέξεις) κι επιλέγεις το antivirus σου για το σκανάρισμα)

Comment

Θα δοκιμασω...Ευχαριστω

Αν υπαρχουν και αλλοι τροποι δεκτοι

Comment

Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ View Post
          Θα δοκιμασω...Ευχαριστω

Αν υπαρχουν και αλλοι τροποι δεκτοι
          Γιωργο κατεβασε το free studio http://www.dvdvideosoft.com/ εκτος οτι κατεβαζεις βιντεακια απο το youtube,μπορεις να μετατρεψεις τα βιντεοκλιπ σε μουσικα κομματια mp3

Comment

Originally posted by storm View Post
            Μπορείς να κατεβάσεις το freemake video downloader ή το real player,και τα δύο σου δίνουν (εκτός των άλλων) τη συγκεκριμένη δυνατότητα.Το δεύτερο,αφού το κατεβάσεις-σκανάρεις-εγκαταστήσεις,όποτε θα πηγαίνεις να δεις κάποιο βίντεο (όχι σε πλήρη οθόνη) θα σου βγάζει αυτόματα μικρό παράθυρο που σου δίνει επιλογή με ένα μόλις κλικ,να κατεβάσεις οποιοδήποτε βίντεο βλέπεις! Και το πρώτο όμως,είναι πολύ καλό,εκεί χρειάζεσαι...δύο κλικ!

Και σου επαναλαμβάνω,ότι κατεβάζεις θα το σκανάρεις πρώτα! (Δεξί κλικ πάνω στο πρόγραμμα (πριν το τρέξεις) κι επιλέγεις το antivirus σου για το σκανάρισμα)
            Κατεβασα το real player ...μπαινω στο you tube βλεπω ενα βιντεο αλλα δεν μου εμφανιζει κανενα παραθυρακι....

Comment

Κατεβασα το real player ...μπαινω στο you tube βλεπω ενα βιντεο αλλα δεν μου εμφανιζει κανενα παραθυρακι....
              Το ίδιο πλέον και σε μένα,τώρα που το δοκιμάζω!!! Κατεβάζω καινούργια έκδοση...Δοκίμασε και το πρώτο που σου υπέδειξα.Μόλις το ξαναδοκίμασα και εξακολουθεί να λειτουργεί άψογα.

Comment

Originally posted by Spartan View Post
                Γιωργο κατεβασε το free studio http://www.dvdvideosoft.com/ εκτος οτι κατεβαζεις βιντεακια απο το youtube,μπορεις να μετατρεψεις τα βιντεοκλιπ σε μουσικα κομματια mp3
                Σπύρο,και το real player έχει αυτήν τη δυνατότητα μετατροπής,μόνο που για κάποιο λόγο,δεν κατεβάζει πλέον βίντεο.Δε θα το ψάξω περισσότερο τώρα (θα δοκιμάσω αύριο μια καινούργια έκδοσή του) μια και έχω σκοπό να δω τώρα ταινία θρίλερ στον υπολογιστή!

Comment

Το ίδιο πλέον και σε μένα,τώρα που το δοκιμάζω!!! Κατεβάζω καινούργια έκδοση...Δοκίμασε και το πρώτο που σου υπέδειξα.Μόλις το ξαναδοκίμασα και εξακολουθεί να λειτουργεί άψογα.
                  ΟΚ θα κανω απεγκατασταση στο real και θα κατεβασω το αλλο

Comment

ΟΚ θα κανω απεγκατασταση στο real και θα κατεβασω το αλλο
                    Σωστός! Όταν θα κάνεις την εγκατάσταση θα σου βγάλει λογικά,ένα μπλε τετράγωνο στην πάνω δεξιά γωνία στην οθόνη σου όταν έχεις ανοικτό broswer (τουλάχιστον στο google chrome έτσι είναι).Όταν θα βλέπεις οποιοδήποτε βίντεο,πατάς το μπλε τετράγωνο κι ανοίγει έπειτα από λίγο το πρόγραμμα.Όταν ανοίξει,θα πρέπει να έχεις στο ΟΝ,το εικονικό κουμπί που βρίσκεται πάνω δεξιά κι αυτό,ώστε αυτόματα να κατεβάζει ότι βλέπεις (αφού ανοίξεις πρώτα το πρόγραμμα πάντα).
                    Last edited by storm; 12/08/2012, 10:23 PM.

Comment

Παω να κατεβασω το freemake video downloader και ο antivirus μου βγαζει απειλη απο Win32 ...τι να κανω να τον αγνοησω ή οχι???

Comment

Παω να κατεβασω το freemake video downloader και ο antivirus μου βγαζει απειλη απο Win32 ...τι να κανω να τον αγνοησω ή οχι???
                        Να πάρει...! Δε λέει να γίνει με τίποτα σήμερα! Μην αγνοήσεις τον κίνδυνο,θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις από αλλού.

Comment

Σπύρο,και το real player έχει αυτήν τη δυνατότητα μετατροπής,μόνο που για κάποιο λόγο,δεν κατεβάζει πλέον βίντεο.Δε θα το ψάξω περισσότερο τώρα (θα δοκιμάσω αύριο μια καινούργια έκδοσή του) μια και έχω σκοπό να δω τώρα ταινία θρίλερ στον υπολογιστή!
                          Αυτη που σας δινω παιδια ειναι η πιο τοπ εκδοση για το συγκεριμενο θεμα που ανοιξε ο γιωργος!!!κανει τα παντα,δοκιμασετο το προγραμματακι και θα με θυμηθεις.

Comment

Ρε συ γιωργο κατεβασε αυτο που σου προτεινω!!!δεν εχει ουτε ιους ουτε παρομοια θεματα!!!!

Comment

Δε θυμάμαι κι από πού το κατέβασα να σου πω,πάντως το norton δε μου έκανε πρόβλημα αφού το πρόγραμμα ήταν καθαρό.Να μην αγνοείς τέτοιους κινδύνους.

Comment

Working...
                              X