Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Εδω παλι μας βοηθαει το μελτεμι να νιωσουμε καλυτερα.33 βαθμους τωρα.http://www.wunderground.com/wundermap/
    Το παρηγορο στον επερχομενο καυσωνα θα ειναι η σχετικα μικρη διαρκεια των υψηλων θερμοκρασιων λογω εποχης και η μειωση των ελαχιστων οπως ειπε ο Ζιακοπουλος.
    Γιωργος-Σπατα- καμπια Διρφυων Ευβοιας

Comment

• Κέρκυρα 38oC 290o 6Kt 56%
      δεν θα ήθελα να ειμαι στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας αυτή τη στιγμή πάντως....

Comment

• Θανατος στην Κερκυρα!!!!

Εδω 38+ μεν βαθμοι αλλα με υγρασια στο 20% ευτυχως...
        Βιαζεται η επιστημη και το φορουμ απο τις υποκειμενικες αποψεις!!
        http://e-meteolarissa.blogspot.gr/ Καιρικη ενημερωση Θεσσαλιας και οχι μονο.

Comment

• λαγκαδάς προς το παρόν με διαφορά πρώτος με το μοναδικό 40αρι της ημέρας.
          μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

• Ασταθεια(απροσδοκητα) ΒΑ της Κοζανης και γενικα σημερα στην βορεια ελλαδα βλεπω εχει καταιγιδες στα ημιορεινα-ορεινα!

Comment

• Σέρρες 40oC VRBo 2Kt 13%
              40άρισαν οι Σέρρες σύμφωνα με ΕΜΥ...

Comment

• 36,6 τωρα στο κεντρο...

Ελαχιστη η Βωβουσα 10,4 και τα προαστια 14,1..

Αρχισαμε τα 37αρια...Ιστορικο το καλοκαιρι φετος..Τι 2007 και αηδιες..
                Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

• Κρούσεβατς 40.1 ° C 25% 1015 hPa Λίγο Νεφελώδης Απνοια 3:55 PM CEST
                  Sremska Mitrovica 40.4 ° C 30% 1014 hPa Αίθριος Απνοια 3:58 PM CEST
                  σαραντάρια και η Σερβία αυτή την ώρα....

Comment

• Από που βγήκαν πάλι εκείνες οι καταιγίδες στο ίδιο κλασσικό σημείο ανάμεσα Δράμα και Ροδόπη; Με καύσωνα στα 500 και σχεδόν μηδενικό κέιπ; Τι καταιγιδομάνα περιοχή είναι αυτή
                    ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!

Comment

• Οντως απιστευτη περιοχη

Comment

• Τι γινεται ρε παιδια?μεγιστη θερμοκρασια απο εμυ 38,2 το αιγαλεω σημερα και 38 η ελευσινα!!!!

Comment

• Originally posted by katzik View Post
                          Οντως απιστευτη περιοχη
                          Είναι πολύ αδικημένη. Δεν έχει σχεδόν καθόλου σταθμούς εκεί. Μέχρι πριν μπει το ραντάρ ούτε ήξερα ότι ήταν τόσο δυνατή
                          ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!

Comment

• Originally posted by Meteolarissa View Post
                            Θανατος στην Κερκυρα!!!!

Εδω 38+ μεν βαθμοι αλλα με υγρασια στο 20% ευτυχως...
                            ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ....ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ 41.2 ΚΑΙ 58% ΥΓΡΑΣΙΑ.....

Comment

• Βλέπω τις καταιγίδες της Α.Μακεδονίας στα ΒΑ μου ενώ νέο καταιγιδοφόρο νέφος (τοπικό) ετοιμάζεται στα βόρειά μου (νότια ν. Θεσ/κης).

Comment

• Η καταιγίδα του ν.Θεσ/κης, αν και αποκομένη, ένα νέφος είναι όλο κι όλο, ανατροφοδοτείται και ενισχύεται!

Comment

Working...
                                X