Δεν ξέρω αν σχετίζεται με αυτό.. Πολλές φορές όταν κοιτάω τον ουρανό έχω παρατηρήσει ένα άσπρο αντικείμενο που πετούσε σε μεσαίου ύψος των νεφών , απόλυτη ησυχία και δεν έβγαζε ίχνος καυσαερίου! Δεν ξέρω αν πρόκειται για αεροπλάνο για εξωγήινο διαστημόπλοιο ή από τα καινούργια κάποιας ξένης αεροπορίας.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Chemtrails - sos...
Collapse
X
-
Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι ότι, ενώ σε ημέρες με κάποια συννεφιά ή με αραιή νέφωση, πολλές φορές έχω δει λευκές γραμμές πίσω από αεροπλάνα, τις ημέρες χωρίς ίχνος νέφους με καταγάλανο ουρανό, δεν έχω δει ούτε μια γραμμή. Αυτό οφείλεται στο πόσο υγρασία έχει η ατμόσφαιρα. Ατμόσφαιρα με πολύ υγρασία και χαμηλή θερμοκρασία στα ανώτερα στρώματα, οι γραμμές είναι μακριές και παχιές. Ατμόσφαιρα με μέτρια υγρασία οι γραμμές σβήνουν σχετικά γρήγορα και ημέρες χωρίς υγρασία δεν εμφανίζονται γραμμές. Είναι αρκετά πειστικό το άρθρο νομίζω, αλλά πάντα κρατάω μικρό καλάθι.
http://www.meteovolos.gr/Contrails.pdf
Comment
-
h ελάχιστη απόσταση καθ'υψος μεταξύ δυο αεροσκαφών είναι τα 1000 πόδια.Originally posted by oasis View Post
Comment
-
Μιας και το είπαμε στην μετεωρολογία, και με βάση κάποιες γνώσεις που πλέον κατέχω, πρέπει να σας πω. Αν μας ψεκάζουνε, σίγουρα δεν είναι με αυτόν τον τρόπο. Θα σας εξηγήσω ολόκληρη την διαδικασία. Όταν μια αέρια μάζα είναι θερμότερη από μία άλλη, αυτή έχει την δυνατότητα να συγκρατήσει πολλούς υδρατμούς. Περισσότερους από την ψυχρή αέρια μάζα. Πάνω σε αυτό βασίζεται και η σχετική υγρασία, που ορίζεται ως την μερική πίεση των υδρατμών που έχουμε σε ένα τμήμα της ατμόσφαιρας [ή και την ποσότητα θα είχε λογικά το ίδιο αποτέλεσμα]ως προς την θεωρητική μέγιστη πίεση των υδρατμών που θα μπορούσε να έχει αυτό το τμήμα της ατμόσφαιρας για μία συγκεκριμένη θερμοκρασία %=e/es. H σχετική υγρασία εξαρτάται και από την θερμοκρασία.
Το κλάσμα αυτό δεν γίνεται να πάει πάνω από 100%. Όταν μειώνουμε την θερμοκρασία η θεωρητική μέγιστη τάση των υδρατμών που αντέχει ένα μέρος του αέρα es μικραίνει, και πλησιάζει την τιμή του e. Όταν όμως φτάνει το e το κλάσμα πλέον δεν μπορεί να γίνει μεγαλύτερο του 100%. Έτσι το e μικραίνει με ως αποτέλεσμα της συμπύκνωσης των υδρατμών του κορεσμένου αέρα, σε σταγονίδια ή αν το επιτρέπει η θερμοκρασία σε παγοκρυστάλλους .
Επειδή λοιπόν τα αεροπλάνα εκλύουν και υδρατμούς, οι οποίοι βρίσκονται σε μία θερμή μάζα αερίων, που σημαίνει ότι είναι ακόρεστη[χαμηλή σχετική υγρασία λόγω πολύ υψηλής θερμοκρασίας] όταν αυτοί βγαίνουν εκτός του αεροπλάνου θα αναμειχθούν με τον κρύο αέρα, και η θερμοκρασία του αέρα που θα βρίσκονται πλέον οι υδρατμοί θα είναι πολύ χαμηλότεροι από ότι πριν. Έτσι θα έχουμε ως αποτέλεσμα αύξηση της σχετικής υγρασίας στο 100% και επειδή μάλιστα θα έχει την τάση να πάει πιο πάνω, το κλάσμα είπαμε θα μένει σταθερό με αποτέλεσμα να έχουμε συμπύκνωση των υδρατμών σε σταγονίδια ή παγοκρυστάλλους. Αυτά είναι τα νέφη που δημιουργούνται από τα αεροπλάνα, και όχι οι ψεκασμοί.Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Comment
-
Ναι υπάρχει μια προσπάθεια ελέγχου τον καιρού σε σχετικά μικρές κλίμακες με τα αεροπλάνα. Έχουν σωματίδια τα οποία λέγονται πυρήνες συμπύκνωσης, γιατί βοηθάνε στην συμπύκνωση των υδρατμών . Ούτως η άλλος αυτά τα σωματίδια υπάρχουν στην ατμόσφαιρα, αλλιώς η σχετική υγρασία για να επιτευχθεί συμπύκνωση χωρίς αυτά είναι στο 130%, κάτι που δεν συμβαίνει στην ατμόσφαιρα. Το 100% που είπα πριν πετυχαίνεται επειδή υπάρχουν αυτά τα σωματίδια. οπότε αφήνουν επιπλέον τέτοια σωματίδια σε περιοχές με ξηρασία ώστε να μπορέσει να δημιουργηθεί τεχνητή βροχή, χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα βέβαια, ή για να γίνει σε κάποιο μεγάλο μέρος του πλανήτη για την δημιουργία νεφών προκειμένου να αντανακλάται μεγαλύτερο μέρος της ηλιακής ακτινοβολίας, ώστε να πέσει η παγκόσμια θερμοκρασία.Originally posted by beach-snow View PostΕνα έγκλημα σε βάρος της ανθρωπότητας?
Μια προσπάθεια ελέγχου του καιρού?
Η τί άλλο?
Πάντως οι ΜΑΣΚΕΣ πέφτουν εύκολα στην σημερινή μας πραγματικότητα!!!
http://anti-ntp.blogspot.com/2012/04/chemtrails.htmlΤο φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Comment
-
ξέχασα να ανφέρω ότι αρκετά αέρια από τα αεροπλάνα αποτελούν πυρήνες συμπύκνωσης. Έτσι οι υδρατμοί συμπυκνώνονται ακόμα και σε χαμηλότερη από 100% σχετική υγρασία. Επιπλέον επειδή στα μεγάλα ύψη η ποσότητα των υδρατμών είναι πολύ πολύ μικρότερη οι καινούργιοι πυρήνες συμπύκνωσης γενικά δεν χρησιμεύουν πουθενά αφού δεν υπάρχει κάτι να συμπυκνωθεί. Ενώ χαμηλότερα υπάρχουν πολλοί περισσότεροι υδρατμοί, άρα έχουμε συμπύκνωση και εξαιτίας των νέων πυρήνων συμπύκνωσης του αεροπλάνου. οπότε και όσο χαμηλότερα είναι τα αεροπλάνα τόσο πιο παχιά θα είναι τα νέφη που θα δημιουργούνταιOriginally posted by MountExplorer View PostΑυτο που λες συνηθως το παρατηρω σε αεροπλανα που πετανε παρα πολυ χαμηλα. Αυτα που πετανε ψηλα αφηνουν γραμμη, ειτε ισχνη ειτε εντονη αναλογα με τις καιρικες συνθηκες.
και είναι η απάντηση φυσικά και για αυτό το μήνυμα.
Originally posted by notios_polos View Postκαποιος να μου δωσει μια απαντηση παρακαλω στο παρακατω γεγονος που εγινε σημερα στις 18.00 στην σαλονικα...μολις ειχε τελειωσει το ματς στο καυτανζτογλειο και καθως πηγαινα να παρω το αμαξι βλεπω 2 αεροπλανα που ερχονταν απο διαφορετικες κατευθηνσεις..το ενα απο ανατολικα και σε μεγαλο σχετικα υψος με κατευθυνση δυτικα και δεν εβγαζε σχεδον καθολου την χαρακτηριστικη ουρα απο πισω...το αλλο που πετουσε σε χαμηλοτερο υψομετρο απο δυτικα προς ανατολικα εβγαζε ντουμανια απο πισω...καμια απαντηση "επιστημονικα" τεκμηριωμενη?Last edited by [weathermaniac]; 18/03/2017, 05:17 PM.Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Comment

Comment